Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
#ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

#Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής

Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής

ΣΠΟΥΔΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ – ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ

Το ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS, η Καλύτερη Σχολή Ζαχαροπλαστικής σε Αθήνα και Χαλκίδα στεγάζεται σε Πέντε Νέα Υπερσύγχρονα Κτίρια για να κάνεις Σπουδές Ζαχαροπλαστικής στην Πρώτη Θέση της Κατάρτισης.

 

Ο απόφοιτος της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ PRAXIS, είναι ικανός να απασχοληθεί σε Επιχειρήσεις του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ και ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ τομέα, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο τομέα.

Το ΙΕΚ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ PRAXIS, εξασφαλίζει τις καλύτερου επιπέδου Σπουδές Ζαχαροπλαστικής σε Αθήνα και Χαλκίδα.

Το ΙΕΚ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ PRAXIS, εξασφαλίζει τις καλύτερου επιπέδου Σπουδές Ζαχαροπλαστικής, λειτουργεί στην Αθήνα και στην Χαλκίδα και προσφέρει την περιζήτητη ειδικότητα Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής. Οι Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης στο ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS, διαρκούν πέντε (5) εξάμηνα (τέσσερα εξάμηνα σπουδών και ένα εξάμηνο υποχρεωτικής-αλλά αμοιβόμενης-πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις).

• Η Σχολή ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΕΚ PRAXIS εξασφαλίζει πρακτική σε όλους τους σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής στις καλύτερες επιχειρήσεις του Επισιτιστικού – Τουριστικού Τομέα. Οι υψηλού επιπέδου εκπαιδευτές, οι υπερσύγχρονες επαγγελματικού τύπου εγκαταστάσεις και η αφθονία ποιοτικών πρώτων υλών για τα εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής, καθιστούν τους απόφοιτους της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS, περιζήτητους επαγγελματίες από όλες τις επιχειρήσεις που αναζητούν άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Πιο αναλυτικά, για την ειδικότητα:

• Σε όλες τις χώρες του κόσμου το ψωμί έχει βασική συμμετοχή στην διατροφή των λαών και παραμένει πάντα ο πρωταγωνιστής της καθημερινής ζωής μας με διάφορες γεύσεις και μορφές. Και ενώ η τεχνολογία και η πείρα που αποκτήθηκε στους αιώνες που πέρασαν έχουν βελτιώσει σημαντικά εκείνο που οι αρχαίοι ονόμαζαν άρτον δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο πρωταγωνιστής όλου αυτού του κύκλου είναι ο Αρτοποιός.
• Ο σύγχρονος Αρτοποιός για να ανταπεξέλθει στον έντονο ανταγωνισμό μεταξύ άλλων πρέπει να εμπλουτίσει τη γκάμα των προϊόντων που παράγει και με προϊόντα της Ζαχαροπλαστικής αλεύρου η οποία είναι το μονοπάτι που οδηγεί την τέχνη της Αρτοποιίας στην τέχνη της Ζαχαροπλαστικής. Το γλυκό είναι ο άλλος συγγενής του άρτου το οποίο μέσα από μια παράδοση αιώνων  έχει αποκτήσει ένα κοινωνικό χαρακτήρα και συμβολισμό και είναι άρρηκτα δεμένο με τα έθιμα και τις παραδόσεις του λαού μας

• Το επάγγελμα του Ζαχαροπλάστη είναι πολύμορφο. Περιλαμβάνει την παρασκευή γλυκών και παρασκευασμάτων που έχουν ως βάση τη ζάχαρη. Περιλαμβάνει την Παρασκευή ζυμών σαν πρώτη ύλη για την κατασκευή στη συνεχεία κρουασάν και αρτοσκευάσματα όπως επίσης περιέχει και τις παρασκευές φαγητών ζεστών και κρύων, που παρουσιάζονται σε μπουφέδες.
Στόχος αυτού του προγράμματος είναι να δημιουργήσει τέτοια ικανά στελέχη ώστε να μπορούν οι ελληνικές παραγωγικές μονάδες Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής να παραμένουν στην πρώτη θέση σε σχέση με την ποιότητα και την δημιουργικότητα.

Το ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS, η Καλύτερη Σχολή Ζαχαροπλαστικής σε Αθήνα και Χαλκίδα στεγάζεται σε Πέντε Νέα Υπερσύγχρονα Κτίρια για να κάνεις Σπουδές Ζαχαροπλαστικής στην Πρώτη Θέση της Κατάρτισης.

Τα 10 Σημεία Υπεροχής του ΙΕΚ PRAXIS στην Ζαχαροπλαστική

1. Στο ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS έχει πλέον δημιουργηθεί η Dream Team της σύγχρονης ελληνικής Ζαχαροπλαστικής.

Έτσι το ΙΕΚ PRAXIS,  βάζει πραγματικά πολύ ψηλά τον πήχη της ζαχαροπλαστικής εκπαίδευσης, εμφυσώντας στους σπουδαστές του την φιλοσοφία «the sky is the limit»!

 • Ευγένιος Βαρδακαστάνης, Pastry Chef στον Όμιλο της Μεγάλης Βρετανίας και του King George, Praxis Gastronomy Days
 • Σπύρος Πεδιαδιτάκης, Pastry Chef στη Σπονδή, 2 Αστέρια Μichelin, Praxis Gastronomy Days
 • Μαρίνος Κοσμάς, Pastry Chef Novikov (Λονδίνο), Nobu (Αθήνα), Morah (Dubai) – Χρυσός Σκούφος, Praxis Gastronomy Days
 • Δημήτρης Παπαντωνίου, Pastry Chef στο M/Y O’PTASIA CHARTER YACHT
 • Χαράλαμπος Ζιντίλης, Pastry Chef «Zurbaran»
 • Μανώλης Στρούζας, Pastry Chef
 • Ευάγγελος Αλούπης, Pastry Chef Metropolis Electra Hotels
 • Αλέξανδρος Κριτσαντώνης, Pastry Chef – Αρτοποιός, ΑΒ Βασιλόπουλος
 • Αντώνης Λουκέρης, Pastry Chef στο Καζίνο της Πάρνηθας
 • Jose Olivier, Pastry Chef «Φούρνοι ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ»
 • Καλομοίρα Καλτσά, Pastry Chef – Αρτοποιός
 • Ελισάβετ Αρμάου, Pastry Chef “The Cakers”
 • Λουϊζα Διγενή, Pastry Chef “The Cakers”
 • Ανδρομάχη Δημακίδου, Vegan Pastry Chef

2.Τμήματα έως 18 Ατόμων με hands on προσέγγιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

3. Ενισχυμένα εργαστηριακά μαθήματα σε μέρες και ώρες. Ποιοτικές πρώτες ύλες και αναλώσιμα για Άψογο Ζαχαροπλαστικό Αποτέλεσμα

4. Παρέχονται  Βιβλία & Σημειώσεις  χωρίς extra χρέωση σε έντυπη μορφή για όλα τα μαθήματα. Επίσης παρέχεται εξοπλισμός (Στολή & Εργαλεία Ζαχαροπλαστικήςχωρίς extra χρέωση για κάθε σπουδαστή.  Δείτε τα

5. Τμήματα σε όλες τις εκπαιδευτικές βάρδιες (Πρωινά, Μεσημεριανά και Απογευματινά τμήματα) σε Αθήνα και Χαλκίδα.

6. Εκπαιδευτικά προγράμματα πιστοποιημένα από Ευρωπαϊκό Φορέα Πιστοποίησης GC, σε συνεργασία με την NOCN

7. Δυνατότητα συνέχισης των σπουδών στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, σε κορυφαίες συνεργαζόμενες σχολές.

8. Οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας (Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος, Ημέρες Καριέρας και Ατομικός σύμβουλος σπουδών). Γνωρίστε τον σύμβουλο σας. Ένας σύμβουλος αντιστοιχεί σε 4 τμήματα κτάρτισης για την απόλυτη εξυπηρέτηση του κάθε Σπουδαστή.

Έτσι οι απόφοιτοι μας σταδιοδρομούν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη στα πιο σημαντικά εστιατόρια και ξενοδοχεία. Δείτε τους αποφοίτους.

9. Φροντιστηριακά μαθήματα για την απόκτηση Κρατικού Διπλώματος επιπέδου 5 αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, το ΑΣΕΠ και την Ευρωπαϊκή Ένωση

10. Οι Δεσμεύσεις μας σε όλα τα παραπάνω δίνονται γραπτώς και υπογεγραμμένα στους υποψήφιους σπουδαστές, ενώ η αίτηση εγγραφής δεν περιλαμβάνει εκπλήξεις και “ψιλά γράμματα”.

Τα ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS, οι πιο Ποιοτικές Σχολές για Σπουδές Ζαχαροπλαστικής σε Αθήνα και Χαλκίδα, παρέχουν ένα ανταγωνιστικό πακέτο extra παροχών.

Τα ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS, οι πιο Ποιοτικές Σχολές  για Σπουδές Ζαχαροπλαστικής σε Αθήνα και Χαλκίδα, παρέχουν ένα ανταγωνιστικό πακέτο extra παροχών,

Αναλυτικά για την Ειδικότητα της Ζαχαροπλαστικής :

Το 5ο εξάμηνο της Πρακτικής Άσκησης

 • Το 5ο εξάμηνο φοίτησης προσφέρεται Χωρίς Δίδακτρα στους σπουδαστές, με Εξασφάλιση Πρακτικής για όλους σε δυναμικές επιχειρήσεις κάθε κλάδου.

Εκπαιδευτικό υλικό

 • Παρέχεται πλήρες σετ Βιβλίων ή Βιβλιοδετημένων Επιστημονικών Σημειώσεων (εκδόσεις ΙΕΚ PRAXIS) σε έντυπη μορφή  για όλα τα μαθήματα της ειδικότητας.
 • Επίσης παρέχεται εξοπλισμός (Στολή & Εργαλεία Ζαχαροπλαστικήςχωρίς extra χρέωση για κάθε σπουδαστή

Σεμινάρια της ειδικότητας χωρίς χρέωση

 • Οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν  χωρίς χρέωση  Σεμινάρια Εξειδίκευσης και Παρουσιάσεις από Ειδικούς.Δηλάδή:
 1. Σεμινάριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου
 2. Σεμινάριο: Η Γαστρονομική Ενσυναίσθηση
 3. Σεμινάριο:Παγωτό
 4. Σεμινάριο:Κρέμες Γάλακτος στην μαγειρική και την ζαχαροπλαστική
 5. Εξιδικευμένα σεμινάρια Αρτοποιίας

Συμμετοχή των σπουδαστών μας  σε Γαστρονομικά Φεστιβάλ, Διαγωνισμούς και σε σημαντικές επιχειρήσεις του κλάδου του Επισιτισμού

 •   Ενδεικτικά αναφέρουμε:
 1. Στο Πρότυπο και Βιοκλιματικό Οινοποιείο Παπαγιαννάκος,
 2. Στο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Τήνου,Tinos Food Paths,
 3. Στις Εγκαταστάσεις της Βραβευμένης Μπύρας Νήσος,
 4. Στο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Λήμνου,Limnos Philema
 5. Στα Εκλεκτά Οινοποιεία της Εύβοιας Αβαντίς,Λύκος και Τζιβάνης
 6. Στο Chalkida Street Food Festival ,
 7. Στις εγκαταστάσεις της εξαιρετικής Μπύρας Septem
 8. Εκδρομή στη Μύκονο τον Χειμώνα,επισκεπτόμενοι την Γαστρονομική Λέσχη Μυκόνου και πολλά Τυροκομεία της περιοχής
 9. Επίσκεψη στο Gastromomy Lab της Optima
 10. Μετάλια και διακρίσεις στον Διαγωνισμό της Expotrof
 11. Συμμετοχή στο BeFoot Festival
 12. Οι σπουδαστές συμμετέχουν στο Taste of Athens στο πλευρό των Βραβευμένων μας Chefs

Μαθήματα Ξένων Γλωσσών & Η/Υ καθώς Προετοιμασία για Πιστοποιήσεις

 • Στο αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα της ειδικότητας από το Υπουργείο Παιδείας Δεν περιλαμβάνεται πλέον η εκμάθηση Ξένων Γλωσσών & Η/Υ
 • Το ΙΕΚ PRAXIS προσφέρει ωστόσο χωρίς χρέωση  σε όλους τους σπουδαστές του μαθήματα Αγγλικών,Γαλλικών,Γερμανικών,Ισπανικών, Ρωσσικών & Η/Υ
 • Επιβάρυνση υπάρχει μόνον για τα εξέταστρα που καταβάλλονται στους αντίστοιχους φορείς πιστοποίησης πχ ACTA, GLOBAL CERT, NOCN, VELLUM, TOEIC, CITY & GUILDS κλπ)

Προγράμματα σε προνομιακές τιμές

 • Κατά την διάρκεια των σπουδών: 50% έκπτωση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα
 • Μετά την αποφοίτηση: 30% έκπτωση για τα σεμινάρια ή για παρακολούθηση άλλης ειδικότητας ΙΕΚ.

Γραφείο Σταδιοδρομίας

 • Σεμινάρια: 1) σύνταξης βιογραφικού, 2) Προετοιμασίας για συνέντευξη εργασίας, 3) Ενεργητικών Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας
 • Διοργάνωση Ημερών Καριέρας (Career Days)
 • Εξασφάλιση Πρακτικής Άσκησης για όλους τους σπουδαστές με ευθύνη της σχολής
 • Προώθηση βιογραφικού σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
 • Κλείσιμο ραντεβού για συνέντευξη

Υποστήριξη Εύρεσης Κατοικίας

 • Για τους καταρτιζόμενους από επαρχία, αλλά και για κάθε σπουδαστή μας, παρέχεται αποτελεσματική υποστήριξη για την εύρεση κατοικίας

Υλικά και μέσα που πρέπει να προμηθευτούν οι καταρτιζόμενοι
Ένα (1) ζευγάρι επαγγελματικά παπούτσια, ειδικά για χρήση στην κουζίνα.

Ο απόφοιτος της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ PRAXIS, είναι ικανός να απασχοληθεί σε Επιχειρήσεις του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ και ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ τομέα, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο τομέα, στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό.

Ο απόφοιτος της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ PRAXIS, είναι ικανός να απασχοληθεί σε Επιχειρήσεις του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ και ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ τομέα, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο τομέα, στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό, με τις παρακάτω ιδιότητες:

1. Ως Αρτοποιός – Ζαχαροπλάστης Επιχειρηματίας ή Στέλεχος υπάρχουσας βιοτεχνικής μονάδας

2. Ως Στέλεχος στη βιομηχανία τροφίμων

 • Υπεύθυνος ομάδας παραγωγής
 • Υπεύθυνος εργαστηρίου δοκιμών και παραγωγής δειγμάτων
 • Στέλεχος αλυσίδας καταστημάτων (αρτοποιείων)

3. Ως Στέλεχος στη βιομηχανία παραγωγής πρώτων υλών

 • Υπεύθυνος εργαστηρίου δοκιμών πρώτων υλών
 • Υπεύθυνος προώθησης πρώτων και βοηθητικών υλών

4. Ως Στέλεχος αλυσίδων πολυκαταστημάτων

 • Υπεύθυνος εργαστηρίου παραγωγής
 • Υπεύθυνος προγραμματισμού παραγωγής
 • Υπεύθυνος προμηθειών

Στο ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής του PRAXIS, οι Σπουδές Ζαχαροπλαστικής αποκτούν το πραγματικό τους περιεχόμενο.

Στις Σχολές Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS, οι Σπουδές Ζαχαροπλαστικής αποκτούν το πραγματικό τους περιεχόμενο. Με επιμονή στην Πρακτική Εργαστηριακή Εμπειρία (hands on experience), από τις πρώτες κι όλας ημέρες των σπουδών, με αφθονία πρώτων υλών Ζαχαροπλαστικής για την υλοποίηση εξαιρετικών επαγγελματικών γλυκών δημιουργιών, με επιμονή σε ποιοτικές πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, με υπερσύγχρονα εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής και εξοπλισμό επαγγελματικών προδιαγραφών και με την πιο δυνατή ομάδα βραβευμένων pastry chefs για καθηγητές, οι σπουδαστές του ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS, κάνουν την πρώτη πράξη της επαγγελματικής τους επιτυχίας.

Έτσι, ο απόφοιτος της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής, του ΙΕΚ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ PRAXIS, είναι το καταρτισμένο εκείνο στέλεχος που έχει αποκτήσει υψηλού επιπέδου γνώσεις και δεξιότητες στα παρακάτω παραγωγικά αντικείμενα:

 • Αρτοποιητική και Ζαχαροπλαστική τέχνη
 • Ιδιότητες και χρήση των πρώτων υλών της Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής
 • Μηχανολογικός εξοπλισμός του αρτοποιείου – ζαχαροπλαστείου, χειρισμός, συντήρηση και οι τεχνικές εγκαταστάσεις.
 • Συστήματα διαχείρισης της ποιότητας – HACCP, εναρμόνιση με την κείμενη νομοθεσία.
 • Βασικά στοιχεία διατροφής
 • Γενική χημεία – Χημεία τροφίμων  – Μικροβιολογία
 • Επιχειρηματικότητα, βασικές γνώσεις οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων.
 • Τεχνικές επικοινωνίας, βασικές αρχές Marketing & Marketing mix.
 • Στοιχεία νομοθεσίας των τροφίμων και του κλάδου.
 • Στοιχεία διαμόρφωσης και προσδιορισμού του κόστους.
 • Καλή γνώση Αγγλικών – Γαλλικών
 • Στοιχεία υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας

O απόφοιτος του ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS της ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής » είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας ικανός να χειρίζεται υπεύθυνα και αυτόνομα μια σειρά από θέματα και τεχνικές.

O απόφοιτος του ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS της ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής » είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας ικανός να χειρίζεται υπεύθυνα και αυτόνομα τα ακόλουθα θέματα:

 • Επιλογή και πρακτικός ποιοτικός έλεγχος πρώτων και βοηθητικών υλών και προμήθειά τους.
 • Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων.
 • Προβολή και διάθεση των προϊόντων.
 • Βελτίωση των ήδη παραγομένων προϊόντων.
 • Σχεδιασμός και παραγωγή νέων προϊόντων.
 • Αξιολόγηση από οικονομικής πλευράς των προϊόντων, ανάλυση των στοιχείων του κόστους και προσδιορισμός της τιμής πώλησης.
 • Προγραμματισμός της παραγωγής και αξιοποίηση των οικονομιών κλίμακας.

Οι σπουδαστές της Σχολής Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS παρακολουθούν μια σειρά από μαθήματα εγκεκριμμένα από το Υπουργείο Παιδείας

Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία

 • Ζαχαροπλαστική Τέχνη Ι
 • Ζαχαροπλαστική Τέχνη ΙΙ
 • Ζαχαροπλαστική Τέχνη ΙΙΙ
 • Ζαχαροπλαστική Τέχνη ΙV
 • Αρτοποιητική Τέχνη I
 • Αρτοποιητική Τέχνη II
 • Αρτοποιητική Τέχνη III

Εγκαταστάσεις – Εξοπλισμός – Αποθήκευση

 • Τεχνικές Εγκαταστάσεις – Εξοπλισμός
 • Έλεγχος Εμπορευμάτων

Υγιεινή-Ποιότητα-Νομοθεσία Τροφίμων

 • Υγιεινή και Ασφάλεια
 • Στοιχεία Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (HACCP)
 • Αρχές Νομοθεσίας Τροφίμων και Επαγγέλματος

Οικονομικά και Κοστολόγιο

 • Αρχές Οικονομικής
 • Κοστολόγιο Παρασκευασμάτων

Πρώτες Ύλες και Διαιτολογία

 • Πρώτες Ύλες και Προϊόντα Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής
 • Διαιτητική

Ξένες Γλώσσες

 • Γαλλικά
 • Αγγλικά

Πρακτική

 • Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα
 • Πρακτική Άσκηση

Οι σπουδαστές της Σχολής Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS παρακολουθούν μια σειρά από μαθήματα εγκεκριμμένα από το Υπουργείο Παιδείας

Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής

Video από την ειδικότητα

Τα νέα της ειδικότητας

Οι Απόφοιτοί μας

Επαγγελματική Επιτυχία στην πράξη
Διαβάστε όλα τα

#SuccessStories

των Αποφοίτων της Ειδικότητας

Τα εργαστήρια του τομέα

praxis logo

Καθηγητές της Ειδικότητας

Στο ΙΕΚ PRAXIS αυτοί είναι οι καθημερινοί καθηγητές σου!

#Σχετικά Σεμινάρια PRAXIS

Εταιρικές Συνεργασίες

Αναπτύσσουμε Εταιρικές Συνεργασίες και με αυτές εξασφαλίζουμε την Πρακτική Άσκηση ΟΛΩΝ των καταρτιζομένων μας και προωθούμε αποτελεσματικά στην απασχόληση τους αποφοίτους μας, με εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας.

ΗΛΙΟΣ
ΧΡΥΣΑΦΟΠΟΥΛΟΣ FLAMINGO ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ
ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
FRIESLAND HELLAS Βιομηχανία Γαλακτοκομικών Προϊόντων
PAL Cookware
ΔΩΔΩΝΗ Αγροτική Βιομηχανία Γάλακτος
ANDRIAS Donuts
Kisset
MAX PERRY
ΙΟΝ Βιομηχανία Σοκολατοειδών και Ζαχαρωδών Προϊόντων
ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ
Ζαχαροπλαστεία Τόλης
PEFANIS
NICE AND EASY
All Restaurants
Σοκολάτες Αλέξανδρος
BINGO A.E
KRAFT FOODS HELLAS
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Ενδιαφέρομαι για
  Περιοχή ενδιαφέροντος
  X
  CONTACT US