Οδυσσέας Μάτσιας
Pastry Chef

Οδυσσέας Μάτσιας

Επαγγελματική Εμπειρία:

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «SAVEUR» Μ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ &ΣΙΑ Ο.Ε 
02/2009- Σήμερα
Υπεύθυνος του Τμήματος παραγωγής του ζαχαροπλαστείου.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ- ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΖΩΝΑΡΣ Α.Β.Ε.Ε
06 / 2007 – 02 / 2009
Υπεύθυνος Τμήματος για την ανάπτυξη , δημιουργία και παραγωγή πρωτότυπων συνταγών ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας  του Ομίλου.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ- VIVE MAR- ΒΛΑΣΗΣ ΣΤΑΘΟΚΟΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
09 / 2003 – 02 / 2009
Υπεύθυνος Τμήματος ζαχαροπλαστείου  για την ανάπτυξη , δημιουργία και παραγωγή πρωτότυπων συνταγών ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας του καφέ –εστιατορίου Vive Mar.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ & ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ
10/2005 – 02/ 2007
Διδασκαλία  νέων τεχνικών ζαχαροπλαστικής, ανάπτυξη και δημιουργία πρότυπων συνταγών.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ – ΤΟΜΕΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ – ΙΝΟΤΕΜ Α.Ε ( πρώην PAPAGALINO) 
10/2000 – 08/ 2003
Υπεύθυνος Τμήματος για την δημιουργία και παραγωγή επιδορπίων καθώς και Τμήματος δημοσίων σχέσεων της εταιρίας του Τμήματος αυτού.

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ  “TARTARINO”
09/1999 – 09/ 2000
Υπεύθυνος Τμήματος παραγωγής του ζαχαροπλαστείου .

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ  “ΚΛΕΑΝΘΗΣ”  
01/1998 – 08/ 1998
Υπεύθυνος Τμήματος παραγωγής του ζαχαροπλαστείου .

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ  “ΚΑΝΑΚΗΣ”- ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΝΑΚΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.  
1996 – 1998
Υπεύθυνος Τμήματος παραγωγής του ζαχαροπλαστείου .

ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ  – ΤΟΜΕΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ-ΑΡΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ  «ΣΤΑΜΑΤΗΣ» ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ & ΥΙΟΙ  
1992 – 1998
Υπεύθυνος Τμήματος παραγωγής αρτοπαρασκευασμάτων  .

Α’ ΒΟΗΘΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ  – ΤΟΜΕΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ-  ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΝΙΟΤΑΚΗΣ 
10/1990 – 12/1992

Παρακολούθηση Επαγγελματικών Σεμιναρίων:

  • 03/2007: Desserts a l’assiette (L’ ECOLE DU GRAND CHOCOLAT VALRHONA)
  • 02/2006: Complice des Artisans de la Gourmandise (L’ ECOLE DU GRAND CHOCOLAT VALRHONA)
  • 03/2005: La Nature Les fruits (RAVIFRUIT)
  • 06/2004: Entremets et Tartes (L’ ECOLE DU GRAND CHOCOLAT VALRHONA)
  • 09/2003: Patisserie et Chocolaterie (L’ ECOLE DU GRAND CHOCOLAT VALRHONA)
  • 02/2003: Dessert de Restaurant (L’ ECOLE DU GRAND CHOCOLAT VALRHONA)
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US