#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Γλυκά χωρίς γλουτένη και ζάχαρη (Gluten Free – Sugar Free)


  • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
  • ΠόληΑθήνα
  • Ωράριο Αθήνα17:30-21:30
  • Διάρκεια4 Ωρες
  • ΣυχνότηταΜία φορά

Ο pastry chef Οδυσσέας Μάτσιας  θα παρουσιάσει σεμινάριο Ζαχαροπλαστική – Αρτοποιίας με συνταγές χωρίς γλουτένη και ζάχαρη.

Στο σεμινάριο μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν:

 

  • Cookies μαλακά βανίλιας
  • Πορτοκαλόπιτα
  • Energy Bars με φυστικοβούτυρο χωρίς ψήσιμο
  • Τρουφάκια με αβοκάντο
  • Brownies από κόκκινα φασόλια
  • Ψωμί με αλεύρι αμυγδάλου και λιναρόσπορο

Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές μαγειρικής και επαγγελματίες της εστίασης που θέλουν να μάθουν gluten free και sugar free τεχνικές και συνταγές.

 

  • Η αναγραφόμενη τιμή (60 €) είναι για κρατήσεις και πληρωμή μέχρι τρείς (3) μέρες πρίν την έναρξη (early bird)
  • Για κρατήσεις θέσεων τις τελευταίες τρείς μέρες πριν το σεμινάριο ή την ημέρα του σεμιναρίου η τιμή είναι 75 €
  • Κρατήσεις θέσεων με συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας.
  • Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς.
  • Πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ

 

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 IBAN GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 
Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ
 IBAN GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282
Δικαιούχος ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.

Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν ποικιλία τεχνικών και συνταγών για gluten free και sugar free δημιουργίες.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′

Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).

Το εργαστήριο του Σεμιναρίου

praxis logo

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US