Σεμινάρια: Τεχνολογία Τροφίμων - Διαιτολογία

Τεχνολογία Τροφίμων – Διαιτολογία

Με φυσική παρουσία
Αθήνα
Θα παρασκευάσουμε , όλα τα δημοφιλή παραδοσιακά τοπικά ελληνικά τυριά (Φέτα, κεφαλοτύρι, γραβιέρα, κεφαλογραβιέρα, μυζήθρα, Φορμαέλα Αράχωβας, Σφέλα Μεσσηνίας, Κρασοτύρι Κω, Καλαθάκι Λήμνου)
21/10/2024 100 ώρες σε 17 συναντήσεις 1250.00€ Επιδότηση *Έκπτωση 350€ Τελική Τιμή 900€
Με φυσική παρουσία
Αθήνα
Γευστική δοκιμή σε 40 περίπου ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων. Διδάσκει Εξειδικευμένη Ομάδα Οινολόγων και Αποσταγμαποιών
15/10/2024 48 ώρες που υλοποιούνται σε 12 εβδομάδες 580.00€ Επιδότηση * Έκπτωση 200€.Τελική Τιμή 380€
Με φυσική παρουσία
Αθήνα
Αναβαθμίστε το βιογραφικό σας με ολοκληρωμένες γνώσεις και ξεκινήστε μια δυναμική καριέρα στελέχους F&B στον Ξενοδοχειακό και Επισιτιστικό Τομέα.
14/10/2024 100 ώρες – 20 συναντήσεις 900.00€ Επιδότηση * Έκπτωση 350€ Τελική Τιμή 550€
Webinar
Αθήνα – Χαλκίδα – Αλιβέρι
Εκπαιδεύσου σε γενικά θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Αφορά κάθε άτομο μιας επιχείρησης που έρχεται με οποιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα.
14/10/2024 10 ώρες 50.00€
Με φυσική παρουσία
Αθήνα
Φτιάχνουμε στο οργανωμένο εργαστήριο τυροκομίας, το Κυπριακό τυρί χαλούμι και το Ελληνικό παραδοσιακό μας τυρί την μυζήθρα
6 ώρες 75.00€
Ολοκληρώθηκε
Αθήνα – Χαλκίδα – Αλιβέρι
Μάθε τις σύγχρονες τεχνικές εφοδιασμού και αποθήκευσης με στόχο την μείωση του κόστους και των απωλειών σε προϊόντα. Επιδότηση-Χρηματοδότηση μέσω των πόρων ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ.
24 ώρες – 3 εβδομάδες 190.00€
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US