Σεμινάρια: Τεχνολογία Τροφίμων - Διαιτολογία

Τεχνολογία Τροφίμων – Διαιτολογία

Με φυσική παρουσία
Αθήνα
Μέθοδοι παραγωγής, είδη και ποιότητες μπύρας, γευσιγνωσία και food pairing!
02/10/2023 16 ώρες που υλοποιούνται σε 2 εβδομάδες 192.00€ Επιδότηση * Έκπτωση -48€ για εγγραφή έως 31/5/2023
Με φυσική παρουσία
Αθήνα
Γευστική δοκιμή σε 50 περίπου ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων. Διδάσκει Εξειδικευμένη Ομάδα Οινολόγων και Αποσταγμαποιών
31/10/2023 60 ώρες που υλοποιούνται σε 12 εβδομάδες 720.00€ Επιδότηση * Έκπτωση -180€ για εγγραφή έως 31/5/2023
Με φυσική παρουσία
Αθήνα
Αναβαθμίστε το βιογραφικό σας με ολοκληρωμένες γνώσεις και ξεκινήστε μια δυναμική καριέρα στελέχους F&B στον Ξενοδοχειακό και Επισιτιστικό Τομέα.
23/10/2023 100 ώρες – 20 εβδομάδες 980.00€ Επιδότηση * Έκπτωση -250€ για εγγραφή ως 31/5/2023
Webinar
Αθήνα – Χαλκίδα – Αλιβέρι
Εκπαιδεύσου σε γενικά θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Αφορά κάθε άτομο μιας επιχείρησης που έρχεται με οποιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα.
10 ώρες 50.00€
Με φυσική παρουσία
Αθήνα
Θα παρασκευάσουμε , όλα τα δημοφιλή παραδοσιακά τοπικά ελληνικά τυριά (Φέτα, κεφαλοτύρι, γραβιέρα, κεφαλογραβιέρα, μυζήθρα, Φορμαέλα Αράχωβας, Σφέλα Μεσσηνίας, Κρασοτύρι Κω, Καλαθάκι Λήμνου)
01/11/2023 198 ώρες σε 33 συναντήσεις 1620.00€ Επιδότηση * Έκπτωση -370€ για εγγραφή έως 31/5/2023
Με φυσική παρουσία
Αθήνα
Φτιάχνουμε στο οργανωμένο εργαστήριο τυροκομίας, το Κυπριακό τυρί χαλούμι και το Ελληνικό παραδοσιακό μας τυρί την μυζήθρα
6 ώρες 75.00€
Με φυσική παρουσία
Αθήνα
Μάθε τις σύγχρονες τεχνικές εφοδιασμού και αποθήκευσης με στόχο την μείωση του κόστους και των απωλειών σε προϊόντα. Επιδότηση-Χρηματοδότηση μέσω των πόρων ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ.
12/06/2023 24 ώρες – 3 εβδομάδες 192.00€ Επιδότηση * Έκπτωση -72€ για εγγραφή έως 31/5/2023
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US