Σεμινάρια: Τεχνολογία Τροφίμων - Διαιτολογία

Τεχνολογία Τροφίμων – Διαιτολογία

Με φυσική παρουσία
Αθήνα
Σεμινάριο Food And Beverage Management: Αναβαθμίστε το βιογραφικό σας με ολοκληρωμένες γνώσεις και ξεκινήστε μια δυναμική καριέρα στελέχους F&B στον Ξενοδοχειακό και Επισιτιστικό Τομέα.
25/10/2021 100 ώρες
Με φυσική παρουσία
Αθήνα
Παρασκευάζονται στο Εργαστήριο Τυροκομίας, Όλα τα δημοφιλή παραδοσιακά τοπικά ελληνικά τυριά (Φέτα, κεφαλοτύρι, γραβιέρα, κεφαλογραβιέρα, μυζήθρα, Φορμαέλα Αράχωβας, Σφέλα Μεσσηνίας, Κρασοτύρι Κω, Καλαθάκι Λήμνου κ.α.)
01/11/2021 1 ακαδ. έτος
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US