Food & Beverage Management
#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Food & Beverage Management


  • ΠαρακολούθησηΜε φυσική παρουσία
  • Έναρξη25/10/2021
  • Διάρκεια100 ώρες
  • Λήξη-
  • ΠόληΑθήνα
  • Ωράριο18:00-21:15
  • ΣυχνότηταΚάθε Δευτέρα και Τρίτη
  • Τιμή-

Σεμινάριο Food And Beverage Management: Αναβαθμίστε το βιογραφικό σας με ολοκληρωμένες γνώσεις και ξεκινήστε μια δυναμική καριέρα στελέχους F&B στον Ξενοδοχειακό και Επισιτιστικό Τομέα.

Στο ολοκληρωμένο αυτό πρόγραμα F&B Management, περιλαμβάνονται οι παρακάτω ενότητες:

Διοίκηση ΕστιατορίωνΜπαρΚαφέ (Bar & Restaurant Management)

  • Οργάνωση και Λειτουργία Εστιατορίου, Καφέ, Μπαρ
  • Οργάνωση και Λειτουργία Κουζίνας
  • Εγκαταστάσεις & Εξοπλισμός Κουζίνας – Μπαρ – Καφέ
  • Δεοντολογία & Επαγγελματική Συμπεριφορά στις Επισιτιστικές Επιχειρήσεις

Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού (Human Resources/Crisis Management)

  • Επιλογή, Εκπαίδευση και Ενσωμάτωση Νέου Προσωπικού στην Επιχείρηση
  • Εργασιακές Σχέσεις, Διαχείριση Ομάδας, Διαχείριση Κρίσεων
  • Συστήματα Αξιολόγησης και εξέλιξης του Προσωπικού

Μάρκετινγκ– Δημόσιες Σχέσεις (Marketing – Public & Guest Relations)

  • Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ με εφαρμογές στην Εστίαση
  • Ο Πελάτης – Καταναλωτής: ο γνωστός μας άγνωστος
  • Συμπεριφορά του Καταναλωτή – Συμπεριφορά προς τον Πελάτη
  • Θεωρία και Πρακτική των Δημοσίων Σχέσεων στην Εστίαση
  • Επαγγελματική Διαχείριση Παραπόνων Πελατών
  • Διαχείριση Κρίσεων με τους Πελάτες

Οργάνωση & Έλεγχος Προμηθειών (Food & Beverage Supplies)

  • Οργάνωση και Λειτουργία Αποθήκης
  • Οργάνωση και Λειτουργία Τμήματος Προμηθειών
  • Παραγγελίες – Παραλαβές – Αποθήκευση-Διαχείριση προμηθειών

Οργάνωση & Διοίκηση Εκδηλώσεων (Event Management)

  • Event Manager & Event Planners
  • Εμψυχωτές – Αρχηγοί Εκδηλώσεων
  • Διοργάνωση Συνεδρίων – Σεμιναρίων και Δεξιώσεων (Μελέτες Περίπτωσης)
  • Διοργάνωση Εταιρικών και Ομαδικών Events (Μελέτες Περίπτωσης)

Οικονομική Διαχείριση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (Cost & Pricing)

  • Κοστολόγιο
  • Τιμολόγηση
  • Βασικές Αρχές Λογιστικής

 Σύνθεση Μενού & Γαστρονομία

  • Ελληνική Γαστρονομία
  • Δημιουργική και Διεθνής Κουζίνα
  • Comfort Food και All Day Bar-Restaurants
  • Τύποι Εστιατορίων ανάλογα με το μενού
  • Γευσιγνωσία ελαιόλαδων – Οργανοληπτική αξιολόγηση
  • Τα πάντα για την Σύνθεση του Καταλόγου στο Εστιατόριο

Ασφάλεια και Υγιεινή των Τροφίμων – HACCP

  • Σχεδιασμός για το HACCP
  • Οργάνωση και εφαρμογή συστήματος HACCP
  • Εκπαίδευση Προσωπικού
  • Παρακολούθηση και αξιολόγηση του συστήματος  HACCP

Νομοθεσία Επισιτιστικών Επιχειρήσεων

  • Έναρξη και λειτουργία επιχείρησης
  • Αρμόδιες αρχές, υπεύθυνοι καταστήματος, έλεγχοι
  • Παρακολούθηση αλλαγών και τήρηση νομοθεσίας

Οινογνωσία – Οινοχοΐα

  • Εισαγωγή στην Οινοποίηση
  • Γευσιγνωσία οίνου
  • Ελληνικός και Παγκόσμιος Αμπελώνας
  • Τα μυστικά της Δημιουργίας Wine List
  • Επαγγελματικό Σέρβις Κρασιού
  • Αποθήκευση, συντήρηση και διαχείριση οίνων

Πτυχιακή Εργασία (Project)

  • Οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν ατομικό Project με θεωρητική και πρακτική εφαρμογή των γνώσεων και δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν.
  • Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα FOOD and BEVERAGE Management, απευθύνεται σε απόφοιτους σχολών Τουρισμού και Επισιτισμού, με ή χωρίς επαγγελματική εμπειρία, που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους ώστε να μπορούν να διεκδικήσουν θέσεις στελέχους F&B στον Ξενοδοχειακό ή και στον Επισιτιστικό Τομέα.
  • Το πρόγραμμα είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να ολοκληρώνει και να αναβαθμίζει προϋπάρχουσες γνώσεις και δεξιότητες, στην κατεύθυνση του αποτελεσματικού management επιχειρήσεων Τροφίμων, Ποτών και Τουρισμού.

Τιμολογιακή Πολιτική:

Κρατήσεις θέσεων με κατάθεση προκαταβολής 150€

Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομα σας

 

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 IBAN GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 
Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ
 IBAN GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282
Δικαιούχος ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.

Με το τέλος του εκπαιδευτικού προγράμματος FOOD and BEVERAGE MANAGEMENT οι συμμετέχοντες θα έχουν κατακτήσει τις παρακάτω γνώσεις και δεξιότητες:

  • Διοίκηση Εστιατορίων και Καφέ Μπάρ
  • Marketing και δημόσιες σχέσεις
  • Διοίκηση Προσωπικού
  • Οικονομικά και κοστολόγηση στις επισιτιστικές επιχειρήσεις
  • Οινολογία, Οινογνωσία, Σέρβις κρασιού
  • Οργνάνωση και Διαχείριση αποθήκης και προμηθειών
  • Σύνθεση Μενού και Γαστρονομία
  • Νομοθεσία
  • Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων
  • Οργάνωση και εμψύχωση εκδηλώσεων

Βεβαίωση Παρακολούθησης Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 1110 1832)

Gallery Σεμιναρίου

praxis logo

Παρακολουθήστε το video του Σεμιναρίου

praxis logo

Το εργαστήριο του Σεμιναρίου

praxis logo

Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US