Γεώργιος Τσαπουρνιώτης

Γεώργιος Τσαπουρνιώτης
Γεώργιος Τσαπουρνιώτης. Καθηγητής ΙΕΚ PRAXIS. Οινολόγος. Τμήμα Οινολογίας & Τεχνολογίας Ποτών, της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΤΕΙ Αθηνών).
Οινολόγος-Χημικός

Γεώργιος Τσαπουρνιώτης
 • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ του Τμήματος ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ, ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

17/06/2004 –ΣΗΜΕΡΑ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΩΣ ΟΙΝΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΠΟΤΩΝ, ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ- ΟΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «POLLUTION CHEMISTS – ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.», ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΦΡΙΖΗ 1) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ELOT EN ISO/IEC 17025:2005.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 1. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ LEONARDO DA VINCI ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ‘ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΙΝΩΝ’, ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ,  ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 17/07/05-30/07/05.
 2. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ LEONARDO DA VINCI ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΙΣ ‘ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΝΩΝ’, ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 40 ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 24/01/10-06/02/10.
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Ενδιαφέρομαι για
  Περιοχή ενδιαφέροντος
  X
  CONTACT US