Ο Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από την Culinary Professionals Greece (Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος έως το 2021), σε συνεργασία με τη ΔΕΘ - HELEXPO και υποστηρίζεται από την Worldchefs. Ο 12ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης θα πραγματοποιηθεί στις 17 - 20 Φεβρουαρίου 2023 στη ΔΕΘ - HELEXPO. Ο Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίο...
O διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος Club Med, ο οποίος διαθέτει 70 all-inclusive luxury resorts, στις πιο όμορφες τοποθεσίες στον κόσμο διοργανώνει έναν διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής,με την ονομασία Club...
Σημαντικό Webinar με τον T. Fleming
Τετάρτη 11/01/23, 18.00-20.00
Το πρώτο webinar της φετινής χρονιάς, με διεθνή χαρακτήρα.
Φιλοξενείται ο Ted Fleming, κορυφαία προσωπικότητα παγκοσμίως στο π...
Η ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε. Ελληνική Βιομηχανία Γάλακτος παράγει αγνά, ελληνικά παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα από το 1948. Από τις δυναμικότερες ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων και τις πιο σύγχρονες βιομηχανίες...
Το ΙΝΤΕΧΝΗΜΑ, το Ινστιτούτο Τέχνης και Μάθησης είναι μια νέα πρωτοβουλία της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαίδευσης Ενηλίκων που στοχεύει στη Μάθηση μέσα από την Τέχνη.
Η τέχνη είναι ένα θεμελιώδες συ...
Το ΙΙΕΚ PRAXIS θέλοντας να στηρίξει και να προβάλλει τον Ευβοϊκό αμπελώνα, διοργάνωσε 3 εξαιρετικές βραδιές οινογνωσίας στο URBAN Restaurant (Λεωφόρος Χαϊνά 89).
Ένα ξεχωριστό οινικό Degustation...
Η Friesland Campina - DEBIC και το ΙΕΚ PRAXIS παρουσίασαν το σεμινάριο Κρέμες γάλακτος & προϊόντα με προσθήκη φυτικών λιπαρών: Από την παραγωγική διαδικασία σε τεχνικές & προτάσεις για μαγε...
Δείτε περισσότερα νέα του PRAXIS