Επιδότηση 3.300 € για την Πρακτική Άσκηση των σπουδαστών του ΙΕΚ PRAXIS.

epidotisi praktikis iek

Στο ΙΕΚ PRAXIS καταφέραμε να λάβουν την επιδότηση πρακτικής άσκησης το 100% των δικαιούχων σπουδαστών μας – συνολικά πάνω από 220 καταρτιζόμενους – από την έναρξη του επιδοτούμενου προγράμματος, μέχρι σήμερα. Και συνεχίζουμε…

 

 • Έλα τώρα στο ΙΕΚ PRAXIS και εξασφάλισε επιδότηση 3.300 € για την πρακτική σου άσκηση.
 • Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ PRAXIS, συντάσσει και υποβάλλει για κάθε σπουδαστή μας, τα απαιτούμενα έντυπα για την είσπραξη επιδότησης για την πρακτική του άσκηση, από το ΕΣΠΑ.
 • Κάθε καταρτιζόμενος που επιλέγεται, λαμβάνει 3.300 € για το εξάμηνο της πρακτικής του άσκησης.
 • Βεβαίως, μεγάλη σημασία για την είσπραξη της επιδότησης έχει η σωστή σύνταξη και υποβολή των εντύπων.

 

Η Πράξη «Ειδικά προγράμματα διεξαγωγής πρακτικής άσκησης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας (ΙΕΚ)» MIS 5069416, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ένταξης των εκπαιδευόμενων επαγγελματικής κατάρτισης, και ειδικότερα των εκπαιδευόμενων Ι.Ε.Κ., στην αγορά εργασίας μέσω της απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας με πρακτική άσκηση.

Η Πράξη αφορά καταρτιζόμενους και από τα ιδιωτικά Ι.Ε.Κ., οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το θεωρητικό μέρος των σπουδών τους, ενώ δεν έχουν πραγματοποιήσει το εξάμηνο της πρακτικής άσκησης και δεν έχουν λάβει ακόμη την αντίστοιχη Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης και την πιστοποίηση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Ενδιαφέρομαι για
  Περιοχή ενδιαφέροντος
  X
  CONTACT US