
- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα17:30-21:00
- Διάρκεια6 μήνες
- Συχνότητακάθε Παρασκευή
Στα Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής Επιπέδου 2, γίνεται εκμάθηση και παρασκευή των παρακάτω γλυκών και ζαχαροπλαστικών τεχνικών:
• Τούρτα Sacher, τούρτα & κορμός Black Forest
• Τάρτα Clafoutis με φρέσκα φρούτα
• Τάρτα Crème brûlée με μοσχοκάρυδο, ζελέ κολοκύθας & καρύδια pecan
• Τούρτα & κορμός καραμέλα με αμύγδαλο krokan
• Τούρτα & κορμός Tiramisu
• Τούρτα & παστάκια Concord με μαρέγκες
• Τούρτα & κορμός Gianduja
• Τούρτα κάστανο, Χριστουγεννιάτικος κορμός
• Μπαμπάς με βατόμουρο
• Τούρτα σοκολάτα με Crème brûlée
• Τάρτα Belle Hélène, Tarte Tatin
• Τούρτα Saint Honoré, strudel
• Παστάκι Opera
• Τούρτα με ανανά & καρύδα (exotic)
• Παστάκι με κρέμα φυστίκι & λευκή σοκολάτα
• Επίδειξη σε ποτήρια
• Επίδειξη πιάτων υψηλής αισθητικής
Παροχές
Τα Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής Επιπέδου 2, απευθύνονται:
- Σε αποφοίτους του Σεμιναρίου Επαγγελματικής Ζαχαροπλαστικής
- σε αποφοίτους ΙΕΚ ή άλλων σχολών Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας
- σε όσους γενικά έχουν καλή γνώση των βασικών τεχνικών της Επαγγελματικής Ζαχ/κης και ενδιαφέρονται να εξελίξουν την τέχνη τους, μέσα από ένα hands on προχωρημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης.
Στόχος των Σεμιναρίων Ζαχαροπλαστικής Επιπέδου 2 είναι:
- Η απόκτηση προχωρημένων τεχνικών Ζαχαροπλαστικής με σκοπό την δημιουργία σύνθετων και προχωρημένων επιδορπίων, σε επαγγελματικό επίπεδο.
- Η αναβάθμιση δεξιοτήτων ήδη εργαζομένων στον χώρο της ζαχαροπλαστικής με την εκμάθηση σύγχρονων τεχνικών και συνταγών.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (BEK) από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832) ♣ Δυνατότητα Πιστοποίησης από την Global Cert μέσω εξετάσεων.
Εκπαιδευτές

Gallery Σεμιναρίου

Παρακολουθήστε το video του Σεμιναρίου

Το εργαστήριο του Σεμιναρίου
