Jose Olivier
Jose Olivier. Καθηγητής Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS. Pastry Chef. Απόφοιτος της σχολής "COURT DE SUCRE D’ART ECOLE J.FERRANDI".
Pastry Chef

Jose Olivier
  • Σε ηλικία 17 ετών ξεκίνησε την εκπαίδευση στο κολέγιο Ferrandi and at the Jf
  • confectionary. Joubin στο Παρίσι.
  • Μετά την στρατιωτική του θητεία εργάστηκε στα γνωστά ζαχαροπλαστεία  Gerard Mulot στο Παρίσι όπου για δυο χρονιά είχε την ειδικότητα του Τεχνικού Διακόσμησης γλυκών.
  • Αργότερα εργάστηκε στο φημισμένο εστιατόριο L ‘oasis στο Παρίσι (2 αστέρια Michelin) όπου είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με το πασίγνωστο chef Francois Raimbaut.
  • Η αγάπη του για την Ζαχαροπλαστική τον έφερε στην Ελλάδα όπου για πολλά χρόνια συνεργάστηκε για γνωστές επιχειρήσεις επισιτισμού και ζαχαροπλαστικής δημιουργώντας ευρεία γκάμα νέων προϊόντων.
  • Ειδικευμένος στην τεχνολογία ζαχαροπλαστικής έχει διδάξει σε σχολές μαγειρικής και έχει διατελέσει σαν εξωτερικός συνεργάτης και σύμβουλος σε πολλές επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης.

Επαγγελματική Εμπειρία

CHEF Ζαχαροπλάστης – 05-2010 / Σήμερα

Φούρνοι ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ

Production for 5 shops

Παραγωγή για 5 καταστήματα με ομάδα 14 συνεργατών

CHEF Ζαχαροπλάστης – 11-2007 / 02-2008

ZONAR’S CAFFE D’ATHENES

Σύμβαση 3 μηνών  – Υπεύθυνος ανάπτυξης νέων προϊόντων με συμμέτοχη επταμελούς ομάδας.

CHEF Ζαχαροπλάστης – 06-2005/ 07-2007

Φούρνοι ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ

Παραγωγή για 5 καταστήματα με ομάδα 6 συνεργατών

CHEF Ζαχαροπλάστης (υπεύθυνος ανάπτυξης νέων προϊόντων)   – 06-2003/ 02-2005

Ζαχαροπλαστεία Μέλισσα

(Συνεργάτης της εταιρίας  VALRHONA)

Τεχνικός σύμβουλος επίδειξης  – 01-2001/ 07-2004

OLYMPIC FOOD COMPANY

PATISSERIE GERARD MULOT (ΓΑΛΛΙΑ) – 03-1987 / 05-2000

Restaurant l’oasis  CANNE LA NAPOULE

PATISSERIE J.F JOUBIN RUE DE VAUGIRARD

Εκπαίδευση Κατάρτιση

  • COURT DE SUCRE D’ART ECOLE J.FERRANDI
  • Σεμινάρια  VALRHONA ART DU CHOCOLAT
  • Σεμινάρια VALRHONA ENTREMET D’ETE
  • Σεμινάρια  CHEZ PELTIER
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US