Μαριάνθη Δάγλα

Μαριάνθη Δάγλα
Μαριάνθη Δάγλα
Pastry στο "SWEET MOMENTS"

Μαριάνθη Δάγλα

Μαριάνθη Δάγλα. Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής, στο Sweet Moments.

Έτος αποφοίτησης 2015 ΙΕΚ PRAXIS Αθήνας

 • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Μα τί άλλο;;  Η αγάπη μου για τη δημιουργία και κυρίως για τα γλυκά

 • Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Το σπουδαιότερο για μένα ήταν ότι ήρθα σε επαφή και διδάχτηκα την τέχνη της ζαχαροπλαστικής από άρτια καταρτισμένους καθηγητές που θεωρώ  ότι είναι  κορυφαίοι  στο είδος τους. Πέρα όμως από εκπαίδευση γνώρισα σωστούς επαγγελματίες που μου έδωσαν όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επαγγελματική μου αποκατάσταση.

 • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το ΙΕΚ Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Στο Praxis βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα σε μια σχολή Ζαχαροπλαστικής. Εκπληκτικό επίπεδο στο εργαστηριακό μάθημα, πολλά επιπλέον επιμορφωτικά σεμινάρια αλλά και φιλικό περιβάλλον και άψογη εξυπηρέτηση  από όλους. Τους ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά.

 • Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου στο ΙΕΚ PRAXIS;

Απέκτησα όλη την τεχνική γνώση για να μπορώ να εργαστώ αμέσως σε έναν επαγγελματικό χώρο και να αισθάνομαι σίγουρη για τον εαυτό μου δίπλα σε επαγγελματίες με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα.

 • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Η ζαχαροπλαστική είναι ένα φανταστικό επάγγελμα που σε κάνει δημιουργικό και σε γεμίζει απίστευτα συναισθήματα όταν βλέπεις τους άλλους να απολαμβάνουν τις γεύσεις που εσύ έχεις δημιουργήσει. Είναι μια τέχνη και ένα επάγγελμα που θέλει υπομονή διάβασμα, πολλή εξάσκηση και συνεχή ενημέρωση.

 • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Ήδη εργάζομαι σε ένα καταπληκτικό χώρο κοντά στον pastry chef Νίκο Λαμπρούκο που είναι ένας από τους καλύτερους ζαχαροπλάστες της νέας ελληνικής ζαχαροπλαστικής και ήταν ένας από τους εκπαιδευτές μου στο ΙΕΚ PRAXIS.

Το επάγγελμά μας χρειάζεται σωστούς επαγγελματίες που να σέβονται και να εξυπηρετούν τον πελάτη. Χρειάζεται ευρηματικούς τεχνίτες που να αγαπούν την τέχνη τους και να ψάχνουν συνεχώς να προσφέρουν κάτι νέο. Ακολουθώντας τα βήματα των δασκάλων μου ελπίζω να δημιουργήσω το δικό μου χώρο και να γίνω εξίσου επιτυχημένη επαγγελματίας.

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Ενδιαφέρομαι για
  Περιοχή ενδιαφέροντος
  X
  CONTACT US