Αντώνης Τζούρτζος
Pastry Chef

Αντώνης Τζούρτζος

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  • 1990-1992: Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου
  • Ειδικότητα Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • 2012-σήμερα: OLYMPIC FOODS, A’ ΥΛΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
  • 2010-2011: ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ ξενοδοχείο-catering
  • 2007-2010: LE MONDE τουριστική σχολή
  • 2005-2009: ΤΙΤΑΝΙΑ ξενοδοχείο
  • 2002-2004: ΒΑΡΟΥΛΚΟ εστιατόριο
  • 2000-2002: ΠΕΝΤΕΛIΚΟΝ ξενοδοχείο-catering
  • 1998-1999: ΠΛΑΤΑΝΟΣ αρτοζαχαροπλαστείο
  • 1995-1998: ΣΤΕΡΓΙΟΥ αρτοζαχαροπλαστείο

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΣΥΝΕΔΡΙΑ

  • 2003: Σεμινάριο σοκολάτας valrhona, Λυών, Γαλλία
  • 2005: Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής valrhona
  • 2007: Σεμινάριο γλυκά εστιατορίου valrhona

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

  • Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US