Δημήτρης Παπαντωνίου

Δημήτρης Παπαντωνίου
Δημήτρης Παπαντωνίου.
Pastry Chef Yacht "OPTASIA"

Δημήτρης Παπαντωνίου

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Απρίλιος 2019 – Σήμερα: Επιμέλεια γλυκών Εστιατόριο Hide & Seek (Χαλάνδρι)
  • Ιούνιος 2018 – Σήμερα: Pastry Chef Charter Yacht O’ptasia
  • Ιούλιος 2017 – Οκτώβριος 2017 Pastry Chef Motor Yacht Serenity
  • Οκτώβριος 2014 – Σήμερα: Καθηγητής Ζαχαροπλαστική & Αρτοποιία ΙΕΚ PRAXIS (Αθήνα-Χαλκίδα)
  • Ιούλιος 2016 – Σεπτέμβριος 2016 Pastry Chef: Charter Yacht O’Pari3
  • Ιανουάριος 2016 – Σήμερα Consulting: Ζαχαροπλαστείο Pure Sweets & More (Ρόδος)
  • Αύγουστος 2015 – Οκτώβριος 2015 Pastry Chef: Charter Yacht O’Pari3
  • Φεβρουάριος 2006 – Νοέμβριος 2015 Assistant Pastry Chef: Ξενοδοχείο N.J.V Athens Plaza
  • Μάιος  2013 – Αύγουστος 2015  Σύμβουλος Τουρισμού & Εστίασης: “A bit of Greece-Marketing Services & Exports”
  • Σεπτέμβριος 2004 – Φεβρουάριος 2006 Pastry Chef: Ισπανικό εστιατόριο Mayor (Κηφισιά)
  • Μάιος 2003 – Αύγουστος 2004   Assistant Pastry Chef: Ξενοδοχείο Πεντελικόν & Κτήμα Πεντελικόν
  • Ιούνιος 2001 – Δεκέμβριος 2001 Assistant Pastry Chef: Κτήμα Πεντελικόν
  • Δεκέμβριος 2001 Assistant Pastry Chef: Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza
  • Ιούνιος 2001 – Σεπτέμβριος 2001 Πρακτική άσκηση στη Ζαχαροπλαστική: Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza
  • Ιανουάριος 2001 Assistant Pastry Chef: Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace
  • Μάιος 2000 – Σεπτέμβριος 2000 Πρακτική άσκηση στη Ζαχαροπλαστική: Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

  • 1999 – 2001: Φοίτηση στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου με ειδίκευση στη ζαχαροπλαστική

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

  • Μητρική Γλώσσα: Ελληνικά
  • Λοιπές Γλώσσες: Αγγλικά Αρκετά καλή γνώση
  • Δεξιότητες Πληροφορικής: Αρκετά καλές

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

  • N.J.V ATHENS PLAZA: 1Η ΘΕΣΗ σε διαγωνισμό στην κατηγορία Γλυκό που οργάνωσε η Γαλλική Πρεσβεία με έπαθλο ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στο Παρίσι
  • AΡTOZA 2001: ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην Καλλιτεχνική Αρτοποιία Νέων
  • 2η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ: ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην κατηγορία Δημιουργικές Συνθέσεις Ζαχαροπλαστικής
  • 2η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ: ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στην κατηγορία Ζεστό Γλυκό

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

  • Μάιος 2018: ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΣΑΝ, ΙΕΚ PRAXIS  ΑΘΗΝΑ.
  • Φεβρουάριος 2018: HO.RE.CA MASTER CLASSES
  • Μάρτιος 2017: ARTOZA MASTER CLASSE
  • Μάιος 2016: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ «ΓΛΥΚΕΣ ΤΑΡΤΕΣ» ΙΕΚ PRAXIS ΑΘΗΝΑ.
  • Δεκέμβριος 2015: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ «ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ», ΙΕΚ PRAXIS ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΑ
  • Μάιος 2015: ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ .
  • Μάιος 2014: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ «ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ», ΙΕΚ PRAXIS ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ XΑΛΚΙΔΑ
  • Φεβρουάριος 2013: ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ «ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» ΣΤΟ CHEF CLUB.
  • ΑΡΤΟΖΑ 2013: ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩN «ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ»
  • Μάιος 2013: ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ LE MONDE.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

  • Επταήμερο σεμινάριο από τη Γαλλική Σχολή της ECOLE LE NOTRE πάνω στη μοντέρνα ζαχαροπλαστική
  • Θεματικά σεμινάρια από την εταιρεία «ΚΑΝΑΚΗΣ»
  • Σεμινάριο καραμέλας από το CHEFS CLUB.
  • Θεματικά σεμινάρια από την εταιρεία «ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ»
  • HACCP & ISO.
  • Το «Έξυπνο Μάρκετινγκ» από την εταιρεία «A BIT OF GREECE»
  • Σεμινάρια για τα Social Media
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US