Αλέξανδρος Κριτσαντώνης

Αλέξανδρος Κριτσαντώνης
Αλέξανδρος Κριτσαντώνης. Καθηγητής Ζαχαροπλαστικής ΙΕΚ PRAXIS. Υπεύθυνος Τμήματος Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, Κατάστημα Ελληνικού.
Pastry Chef - Αρτοποιός ΑΒ Βασιλόπουλος

Αλέξανδρος Κριτσαντώνης

Εκπαίδευση:

  • 1988 – 1990: ΚΕΤΕΚ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Ο.Α.Ε.Δ., ΣΧΟΛΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, Γενικός Βαθμός Πτυχίου : 18,6
  • 2001 –  2002: ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (ΠΑΤΕΣ) ΣΕΛΕΤΕ
  • Πτυχιούχος Παιδαγωγικών Σπουδών, Γενικός Βαθμός Πτυχίου : 8,1
  • Πιστοποίηση Σπουδών και εμπειρίας από Ε.ΚΕ.ΠΙ.Σ σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 105128/8-1-2001 Απόφασης του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ένταξη στο Μητρώο  Εκπ/τών.

Επαγγελματική Εμπειρία:

  • 10/5/2015- Σήμερα: Υπεύθυνος Τμήματος Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ Κατάστημα Ελληνικού.
  • 3/2014- 20/4/2015: Υπεύθυνος Παραγωγής και Σχεδιασμού Νέων Προϊόντων ΦΟΥΡΝΟΙ ΑΓΑΘΗΣ ΕΠΕ
  • 9/2013- 2/2014: Υπεύθυνος Οργάνωσης Νέων Καταστημάτων “ΑΡΤΟΣ – ΜΕΛΙ” Κούλας Α. Νέα Σμύρνη – Χολαργός
  • 7/2007- 10/2012: Καταστηματάρχης Αρτ. – Ζαχ. Α.ΚΡΙΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
  • 5/2006- 6/2007: Υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης “ ΑΛΜΑ” Χονδρεμπορική Αλεύρων
  • 9/2012- σήμερα: Καθηγητής ΙΕΚ Πειραιά και Σαλαμίνας Τμήμα Αρτοποίας- Ζαχ/κής
  • 9/1999- 9/2003: Εκπαιδευτής ΚΕΚ Κηφισιάς- Αλίμου- Γαλατσίου Τμήμα Ζαχ/κής
  • 11/2003- 4/2006: Υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης Αλευροβιομηχανίας Μύλοι ΜΑΡΡΑ ΑΕ
  • 10/2001- 10/2003: Εκπαιδευτής Αρτοποιίας Ζαχ/κής Ινστιτούτο Εκπ. Μελετών και Ανάπτυξης EYROTRUST
  • 2/1990- 11/2003: Αρτοποιία Ζαχ/στεία ως Τεχνίτης Παραγωγής
  • 9/1994- σήμερα: Εκπαιδευτής ΟΑΕΔ Σχολή Αρτοποιίας -Ζαχ/κής

Ειδικές Γνώσεις – Σεμινάρια :

  • ΕΟΠΠΕΠ Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής και ενταγμένος στους πίνακες Αξιολογητών – Επιτηρητών – Βαθμολογητών – Εξεταστών για τη διενέργεια των εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης των Αποφοίτων ΙΕΚ.
  • Συμμετοχή στην Ημερίδα της ΖΥΜΑ 1996 και Βραβευθείς με το Χρυσό Μετάλλιο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος
  • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων: Πιστοποιητικό παρακολούθησης  1ου Σεμιναρίου Τεχνολογίας Τροφίμων στα πλαίσια της ΑΡΤΟΖΑ 1999
  • ΖΥΜΑ 2000: Υπεύθυνος Οργάνωσης του Περιπτέρου της Σχολής Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής του Ο.Α.Ε.Δ.
  • Επιμέλεια της Οργάνωσης και Σχεδιασμού του Αναλυτικού Προγράμματος των Εργαστηριακών Μαθημάτων της Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής του Ο.Α.Ε.Δ.
  • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων: Πιστοποιητικό παρακολούθησης 3ου  Σεμιναρίου Τεχνολογίας Τροφίμων στα πλαίσια της ΑΡΤΟΖΑ 2003.
  • ΑΡΤΟΖΑ 2005:   Υπεύθυνος για τη συμμετοχή, με το Περίπτερο της Μύλοι Μάρρα  Α.Ε.

Άλλα ενδιαφέροντα – προσόντα :

  • Συγγραφή Εκπαιδευτικού Εγχειρίδιου Εργαστηριακών Ασκήσεων Αρτοποιίας – Ζαχ/κής: Α΄έτος – Β΄έτος Αρτοποιίας , Α΄έτος – Β΄έτος Ζαχαροπλαστικής , Γ΄έτος Αρτ. – Ζαχ/κής, ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. Σταμούλης Αθ. & Απ.
  • Συνεργασία με το Περιοδικό «Αρτοποιός» και η δουλειά του, με μόνιμες στήλες Τεχνικής υποστήριξης από το 2004  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΡΜΟΣ.
  • ERASMUS+  Συμμετοχή σε πρόγραμμα στην Ιταλία: Ρώμη-Άσκολι Πισένο, 1/5/2016 –    24/5/2016
  • Γνώση Η/Υ (Microsoft Word – Power Point)
  • Κάτοχος Βιβλιαρίου Υγείας (Υγειονομικού ενδιαφέροντος )
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US