Μαρίνος Κοσμάς
Μαρίνος Κοσμάς
Pastry Chef

Μαρίνος Κοσμάς
  • Pastry Chef στο NEW HOTEL, Αθήνα
  • Pastry Chef στο εστιατόριο MATSUHISA ATHENS (Χρυσός Σκούφος 2010), του Ξενοδοχείου Αστέρας Βουλιαγμένης, στην Αθήνα
  • Pastry Chef στο COSTA NAVARINO
  • Head Pastry Chef στο εστιατόριο NOBU, στο ξενοδοχείο St. Moritz Butrutts Palace (5 αστέρων), στο χειμερινό θέρετρο του Σαίν Μόριτζ της Ελβετίας
  • Chef de partie του εστιατορίου MATSUHISHA MYKONOS στο ξενοδοχείο Belvedere Hotel (Small Luxury Hotels)
  • Chef de partie στο NOBU BAUR AU LAC, στην Ζυρίχη της Ελβετίας (5 αστέρων)
  • Chef de partie στο εστιατόριο ΛΙΘΟΣ, στην περιοχή Ψυρρή, στην Αθήνα.
  • DemiChef de partie στην gourmet Brasserie ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, στο ξενοδοχείο GRECOTEL MYKONOS BLUE (5 αστέρων), στην Μύκονο
  • DemiChef de partie στο γκουρμέ εστιατόριο ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, στο ξενοδοχείο GRECOTEL MYKONOS BLUE (5 αστέρων), στην παραλία Ψαρού, στην Μύκονο
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US