Μαρίνος Κοσμάς

Μαρίνος Κοσμάς
Μαρίνος Κοσμάς
Pastry Chef

Μαρίνος Κοσμάς
  • Pastry Chef στο NEW HOTEL, Αθήνα
  • Pastry Chef στο εστιατόριο MATSUHISA ATHENS (Χρυσός Σκούφος 2010), του Ξενοδοχείου Αστέρας Βουλιαγμένης, στην Αθήνα
  • Pastry Chef στο COSTA NAVARINO
  • Head Pastry Chef στο εστιατόριο NOBU, στο ξενοδοχείο St. Moritz Butrutts Palace (5 αστέρων), στο χειμερινό θέρετρο του Σαίν Μόριτζ της Ελβετίας
  • Chef de partie του εστιατορίου MATSUHISHA MYKONOS στο ξενοδοχείο Belvedere Hotel (Small Luxury Hotels)
  • Chef de partie στο NOBU BAUR AU LAC, στην Ζυρίχη της Ελβετίας (5 αστέρων)
  • Chef de partie στο εστιατόριο ΛΙΘΟΣ, στην περιοχή Ψυρρή, στην Αθήνα.
  • DemiChef de partie στην gourmet Brasserie ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, στο ξενοδοχείο GRECOTEL MYKONOS BLUE (5 αστέρων), στην Μύκονο
  • DemiChef de partie στο γκουρμέ εστιατόριο ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, στο ξενοδοχείο GRECOTEL MYKONOS BLUE (5 αστέρων), στην παραλία Ψαρού, στην Μύκονο
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US