Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής

Ενδιαφέρομαι

Ενδιαφέρομαι

Σημεία Υπεροχής

Τα 23 Σημεία Υπεροχής του ΙΕΚ PRAXIS στον Τουρισμό και Επισιτισμό

1. Στο ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS οι Βραβευμένοι και επαγγελματίες Pastry Chefs είναι οι Καθημερινοί καθηγητές σου.
 

 • Κοσμάς ΜΑΡΙΝΟΣ Pastry Chef Novikov (Λονδίνο), Nobu (Αθήνα), Morah (Dubai) – Χρυσός Σκούφος
   
 • Χαράλαμπος ΖΙΝΤΗΛΗΣ Pastry Chef «Zurbaran»
   
 • Δημήτρης ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Pastry Chef M/Y O'PTASIA CHARTER YACHT
   
 • Ευάγγελος ΑΛΟΥΠΗΣ Pastry Chef Metropolis Electra Hotels
   
 • Αλέξανδρος ΚΡΙΤΣΑΝΤΩΝΗΣ Pastry Chef - Αρτοποιός ΑΒ Βασιλόπουλος
   
 • Χρήστος ΦΑΝΙΔΗΣ Chef de Partie (Pastry-Bakery) «εστιατόριο ΣΠΟΝΔΗ» (2 Αστέρια Michelin)
   
 • Jose OLIVIER Pastry Chef «Φούρνοι ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ»
   

2. Ολιγομελή τμήματα με hands on προσέγγιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
3. Έμφαση στα εργαστηριακά μαθήματα – εκπαίδευση στην πράξη. 
4. Νέα υπερσύγχρονα κτήρια με “state of the art” εργαστηριακές εγκαταστάσεις και εύκολη πρόσβαση.
5. Σεμινάρια εξειδίκευσης πάνω στον τομέα της Ζαχαροπλαστικής/Αρτοποιίας (Gluten/Sugar Free, χειροποίητη σφολιάτα, διακοσμήσεις με ζαχαρόπαστα κ.α).
6. Άριστα εξοπλισμένες κουζίνες και εργαστήρια με επαγγελματικό εξοπλισμό (Πολλαπλοί Πάγκοι Εργασίας με Μάρμαρο Ζαχαροπλαστικής και Ψυχόμενα Μάρμαρα, Ταχυκαταψύκτες BLAST CHILLER, Σφολιατομηχανές, Ταχυζυμωτήρια Ζύμης, Φούρνοι Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας πολλαπλών θέσεων).
7. Άνετα, πλήρως κλιματιζόμενα/θερμαινόμενα εργαστήρια και χώροι διδασκαλίας.
8. Εξατομικευμένη υποστήριξη και εξυπηρέτηση με Προσωπικό Σύμβουλο Σπουδών για κάθε σπουδαστή των σχολών μαγειρικής.
9. Άμεση σύνδεση με την Αγορά Εργασίας. Εγγυημένη πρόσβαση στις κορυφαίες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις για πρακτική άσκηση και για εργασία.
10. Τμήματα σε όλες τις εκπαιδευτικές βάρδιες (Πρωινά, Μεσημεριανά και Απογευματινά τμήματα).
11. Πτυχίο υψηλού κύρους με αποδοχή από τις τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
12. Δίπλωμα αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, το ΑΣΕΠ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
13. Εκπαιδευτικά προγράμματα πιστοποιημένα από Ευρωπαϊκό Φορέα Πιστοποίησης GC, σε συνεργασία με την NOCN.
14. Απόλυτα Εξειδικευμένο Διδακτικό Προσωπικό, με προσόντα που συνδυάζουν την υψηλή ακαδημαϊκή κατάρτιση με μακρόχρονη σταδιοδρομία στις πιο γνωστές επιχειρήσεις του κλάδου του τουρισμού και της εστίασης.
15. Εμπλουτισμός του Προγράμματος Σπουδών με Επαγγελματικές Διαλέξεις, Σεμινάρια,  Ημερίδες και Εκπαιδευτικές Επισκέψεις, που διευρύνουν τους εκπαιδευτικούς ορίζοντες και ενισχύουν το βιογραφικό των σπουδαστών.
16. Δυνατότητα συνέχισης των σπουδών στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, σε κορυφαίες συνεργαζόμενες σχολές.
17. Δωρεάν εξοπλισμός (στολή, μαχαίρια, εργαλεία κοπής) για κάθε σπουδαστή.
18. Δωρεάν βιβλία, εκπαιδευτικά εγχειρίδια και σημειώσεις για όλους τους σπουδαστές σε ΕΝΤΥΠΗ μορφή.
19. Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια γαστρονομίας (Μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής οινογνωσίας, καφέ κα).
20. Ανταγωνιστικά Δίδακτρα που περιλαμβάνουν πολλές extra παροχές, ΔΕΝ έχουν «κρυφές» χρεώσεις και αντανακλούν την άριστη σχέση ποιότητας τιμής που προσφέρει το ΙΕΚ PRAXIS.
21. Ευέλικτα προγράμματα εξόφλησης διδάκτρων με πολλές άτοκες δόσεις.   
22. Εγγυημένη επάρκεια σε ποιοτικές πρώτες ύλες και αναλώσιμα για την άψογη διαρκή λειτουργία όλων των τμημάτων και εργαστηρίων.
23. Συμβουλευτική υποστήριξη για θέματα επαγγελματικής εξέλιξης, σύνταξη βιογραφικού, μαθήματα συνέντευξης εργασίας, κλείσιμο συνεντεύξεων, συμμετοχή σε career days, υποστήριξη στην εύρεση κατοικίας και πολλά άλλα.

 

 

Παροχές

Οι Σχολές Ζαχαροπλαστικής ΙΕΚ PRAXIS, το Καλύτερο ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής που προσφέρει Σπουδές Ζαχαροπλαστικής υψηλού επιπέδου σε Αθήνα και Χαλκίδα, παρέχουν το πιο ανταγωνιστικό πακέτο extra παροχών, όπως Δωρεάν Βιβλία, Στολές, Εργαλεία, Αναλώσιμα, Δωρεάν Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής Επαγγελματικού Επιπέδου, Οργανωμένο Γραφείο Προώθησης στην Απασχόληση, Συνεργασίες με τις μεγαλύτερες μονάδες Επισιτισμού και Τουρισμού για Πρακτική Άσκηση Ζαχαροπλαστικής και αποτελεσματική Προώθηση στην Απασχόληση

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τις ΠΑΡΟΧΕΣ του ΙΕΚ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ PRAXIS για την ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ το 5ο εξάμηνο της ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ
Το 5ο εξάμηνο φοίτησης (ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) προσφέρεται ΧΩΡΙΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ στους σπουδαστές, με ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ σε δυναμικές επιχειρήσεις κάθε κλάδου
 

ΔΩΡΑ και ΔΩΡΕΑΝ παρεχόμενα Υλικά συνολικής ΑΞΙΑΣ άνω των 300 €

 • Επαγγελματική ΣΤΟΛΗ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ
 • Σετ με βασικά ατομικά εργαλεία Αρτοποιού - Ζαχαροπλάστη
 • Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ πλήρες σετ Βιβλιοδετημένων Επιστημονικών Σημειώσεων (εκδόσεις ΙΕΚ PRAXIS) ή Βιβλίων για ΟΛΑ τα μαθήματα της ειδικότητας
   

ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ και Υλικά των ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
 

ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια της ειδικότητας και Παρουσιάσεις

 • Οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια Εξειδίκευσης και Παρουσιάσεις από Ειδικούς.

Δείτε όλο το πρόγραμμα σεμιναρίων στο PRAXIS OPEN
 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ και Η/Υ
Στο αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα της ειδικότητας από το Υπουργείο Παιδείας ΔΕΝ περιλαμβάνεται πλέον η εκμάθηση Αγγλικών και Η/Υ.
Το ΙΕΚ PRAXIS προσφέρει ωστόσο ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους σπουδαστές του μαθήματα ΑΓΓΛΙΚΩΝ και ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, με σκοπό την ενίσχυση των γνώσεων και των βιογραφικών των σπουδαστών μας ώστε να έρθουν πιο κοντά στον στόχο της επαγγελματικής αποκατάστασης & σταδιοδρομίας.
 

ΔΩΡΕΑΝ προετοιμασία για πιστοποιήσεις ΑΓΓΛΙΚΩΝ, Η/Υ και Πιστοποιήσεων της Ειδικότητας
Στα πλαίσια των extra ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων γίνεται αποτελεσματική προετοιμασία για την απόκτηση αναγνωρισμένων από το ΑΣΕΠ Πτυχίων ΑΓΓΛΙΚΩΝ, Η/Υ και Πιστοποιήσεων της Ειδικότητας (τα μαθήματα είναι δωρεάν για όλους τους καταρτιζόμενους, επιβάρυνση υπάρχει μόνον για τα εξέταστρα που καταβάλλονται στους αντίστοιχους φορείς πιστοποίησης πχ ACTA, GLOBAL CERT, NOCN, VELLUM, TOEIC, CITY & GUILDS κλπ)
 

Σεμινάρια σε προνομιακές τιμές
Εκτός από τον κύκλο των δωρεάν σεμιναρίων, οι καταρτιζόμενοι έχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε άλλο σεμινάριο που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός σε προνομιακές τιμές:

 • Κατά την διάρκεια των σπουδών
 • Μετά την αποφοίτηση
 • Συγγενείς: Δικαίωμα σε εκπτώσεις έχουν και οι συγγενείς 1ου βαθμού των σπουδαστών
   

ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικές επισκέψεις , συμμετοχή σε εκθέσεις και συνέδρια
Κατά την διάρκεια της κατάρτισης οι καταρτιζόμενοι θα  πραγματοποιήσουν σειρά εκπαιδευτικών επισκέψεων σε συνέδρια, εκθέσεις, ημερίδες, επιχειρήσεις κλπ
 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια:
1) σύνταξης βιογραφικού,
2) Προετοιμασίας για συνέντευξη εργασίας, 
3) Ενεργητικών Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας

 • Διοργάνωση Ημερών Καριέρας (Career Days)
 • Εξασφάλιση Πρακτικής Άσκησης για ΟΛΟΥΣ τους σπουδαστές με ευθύνη της σχολής
 • Προώθηση βιογραφικού σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
 • Κλείσιμο ραντεβού για συνέντευξη
   

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΥΡΕΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

 • Για τους καταρτιζόμενους από επαρχία, αλλά και για κάθε σπουδαστή μας, παρέχεται αποτελεσματική υποστήριξη για την εύρεση κατοικίας

 

Υλικά και μέσα που πρέπει να προμηθευτούν οι καταρτιζόμενοι

 • Ένα (1) ζευγάρι επαγγελματικά παπούτσια, ειδικά για χρήση στο εργαστήριο.

 

 

 

Προφίλ Ειδικότητας

Το ΙΕΚ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ PRAXIS, εξασφαλίζει τις καλύτερου επιπέδου Σπουδές Ζαχαροπλαστικής, λειτουργεί στην Αθήνα και στην Χαλκίδα και προσφέρει την περιζήτητη ειδικότητα Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής. Οι Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης στο ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS, διαρκούν πέντε (5) εξάμηνα (τέσσερα εξάμηνα σπουδών και ένα εξάμηνο υποχρεωτικής-αλλά αμοιβόμενης-πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις).

• Η Σχολή ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΕΚ PRAXIS εξασφαλίζει πρακτική σε όλους τους σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής στις καλύτερες επιχειρήσεις του Επισιτιστικού - Τουριστικού Τομέα. Οι υψηλού επιπέδου εκπαιδευτές, οι υπερσύγχρονες επαγγελματικού τύπου εγκαταστάσεις και η αφθονία ποιοτικών πρώτων υλών για τα εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής, καθιστούν τους απόφοιτους της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS, περιζήτητους επαγγελματίες από όλες τις επιχειρήσεις που αναζητούν άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Πιο αναλυτικά, για την ειδικότητα:
• Σε όλες τις χώρες του κόσμου το ψωμί έχει βασική συμμετοχή στην διατροφή των λαών και παραμένει πάντα ο πρωταγωνιστής της καθημερινής ζωής μας με διάφορες γεύσεις και μορφές. Και ενώ η τεχνολογία και η πείρα που αποκτήθηκε στους αιώνες που πέρασαν έχουν βελτιώσει σημαντικά εκείνο που οι αρχαίοι ονόμαζαν άρτον δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο πρωταγωνιστής όλου αυτού του κύκλου είναι ο Αρτοποιός.
• Ο σύγχρονος Αρτοποιός για να ανταπεξέλθει στον έντονο ανταγωνισμό μεταξύ άλλων πρέπει να εμπλουτίσει τη γκάμα των προϊόντων που παράγει και με προϊόντα της Ζαχαροπλαστικής αλεύρου η οποία είναι το μονοπάτι που οδηγεί την τέχνη της Αρτοποιίας στην τέχνη της Ζαχαροπλαστικής. Το γλυκό είναι ο άλλος συγγενής του άρτου το οποίο μέσα από μια παράδοση αιώνων  έχει αποκτήσει ένα κοινωνικό χαρακτήρα και συμβολισμό και είναι άρρηκτα δεμένο με τα έθιμα και τις παραδόσεις του λαού μας
• Το επάγγελμα του Ζαχαροπλάστη είναι πολύμορφο. Περιλαμβάνει την παρασκευή γλυκών και παρασκευασμάτων που έχουν ως βάση τη ζάχαρη. Περιλαμβάνει την Παρασκευή ζυμών σαν πρώτη ύλη για την κατασκευή στη συνεχεία κρουασάν και αρτοσκευάσματα όπως επίσης περιέχει και τις παρασκευές φαγητών ζεστών και κρύων, που παρουσιάζονται σε μπουφέδες.
Στόχος αυτού του προγράμματος είναι να δημιουργήσει τέτοια ικανά στελέχη ώστε να μπορούν οι ελληνικές παραγωγικές μονάδες Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής να παραμένουν στην πρώτη θέση σε σχέση με την ποιότητα και την δημιουργικότητα.

Τι θα μάθω

Στις Σχολές Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS, οι Σπουδές Ζαχαροπλαστικής αποκτούν το πραγματικό τους περιεχόμενο. Με επιμονή στην Πρακτική Εργαστηριακή Εμπειρία (hands on experience), από τις πρώτες κι όλας ημέρες των σπουδών, με αφθονία πρώτων υλών Ζαχαροπλαστικής για την υλοποίηση εξαιρετικών επαγγελματικών γλυκών δημιουργιών, με επιμονή σε ποιοτικές πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, με υπερσύγχρονα εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής και εξοπλισμό επαγγελματικών προδιαγραφών και με την πιο δυνατή ομάδα βραβευμένων pastry chefs για καθηγητές, οι σπουδαστές του ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS, κάνουν την πρώτη πράξη της επαγγελματικής τους επιτυχίας.
Έτσι, ο απόφοιτος της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής, του ΙΕΚ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ PRAXIS, είναι το καταρτισμένο εκείνο στέλεχος που έχει αποκτήσει υψηλού επιπέδου γνώσεις και δεξιότητες στα παρακάτω παραγωγικά αντικείμενα: 

 • Αρτοποιητική και Ζαχαροπλαστική τέχνη
 • Ιδιότητες και χρήση των πρώτων υλών της Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής
 • Μηχανολογικός εξοπλισμός του αρτοποιείου - ζαχαροπλαστείου, χειρισμός, συντήρηση και οι τεχνικές εγκαταστάσεις.
 • Συστήματα διαχείρισης της ποιότητας - HACCP, εναρμόνιση με την κείμενη νομοθεσία.
 • Βασικά στοιχεία διατροφής
 • Γενική χημεία - Χημεία τροφίμων  - Μικροβιολογία
 • Επιχειρηματικότητα, βασικές γνώσεις οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων.
 • Τεχνικές επικοινωνίας, βασικές αρχές Marketing & Marketing mix.
 • Στοιχεία νομοθεσίας των τροφίμων και του κλάδου.
 • Στοιχεία διαμόρφωσης και προσδιορισμού του κόστους.
 • Καλή γνώση Αγγλικών - Γαλλικών
 • Στοιχεία υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας

Ποια επαγγελματικά καθήκοντα θα έχω

O απόφοιτος του ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής PRAXIS της ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής » είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας ικανός να χειρίζεται υπεύθυνα και αυτόνομα τα ακόλουθα θέματα:

 • Επιλογή και πρακτικός ποιοτικός έλεγχος πρώτων και βοηθητικών υλών και προμήθειά τους.
 • Παραγωγή και ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων.
 • Προβολή και διάθεση των προϊόντων.
 • Βελτίωση των ήδη παραγομένων προϊόντων.
 • Σχεδιασμός και παραγωγή νέων προϊόντων.
 • Αξιολόγηση από οικονομικής πλευράς των προϊόντων, ανάλυση των στοιχείων του κόστους και προσδιορισμός της τιμής πώλησης.
 • Προγραμματισμός της παραγωγής και αξιοποίηση των οικονομιών κλίμακας.

Που μπορώ να δουλέψω

Ο απόφοιτος της ειδικότητας Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ PRAXIS, είναι ικανός να απασχοληθεί σε Επιχειρήσεις του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ και ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ τομέα, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο τομέα, στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό, με τις παρακάτω ιδιότητες:

1. Ως Αρτοποιός - Ζαχαροπλάστης Επιχειρηματίας ή Στέλεχος υπάρχουσας βιοτεχνικής μονάδας

 

2. Ως Στέλεχος στη βιομηχανία τροφίμων

 • Υπεύθυνος ομάδας παραγωγής
 • Υπεύθυνος εργαστηρίου δοκιμών και παραγωγής δειγμάτων
 • Στέλεχος αλυσίδας καταστημάτων (αρτοποιείων)

 

3. Ως Στέλεχος στη βιομηχανία παραγωγής πρώτων υλών

 • Υπεύθυνος εργαστηρίου δοκιμών πρώτων υλών
 • Υπεύθυνος προώθησης πρώτων και βοηθητικών υλών

 

4. Ως Στέλεχος αλυσίδων πολυκαταστημάτων

 • Υπεύθυνος εργαστηρίου παραγωγής
 • Υπεύθυνος προγραμματισμού παραγωγής
 • Υπεύθυνος προμηθειών

Ποια μαθήματα θα παρακολουθήσω

Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία

 • Ζαχαροπλαστική Τέχνη Ι
 • Ζαχαροπλαστική Τέχνη ΙΙ
 • Ζαχαροπλαστική Τέχνη ΙΙΙ
 • Ζαχαροπλαστική Τέχνη ΙV
 • Αρτοποιητική Τέχνη I
 • Αρτοποιητική Τέχνη II
 • Αρτοποιητική Τέχνη III

 

Εγκαταστάσεις – Εξοπλισμός - Αποθήκευση

 • Τεχνικές Εγκαταστάσεις – Εξοπλισμός
 • Έλεγχος Εμπορευμάτων

 

Υγιεινή-Ποιότητα-Νομοθεσία Τροφίμων

 • Υγιεινή και Ασφάλεια
 • Στοιχεία Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (HACCP)
 • Αρχές Νομοθεσίας Τροφίμων και Επαγγέλματος

 

Οικονομικά και Κοστολόγιο

 • Αρχές Οικονομικής
 • Κοστολόγιο Παρασκευασμάτων

 

Πρώτες Ύλες και Διαιτολογία

 • Πρώτες Ύλες και Προϊόντα Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής
 • Διαιτητική

 

Ξένες Γλώσσες

 • Γαλλικά
 • Αγγλικά

 

Πρακτική

 • Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα
 • Πρακτική Άσκηση
 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία