H Αγγελική Βασιλά – Head Trainer της Max Factor παρουσιάζει νέες τάσεις στα χρώματα και τη μόδα του Μακιγιάζ για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021!
Το σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους σπουδαστές...
Υπόδειγμα προγράμματος Ποδοσφαιρικής Προετοιμασίας 7 εβδομάδων για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές,
Αναλυτικός σχεδιασμός με συγκεκριμένους στόχους, ανάλυση των καθημερινών προπονήσεων.
Το πρόγραμμα π...
Πρόγραμμα VOUCHER για ΑΝΕΡΓΟΥΣ 30-49 ετών (τουλάχιστον Απόφοιτους Γυμνασίου) με επιδότηση 2.520 €
Είστε ΑΝΕΡΓΟΣ και θέλετε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα?
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας...
Σε ένα 3ωρο Livestream Master Class, ο Chef patron των επιτυχημένων εστιατορίων Mama Roux & Po' Boys, Βασίλης Σπόρος, παρουσιάζει 10 Εμπνευσμένες Συνταγές απαραίτητες για το Καλύτερο και π...
Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο μαγειρικής: "Burger Academy: Το πιο διάσημο sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές, με τον Βασίλη Σπόρο" με γευστικό χορηγό την ελληνική μπύρα ΝΗΣ...
Τον Νοέμβριο του 2000, μια ομάδα επιστημόνων (που εκείνη την εποχή είχαν ήδη πέντε χρόνια εμπειρίας ως στελέχη εκπαιδευτικών οργανισμών) αποφάσισαν να φτιάξουν έναν νέο, καινοτόμο και πρωτοπορι...
Θέλεις να φτιάξεις το δικό σου video game studio ή να γίνεις video game developer και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις και τι να προσέξεις;
Έλα να μάθεις πως είναι η ζωή ενός game developer,...
H άμεση επαφή με τον επαγγελματικό χώρο είναι η καλύτερη συνθήκη για να μπορέσουν οι νέες αισθητικοί να γνωρίσουν τα μυστικά του επαγγέλματος. Με επιλογή οργανωμένων επιχειρήσεων του κλάδου που προ...
Ο πολυβραβευμένος chef Μιχάλης Μάρθας αποκλειστικά στο ΙΕΚ PRAXIS. Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στον Εκπαιδευτικό Όμιλο PRAXIS, τον πολυβραβευμένο Chef Μιχάλη Μάρθα!
Ο Ελληνοαμερικάνος chef ...
Αρνί ως το κόκκαλο! Ένα τεχνικό σεμινάριο πλούσιο σε ιδέες με εισηγητή τον Άγγελο Λάντο (2** Michelin)
Ο Άγγελος Λάντος, o βραβευμένος με 2 Αστέρια Michelin, executive chef της ΣΠΟΝΔΗΣ...
Ένα νέο σεμινάριο μοριακής γαστρονομίας υλοποιήθηκε στην Χαλκίδα, με τον καταξιωμένο chef Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο.
Μοριακή γαστρονομία: Η επιστήμη στην υπηρεσία της μαγειρικής.
Η αλλιώς: "Η εφ...
Πιστό στην παράδοση που θέλει να διερευνά τις νέες τεχνικές και μεθόδους και να προσφέρει στους καταρτιζόμενούς του τις πιο σύγχρονες γνώσεις σε κάθε τομέα, το ΙΕΚ PRAXIS διοργάνωσε νέο κύκλο σεμιν...