Live Webinar Food Trends & Food Innovation 2022

On Line Webinar Food Trends & Food Innovation 2022 / Παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις & Καινοτομία στην μετά Covid-19 εποχή.

 

Η πανδημία άλλαξε μέσα σε λίγους μήνες τις συνήθειες των καταναλωτών. Το lockdown έδωσε χώρο και χρόνο για αναστοχασμό και η διατροφή παίζει πλέον πρωταρχικό ρόλο στις συνήθειες των καταναλωτών. Η καλή υγεία, η ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και η βιώσιμη ανάπτυξη είναι στο επίκεντρο των διατροφικών προτιμήσεων.
Ταυτόχρονα, το κλείσιμο της εστίασης έδωσε βήμα στην ψηφιακή εποχή και δημιουργήθηκαν νέα μοντέλα πωλήσεων και διανομής ενώ διάσημοι chef καινοτόμησαν αλλάζοντας την αντίληψη των εστιατορικών γευμάτων.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και αφορά αποκλειστικά και μόνο τους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS των ειδικοτήτων:

  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας καθώς και του προγράμματος “Μετεκπαίδευσης στην Υψηλή Μαγειρική Τέχνη”
  • Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής
  • Στέλεχος Τεχνολογίας Ελέγχου Τροφίμων & Ποτών
  • Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας
  • Βιολογικής Γεωργίας

Μάθε Περισσότερα Για Τη Σχολή Μαγειρικής Του ΙΕΚ PRAXIS

Δες Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Μαγειρικής Του ΙΕΚ PRAXIS

Τα Σεμινάρια Και Οι Σπουδές Μαγειρικής Στο ΙΕΚ PRAXIS Αποτελούν Εγγύηση Για Την Αγορά Εργασίας

#KantoPraxi Αθήνα 210-8230090 Χαλκίδα 22210-74005 Αλιβέρι 22230-25950

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US