Κατηγορία: Σεμινάρια

On Line Webinar Food Trends & Food Innovation 2022 / Παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις & Καινοτομία στην μετά Covid-19 εποχή.

Μάθε περισσότερα: https://www.iekpraxis.gr/seminar/mageiriki-zaharoplastiki-artopoiia/food-trends-food-innovation-2022

 

Η πανδημία άλλαξε μέσα σε λίγους μήνες τις συνήθειες των καταναλωτών. Το lockdown έδωσε χώρο και χρόνο για αναστοχασμό και η διατροφή παίζει πλέον πρωταρχικό ρόλο στις συνήθειες των καταναλωτών. Η καλή υγεία, η ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και η βιώσιμη ανάπτυξη είναι στο επίκεντρο των διατροφικών προτιμήσεων. 
Ταυτόχρονα, το κλείσιμο της εστίασης έδωσε βήμα στην ψηφιακή εποχή και δημιουργήθηκαν νέα μοντέλα πωλήσεων και διανομής ενώ διάσημοι chef καινοτόμησαν αλλάζοντας την αντίληψη των εστιατορικών γευμάτων.

 

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και αφορά αποκλειστικά και μόνο τους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS των ειδικοτήτων:

  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας καθώς και του προγράμματος "Μετεκπαίδευσης στην Υψηλή Μαγειρική Τέχνη"
  • Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής
  • Στέλεχος Τεχνολογίας Ελέγχου Τροφίμων & Ποτών
  • Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας
  • Βιολογικής Γεωργίας