Σεμινάρια

ψητά-κρέατα-λατινικής-αμερικής-γαστρονομία-της-φωτιάς-ηλίας-σκουλάς-ιεκ-praxis
5 ώρες
21/10/2019
80
Αθήνα
Γνώρισε την τέχνη του ψησίματος και τα κρέατα της Λατινικής Αμερικής, από τον master chef του κρέατος, Ηλία Σκουλά.
σεμινάριο vegeterian αλέξανδρος χαραλαμπόπουλος ιεκ praxis
5 ώρες
30/10/2019
90
Αθήνα
Ο Βραβευμένος Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος παρουσιάζει Vegetarian συνταγές με Ελληνικές πρώτες ύλες και μοντέρνες...
μεταπτυχιακό μαγειρικής σχολή μαγειρικής ιεκ praxis
6 μήνες
05/11/2019
Αθήνα
Οι Βραβευμένοι Chefs διδάσκουν τις τεχνικές της υψηλής γαστρονομίας και απογειώνουν την μαγειρική καριέρα σου.
γαστρονομία-πρόγραμμα-εξειδίκευσης-σχολή-μαγειρικής-τουρισμού-ιεκ-praxis
150 ώρες
04/11/2019
Αθήνα - Χαλκίδα
Γίνε ολοκληρωμένος Γαστρονόμος και αναβάθμισε την καριέρα ή την επιχείρησή σου στην Εστίαση, στον Τουρισμό, στα Τρόφιμα.
σχολή-μαγειρικής-ιεκ-praxis-σεμινάριο-επαγγελματικής-μαγειρικής
6 Μήνες
Αθήνα 17/11 - Χαλκίδα 21/10
Γίνε Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Μάγειρας, σε Υπερσύγχρονα Εργαστήρια, με Εκπαιδευτές Καταξιωμένους Chefs.
προχωρημένες-τεχνικές-μαγειρικής-σεμινάρια-μαγειρικής-ιεκ-praxis
6 μήνες
29/10/2019
Αθήνα
Προχωρημένες Τεχνικές, με Hands On Εργαστήρια, για Μάγειρες με εμπειρία ή αποφοίτους Επιπέδου 1.
Σεμινάριο Γαλλική Κουζίνα με Foie Gras
4 ώρες
04/11/2019
100
Αθήνα
Δημιουργίες υψηλής γαλλικής μαγειρικής από τον Άγγελο Λάντο (Chef Σπονδή, 2 * Michelin)
Chef’s Knife: Μαχαίρια Επαγγελματικής Κουζίνας: Επιλογή, Συντήρηση, Ακόνισμα, Κοπές
4 ώρες
11/11/2019
40
Αθήνα
Πως επιλέγω το κατάλληλο μαχαίρι; Ιαπωνικά ή Ευρωπαϊκά; Ανοξείδωτα ή ανθρακούχα; Τέλειο Ακόνισμα, Κοπές.
σεμινάριο-burger-street-food-ηλίας-σκουλάς-food-mafia
5 ωρες
11/11/2019
80
Αθήνα
Ο Εκκεντρικός Chef Ηλίας Σκουλάς, μας μυεί στα μυστικά και στις παγκόσμιες τάσεις του Burger, του πιο διάσημου φαγητού!
σεμινάρια-μαγειρικής-ιεκ-praxis-gastronomy-days-sous-vide
5 ώρες
13/11/2019
90
Αθήνα
Γνωρίστε την τεχνική μαγειρέματος Sous Vide, με τον βραβευμένο chef Αλέξ. Χαραλαμπόπουλο
σεμινάριο Brunch
5 Ώρες
18/11/2019
90
Αθήνα
Μάθετε όλα τα μυστικά και συνταγές για ένα κλασικό New York style brunch!
σεμινάριο-μαγειρικής-raw-food-iek-praxis-αλέξανδρος-κοσκινάς-tudor-hall
4 ώρες
04/12/2019
80
Αθήνα
Ο κορυφαίος Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς (Tudor Hall) μας ξεναγεί στις τεχνικές των (σχεδόν) ωμών πιάτων υψηλής μαγειρικής.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία