Κατηγορία: Σεμινάρια
  • Σε ένα 3ωρο Livestream Master Class, ο Chef patron των επιτυχημένων εστιατορίων Mama Roux & Po' Boys, Βασίλης Σπόρος, παρουσιάζει 10  Εμπνευσμένες Συνταγές απαραίτητες για το Καλύτερο και πιο Ολοκληρωμένο Brunch - Menu από όλο τον Κόσμο.
  • Με απλές συνταγές και επίδειξη σε όλες τις τεχνικές, θα μας μάθει τα μυστικά για τα πιο γνωστά πιάτα με αβγά για σταθερό και κάθε φορά επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Για πληροφορίες και εγγραφές κάντε κλικ εδώ

 

Αναλυτικά οι συνταγές  που θα παρουσιαστούν:

(Με την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα παραλάβετε τις συνταγές σε ηλεκτρονική μορφή)

 

Εggs Benedict / Eggs Benedict Royale / Eggs Florentine.

 

Τεχνικές:

 

  • Αβγά Ποσέ
  • Αβγό στους 63οC
  • Αβγό στους 75οC
  • Hollandaise Sauce
  • English Muffins

 

Το πιο διάσημο πιάτο που σερβίρεται στο brunch. Θα δούμε από την αρχή:

 

  • τη ζύμη και το σωστό ψήσιμο για τα English Muffins,
  • το μυστικό για μια σταθερά πετυχημένη Hollandaise,
  • θα δοκιμάσουμε 3 τεχνικές για ποσάρισμα αβγών, η μία εκ των οποίων είναι το περιβόητο αβγό των 63οC.
  • θα μιλήσουμε και για τις παραλλαγές του πιάτου με καπνιστό ζαμπόν, Royal με καπνιστό σολομό και Florentine με σπανάκι saute.

 

Pancakes γλυκά και αλμυρά

  • Pancakes με αυθεντικό Maple Syrup και βούτυρο
  • Pancakes με χειροποίητη πραλίνα φουντουκιού και κόκκινα φρούτα
  • Pancakes με Crispy Bacon, τηγανητό αβγό και Maple Syrup

 

Τεχνικές:

 

  • Αβγά τηγανητά (sunny side up)
  • Αβγά over easy
  • Ψήσιμο pancakes
  • Χειροποίητη πραλίνα Φουντουκιού

 

Θα δείξουμε το μίγμα αλλά και το σωστό ψήσιμο για τα pancakes. Θα φτιάξουμε τη δική μας πραλίνα φουντουκιού και θα δοκιμάσουμε διάφορους συνδυασμούς για γλυκό ή αλμυρό αποτέλεσμα.

 

Scotch Eggs

  • H διάσημη σε όλο τον κόσμο συνταγή που ξεκίνησε από το πολυκατάστημα Fortnum and Mason, συνδυάζει το κρέας από λουκάνικο με ένα μελάτο αβγό και την πιο τραγανή κρούστα που έχετε φανταστεί.

 

Huevos Rancheros: Με salsa fresca και avocado / Mε chili con carne

  • Τι καλύτερο για την εισαγωγή στη Μεξικάνικη κουζίνα από ένα πλούσιο πιάτο για πρωινό, με αβγά ποσέ σε σάλτσα τομάτας με ψητές πιπεριές chili, σερβιρισμένα πάνω σε τραγανές τορτίγιες καλαμποκιού σε 2 εκδοχές, τη veggie με salsa freca και avocado και την έξτρα πικάντικη με chili con carne.

 

Spanish Tortilla

  • H πιο απλή συνταγή, ουσιαστικά για ομελέτα με πατάτες και κρεμμύδια, μετατρέπεται σε ένα μαγικό και ιδιαίτερο πιάτο για όσους το έχουν δοκιμάσει, αν ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα και με τα κατάλληλα υλικά. 

 

Classic Double Cheeseburger

  • Σίγουρα το απόλυτο burger να συνυπάρχει σε ένα brunch menu.
  • Δύο λεπτά μπιφτεκάκια περασμένα από πρέσα, που ψήνονται σε μερικά δευτερόλεπτα αποτελούν το πιο γευστικό και γρήγορο burger που έχετε δοκιμάσει.

 

New York Cheesecake

  • Το Cheesecake στην πιο ολοκληρωμένη του εκδοχή, αφράτο και ψητό στο φούρνο.

 

Cinnamon Rolls

  • Αφράτα και φρεσκοψημένα, ακροβατούν ανάμεσα σε επιδόρπιο ή γεύμα από μόνα τους και είναι το καλύτερο συνοδευτικό σε ένα Brunch menu.

 

CocktailsSriracha Bloody Mary

  • Κλείνουμε φυσικά με λίγο αλκοόλ το μενού μας με μια πικάντικη παραλλαγή για Bloody Mary με Sriracha

 

webinar μαγειρικής σπόρος brunch  webinar μαγειρικής σπόρος brunch webinar μαγειρικής σπόρος brunch