Ζαχαροπλαστικές Δημιουργίες Από Το Praxis Gastronomy Postgraduate Course

Είσαι απόφοιτος Μαγειρικής και ψάχνεις το “κάτι παραπάνω”;  Θες να εξειδικευτείς πάνω στις νέες τεχνικές και τάσεις στον χώρο της επαγγελματικής μαγειρικής; Σε συναρπάζει η Μοριακή Γαστρονομία ή η Έθνικ Κουζίνα;

Το PRAXIS δημιούργησε το Gastronomy Postgraduate Course, ένα μοναδικό Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης πάνω στη Γαστρονομία. Το πρόγραμμα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης απευθύνεται σε αποφοίτους σχολών μαγειρικής ή ήδη εργαζόμενους στον χώρο της μαγειρικής, που θέλουν να ολοκληρώσουν και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, εμβαθύνοντας σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους της μαγειρικής τέχνης.

Το Gastronomy Postgraduate Course υλοποιείται με Demo παρουσιάσεις και θεωρητική εκπαίδευση στη σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα επίδειξης και κυρίως Ηands on πρακτική στα πλήρως αναβαθμισμένα εργαστήρια επαγγελματικής προσομοίωσης.

 

 

Τι να περιμένει κάποιος από το Postgraduate Course;

Το πρόγραμμα:

 • Προσφέρει ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, δίπλα σε βραβευμένους chef, σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής.
 • Υποστηρίζει την ουσιαστική αναβάθμιση των γνώσεων και των δεξιοτήτων και μια σημαντική ενίσχυση του βιογραφικού των συμμετεχόντων.
 • Αποτελεί την πύλη για μια σημαντική καριέρα στην Ελλάδα και διεθνώς, με άμεση πρόσβαση σε θέσεις εργασίας.
 • Δίνει άμεση επαφή και πληροφόρηση για όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές της επαγγελματικής κουζίνας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ: https://www.iekpraxis.gr/seminar/mageiriki-zaharoplastiki-artopoiia/metaptyhiako-stin-mageiriki-tehni-praxis-gastronomy

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Ενδιαφέρομαι για
  Περιοχή ενδιαφέροντος
  X
  CONTACT US