Είστε εδώ

Μετεκπαίδευση-στην-Υψηλή-Μαγειρική-Τέχνη

Ενδιαφέρομαι για Σεμινάριο

Μετεκπαίδευση στην Υψηλή Μαγειρική Τέχνη: PRAXIS Gastronomy PostGraduate Course

Πόλη

Αθήνα

Έναρξη

13 ΝΟΕ 2018

Διάρκεια

6 μήνες

Ωράριο

κάθε Τρίτη και Τετάρτη

Συχνότητα

2 φορές την εβδομάδα

Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

Στο Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη γίνεται εμβάθυνση σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές & τάσεις της επαγγελματικής Μαγειρικής:  

 

  • Νέες τεχνικές και εφαρμογές
  • Διεθνείς και Ethnic κουζίνες
  • Food Styling και αρχιτεκτονική πιάτων
  • Sous Vide, Σφαιροποιήσεις, Siphon και άλλες σύγχρονες τεχνικές, ενταγμένες σε πιάτα a’ la carte 
  • Μοντέρνα Ελληνική κουζίνα
  • Japanese και Fusion Κουζίνες
  • Μοριακή Γαστρονομία
  • Θαλασσινά
  • Avant Garde Cuisine και Amuse Bouche
  • Γαλλική Κουζίνα
  • Σκανδιναβινή Κουζίνα
  • Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία για εστιατόρια A la Carte
  • κλπ.

 

 

Καθηγητές – Εισηγητές :

 

  • Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Chef "Sense" Restaurant (Athens Was Hotel)
  • Θοδωρής Παπανικολάου, Chef "Parla" Restaurant
  • Δημήτρης Δημητριάδης, Chef "Artisanal" Restaurant
  • Τάσος Στεφάτος, Chef Canaves Oia Epitome
  • Σάκης Βενέτης, Chef Hotel "Electra Metropolis"
  • Αλέξανδρος Κοσκινάς, Chef "Tudor Hall" (King George Hotel)
  • Δημήτρης Μπούτσαλης, Chef Hotel "Μεγάλη Βρεττανία"
  • Χάρης Νικολούζος, Chef Restaurant BIANCO (Πάρος)
  • Χαράλαμπος Νάκος, Pastry Chef

 

Και ειδικά μαθήματα με τους :

 

  • Χάρης Τζαννής | Ειδικός Γαστρονομίας, Τουρισμού και Πρώτων Υλών
  • Γιάννης Δεβετζόγλου | Γευσιγνώστης - Κριτικός εστιατορίων
  • Ευάγγελος Μπερής | Ειδικός Οινολογίας και Food Pairing

Σε ποιους απευθύνεται

  • Το πρόγραμμα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης απευθύνεται σε αποφοίτους σχολών μαγειρικής ή ήδη εργαζόμενους στον χώρο της μαγειρικής, που θέλουν να ολοκληρώσουν και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, εμβαθύνοντας σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους της μαγειρικής τέχνης.
  • Προσφέρει ταχύρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, δίπλα σε βραβευμένους chefs, σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής.
  • Το πρόγραμμα προσφέρει ουσιαστική αναβάθμιση των γνώσεων και των δεξιοτήτων και σημαντική ενίσχυση του βιογραφικού των συμμετεχόντων
  • Αποτελεί την πύλη για μια σημαντική καριέρα στην Ελλάδα και διεθνώς, με άμεση πρόσβαση σε θέσεις εργασίας
  • Προσφέρει άμεση επαφή και πληροφόρηση για όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές της επαγγελματικής κουζίνας

Εκπαιδευτικοί Στόχοι

Τα μαθήματα υλοποιούνται με:

  • Hands on πρακτική στα πλήρως αναβαθμισμένα εργαστήρια επαγγελματικής προσομοίωσης
  • Demo παρουσιάσεις και θεωρητική εκπαίδευση στη σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα επίδειξης

Πιστοποίηση

Απόκτηση Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης (BEK) από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 (Κε.Δι.Βι.Μ. 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832)

Διεύθυνση

Αθήνα: Σαριπόλου 5 (δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο)

Παροχές

Ολιγομελή Τμήματα. Διαρκής Hands On εξάσκηση για όλους τους συμμετέχοντες.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία