Ηλίας Σκουλάς

Ηλίας Σκουλάς
Ηλίας Σκουλάς. Καθηγητής Μαγειρικής ΙΕΚ PRAXIS. Chef, Εστιάτορας, Συγγραφέας, Αρθρογράφος ή Μάγειρας του Κόσμου,όπως του αρέσει να περιγράφει τον εαυτό του!
Chef, ειδικός σε Κρέας, Street Food & Burgers

Ηλίας Σκουλάς

Ηλίας Σκουλάς

 • Ο Ηλίας Σκουλάς είναι Chef, Εστιάτορας, Συγγραφέας, Αρθρογράφος ή Μάγειρας του Κόσμου, όπως του αρέσει να περιγράφει τον εαυτό του.
 • Συνεργάζεται με βιομηχανίες κρέατος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι ο «Μαγειρικός Νούς» πίσω από σημαντικά εστιατορικά projects στην Ελλάδα (FOOD MAFΙΑ)
 • Έχει διατελέσει Chef σε γνωστά εστιατόρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό: Vardis Pentelikon – Buenos Aires, Ψιψίνα, Oro ToroStay Hungry Bitch, 1903, RareAlte SchuleMovaFood MafiaRock n Roll και άλλα.
 • Είναι γνωστός στο ευρύ κοινό για το ανατρεπτικό ύφος του, και για τα σημαντικά food trends που με την επιμονή του καθιέρωσε στην χώρα: Premium Burgers, Bao Buns, αποκλειστική χρήση ξυλόφουρνων κλειστού τύπου σε κρεατοφαγικά εστιατόρια, χρήση δεκάδων εναλλακτικών κοπών των κρεάτων.
 • Θεωρείται ο αρχιερέας του Street Food στην χώρα και ο δημιουργός της ιδέας με τα Gourmet Food Trucks κλπ.
 • Έχει κερδίσει σαν Chef δύο (2) αστέρια FnL για τις επιδόσεις του Food Mafia και θεωρείται από τους κριτικούς γεύσης έως ένας από τους εφευρετικότερους και πιο επιδραστικούς Chef της χώρας.
 • Το 2019 παρουσίασε στην Food Expo τα αποτελέσματα της συνεργασίας του με μια μεγάλη ελληνική βιομηχανία κρέατος, την Φάρμα Μητσόπουλος, με τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας να κρίνονται εντυπωσιακά.
 • Για πρώτη φορά τεχνικές παλαίωσης ελληνικών χοιρινών με εκπληκτικά αποτελέσματα, Premium burgers, Premium sausages, εναλλακτικοί γύροι και πολλά άλλα καινοτόμα προϊόντα, καθώς και μερικές αχαρτογράφητες κοπές στο χοιρινό ζώο, είναι αποτέλεσμα της γνώσης του και του πάθους του για την εξέλιξη του φαγητού.
 • Καινούργιες δουλειές του για το 2019 αποτελούν το μενού του μεσαιωνικού εστιατορίου Veneto στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, το Street Food Legends που θα ανοίξει τον Ιούνιο στο κέντρο της Αθήνας, η ανάληψη της Κουζίνας του Bar Restaurant King George στον Πειραιά και η έδρα του στην χώρα της Μυκόνου που θα είναι στο εστιατόριο Lotus στα Ματογιάννια.
 • Από το Φθινόπωρο θα τον συναντάει κανείς στο Σύνταγμα, στο «Cardinal in a Tutu», ένα Μισελενάτο – όπως του αρέσει να λέει – Street Food Spot.
 • Ο αιρετικός Chef Ηλίας Σκουλάς πάει πάντα κόντρα στο ρεύμα και δημιουργεί εδώ και δέκα χρόνια νέες τάσεις και food trends όσο κανένας άλλος, υποστηρίζοντας απόλυτα τον εξτρεμισμό του με βαθιά νοστιμιά και γνώσεις.
 • Από τις καντίνες του San Francisco και τις ψησταριές του Buenos Ayres, τα σκοτεινά μαγειριά της Σμύρνης, τα κρυμμένα μυστικά των αλλαντικών σε Μεσαιωνικά Μοναστήρια στα δάση της Γερμανίας, από τις ταβέρνες της Νάπολι και τα μονοπάτια του Ψηλορείτη, ο «Μάγειρας του Κόσμου», ο Ηλίας Σκουλάς γνωρίζει το κρέας όσο λίγοι.
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Ενδιαφέρομαι για
  Περιοχή ενδιαφέροντος
  X
  CONTACT US