- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Προσφορά
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Έναρξη Αθήνα19/11/2024
- Ωράριο Αθήνα09:00-13:15
- Διάρκεια200 ώρες - 20 εβδομάδες
- Συχνότητα2 φορες την εβδομάδα: Κάθε Τρίτη & Τετάρτη
- Τιμή2600€
- Προσφορά1750€ με προεξόφληση-2.100€/6 δόσεις
Στο Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη γίνεται εμβάθυνση σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές & τάσεις της επαγγελματικής Μαγειρικής:
- Νέες τεχνικές και εφαρμογές
- Διεθνείς και Ethnic κουζίνες
- Food Styling και αρχιτεκτονική πιάτων
- Sous Vide, Σφαιροποιήσεις, Siphon και άλλες σύγχρονες τεχνικές, ενταγμένες σε πιάτα a’ la carte
- Αλλαντικά και Τεχνικές Αλλαντοποιίας
- Τυροκομία και Τεχνικές Τυροκόμησης
- Μοντέρνα Ελληνική κουζίνα
- Japanese και Fusion Κουζίνες
- Sushi
- Μοριακή Γαστρονομία
- Ψάρια και Θαλασσινά
- Avant Garde Cuisine και Amuse Bouche
- Γαλλική Κουζίνα
- Ισπανική Κουζίνα
- Σκανδιναβινή Κουζίνα
- Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία για εστιατόρια A la Carte
- κλπ.
Καθηγητές – Εισηγητές :
- Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Chef “Sense” Restaurant (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας – Michelin Plate)
- Αλέξανδρος Κοσκινάς, Chef “Tudor Hall” (King George Hotel) (Χρυσός Σκούφος)
- Νίκος Πολιτάκος, Chef “Kinjo Japanese RestoBar” (Βραβείο Restaurant 100)
- Βασίλης Σπόρος, Chef “Mama Roux” Restaurant – Chef Patron “Po Boys”
- Χάρης Νικολούζος, Chef Katikies Garden
Και ειδικά μαθήματα με τους :
- Ευάγγελος Μπερής | Ειδικός Οινολογίας και Food Pairing
- Θοδωρής Πάσχος | Ειδικός Τυροκομίας
- Γιάννης Μπουροδήμος | Food Stylist- Food Photographer – Creative Director Kitchen Lab – Chef
- Το πρόγραμμα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης απευθύνεται σε αποφοίτους σχολών μαγειρικής ή ήδη εργαζόμενους στον χώρο της μαγειρικής, που θέλουν να ολοκληρώσουν και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, εμβαθύνοντας σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους της μαγειρικής τέχνης.
Το πρόγραμμα υλοποιείται με:
- Demo παρουσιάσεις και θεωρητική εκπαίδευση στη σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα επίδειξης
- Ηands on πρακτική στα πλήρως αναβαθμισμένα εργαστήρια επαγγελματικής προσομοίωσης
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα:
- Προσφέρει ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, δίπλα σε βραβευμένους chef, σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής.
- Το πρόγραμμα υποστηρίζει την ουσιαστική αναβάθμιση των γνώσεων και των δεξιοτήτων και μια σημαντική ενίσχυση του βιογραφικού των συμμετεχόντων.
- Αποτελεί την πύλη για μια σημαντική καριέρα στην Ελλάδα και διεθνώς, με άμεση πρόσβαση σε θέσεις εργασίας.
- Δίνει άμεση επαφή και πληροφόρηση για όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές της επαγγελματικής κουζίνας.
- Εφαρμόζονται σύγχρονες συμμετοχικές μέθοδοι διδασκαλίας, ειδικά σχεδιασμένες για ενηλίκους
- Χρησιμοποιείται ψηφιακός εκπαιδευτικός εξοπλισμός και εποπτικά μέσα
- Παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ Εκπαιδευτικές σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή
- Το σεμινάριο ΔΕΝ είναι επιδοτούμενο. Είναι αυτοχρηματοδοτούμενο.
ΟΜΩΣ:
- Το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί-χρηματοδοτηθεί μέσω των πόρων του ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ.
- Προϋπόθεση χρηματοδότησης: o ενδιαφερόμενος να είναι εργαζόμενος.
- Την υποβολή φακέλου στο τμήμα ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ αναλαμβάνει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός PRAXIS
Απόκτηση Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης (BEK) από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 (Κε.Δι.Βι.Μ. 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832)