
- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Έναρξη Αθήνα15/11/2022
- Διάρκεια6 μήνες-200 Ώρες
- Συχνότητα2 φορες την εβδομάδα
Στο Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη γίνεται εμβάθυνση σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές & τάσεις της επαγγελματικής Μαγειρικής:
- Νέες τεχνικές και εφαρμογές
- Διεθνείς και Ethnic κουζίνες
- Food Styling και αρχιτεκτονική πιάτων
- Sous Vide, Σφαιροποιήσεις, Siphon και άλλες σύγχρονες τεχνικές, ενταγμένες σε πιάτα a’ la carte
- Αλλαντικά και Τεχνικές Αλλαντοποιίας
- Τυροκομία και Τεχνικές Τυροκόμησης
- Μοντέρνα Ελληνική κουζίνα
- Japanese και Fusion Κουζίνες
- Sushi
- Μοριακή Γαστρονομία
- Ψάρια και Θαλασσινά
- Avant Garde Cuisine και Amuse Bouche
- Γαλλική Κουζίνα
- Ισπανική Κουζίνα
- Σκανδιναβινή Κουζίνα
- Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία για εστιατόρια A la Carte
- κλπ.
Καθηγητές – Εισηγητές :
- Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Chef “Sense” Restaurant (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας – Michelin Plate)
- Αλέξανδρος Κοσκινάς, Chef “Tudor Hall” (King George Hotel) (Χρυσός Σκούφος)
- Μιχάλης Μάρθας, Restaurants (The Fat Duck / Bray, England 3 Stars Michelin-Waterside Inn / Bray, England 3 Stars Michelin)
- Νίκος Πολιτάκος, Chef “Kinjo Japanese RestoBar” (Βραβείο Restaurant 100)
- Βασίλης Σπόρος, Chef “Mama Roux” Restaurant – Chef Patron “Po Boys”
- Μιχάλης Μάρθας, Chef Mykonos Boutique Hotel/ Mykonos No 5 luxury Suites & Villas – Consultant, R&D
- Χάρης Νικολούζος, Chef Katikies Garden
Και ειδικά μαθήματα με τους :
- Γιάννα Μπαλαφούτη | Ειδική Γαστρονομίας και Δημιουργικής Ανάπτυξης Καινοτομικών Προϊόντων
- Ευάγγελος Μπερής | Ειδικός Οινολογίας και Food Pairing
- Θοδωρής Πάσχος | Ειδικός Τυροκομίας
- Γιάννης Μπουροδήμος | Food Stylist- Food Photographer – Creative Director Kitchen Lab – Chef
- Το πρόγραμμα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης απευθύνεται σε αποφοίτους σχολών μαγειρικής ή ήδη εργαζόμενους στον χώρο της μαγειρικής, που θέλουν να ολοκληρώσουν και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, εμβαθύνοντας σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους της μαγειρικής τέχνης.
Το πρόγραμμα υλοποιείται με:
- Demo παρουσιάσεις και θεωρητική εκπαίδευση στη σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα επίδειξης
- Ηands on πρακτική στα πλήρως αναβαθμισμένα εργαστήρια επαγγελματικής προσομοίωσης
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα:
- Προσφέρει ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, δίπλα σε βραβευμένους chef, σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής.
- Το πρόγραμμα υποστηρίζει την ουσιαστική αναβάθμιση των γνώσεων και των δεξιοτήτων και μια σημαντική ενίσχυση του βιογραφικού των συμμετεχόντων.
- Αποτελεί την πύλη για μια σημαντική καριέρα στην Ελλάδα και διεθνώς, με άμεση πρόσβαση σε θέσεις εργασίας.
- Δίνει άμεση επαφή και πληροφόρηση για όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές της επαγγελματικής κουζίνας.
Απόκτηση Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης (BEK) από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 (Κε.Δι.Βι.Μ. 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832)
Εκπαιδευτές

Gallery Σεμιναρίου

Παρακολουθήστε το video του Σεμιναρίου

Το εργαστήριο του Σεμιναρίου
