#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Μετεκπαίδευση στην Υψηλή Μαγειρική Τέχνη: PRAXIS Gastronomy PostGraduate Course


  • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
  • ΠόληΑθήνα
  • Έναρξη Αθήνα14/11/2023
  • Ωράριο Αθήνα09:00-13:15
  • Διάρκεια200 ώρες - 20 εβδομάδες
  • Συχνότητα2 φορες την εβδομάδα: Κάθε Τρίτη & Τετάρτη
  • Επιδότηση* Έκπτωση -380€ για εγγραφή ως 30/9/23
  • Τιμή2380.00€

Στο Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη γίνεται εμβάθυνση σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές & τάσεις της επαγγελματικής Μαγειρικής:

  • Νέες τεχνικές και εφαρμογές
  • Διεθνείς και Ethnic κουζίνες
  • Food Styling και αρχιτεκτονική πιάτων
  • Sous Vide, Σφαιροποιήσεις, Siphon και άλλες σύγχρονες τεχνικές, ενταγμένες σε πιάτα a’ la carte
  • Αλλαντικά και Τεχνικές Αλλαντοποιίας
  • Τυροκομία και Τεχνικές Τυροκόμησης
  • Μοντέρνα Ελληνική κουζίνα
  • Japanese και Fusion Κουζίνες
  • Sushi
  • Μοριακή Γαστρονομία
  • Ψάρια και Θαλασσινά
  • Avant Garde Cuisine και Amuse Bouche
  • Γαλλική Κουζίνα
  • Ισπανική Κουζίνα
  • Σκανδιναβινή Κουζίνα
  • Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία για εστιατόρια A la Carte
  • κλπ.

Καθηγητές – Εισηγητές :

  • Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Chef “Sense” Restaurant (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας – Michelin Plate)
  • Αλέξανδρος Κοσκινάς, Chef “Tudor Hall” (King George Hotel) (Χρυσός Σκούφος)
  • Νίκος Πολιτάκος, Chef “Kinjo Japanese RestoBar” (Βραβείο Restaurant 100)
  • Βασίλης Σπόρος, Chef  “Mama Roux” Restaurant – Chef Patron “Po Boys”
  • Χάρης Νικολούζος, Chef Katikies Garden

Και ειδικά μαθήματα με τους :

  • Ευάγγελος Μπερής | Ειδικός Οινολογίας και Food Pairing
  • Θοδωρής Πάσχος | Ειδικός Τυροκομίας
  • Γιάννης Μπουροδήμος | Food Stylist- Food Photographer – Creative Director Kitchen Lab – Chef
  • Το πρόγραμμα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης απευθύνεται σε αποφοίτους σχολών μαγειρικής ή ήδη εργαζόμενους στον χώρο της μαγειρικής, που θέλουν να ολοκληρώσουν και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, εμβαθύνοντας σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους της μαγειρικής τέχνης.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με:

  • Demo παρουσιάσεις και θεωρητική εκπαίδευση στη σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα επίδειξης
  • Ηands on πρακτική στα πλήρως αναβαθμισμένα εργαστήρια επαγγελματικής προσομοίωσης

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα:

  • Προσφέρει ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, δίπλα σε βραβευμένους chef, σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής.
  • Το πρόγραμμα υποστηρίζει την ουσιαστική αναβάθμιση των γνώσεων και των δεξιοτήτων και μια σημαντική ενίσχυση του βιογραφικού των συμμετεχόντων.
  • Αποτελεί την πύλη για μια σημαντική καριέρα στην Ελλάδα και διεθνώς, με άμεση πρόσβαση σε θέσεις εργασίας.
  • Δίνει άμεση επαφή και πληροφόρηση για όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές της επαγγελματικής κουζίνας.
  • Εφαρμόζονται σύγχρονες συμμετοχικές μέθοδοι διδασκαλίας, ειδικά σχεδιασμένες για ενηλίκους
  • Χρησιμοποιείται ψηφιακός εκπαιδευτικός εξοπλισμός και εποπτικά μέσα
  • Παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ Εκπαιδευτικές σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή
  • Το σεμινάριο ΔΕΝ είναι επιδοτούμενο. Είναι αυτοχρηματοδοτούμενο.

ΟΜΩΣ:

  • Το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί-χρηματοδοτηθεί μέσω των πόρων του ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ.
  • Προϋπόθεση χρηματοδότησης: o ενδιαφερόμενος να είναι εργαζόμενος.
  • Την υποβολή φακέλου στο τμήμα ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ αναλαμβάνει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός PRAXIS

Απόκτηση Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης (BEK) από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 (Κε.Δι.Βι.Μ. 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832)

Gallery Σεμιναρίου

praxis logo

Παρακολουθήστε το video του Σεμιναρίου

praxis logo

Το εργαστήριο του Σεμιναρίου

praxis logo

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US