Σεμινάριο Γύρου με τον chef Ηλία Σκουλά
#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Σεμινάριο Γύρου με τον chef Ηλία Σκουλά


  • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
  • ΠόληΑθήνα
  • Ωράριο Αθήνα12:00 - 17:00
  • Διάρκεια5 Ώρες
  • Συχνότηταμία (1) φορά
  • Στο σεμινάριο Γύρου μαθαίνουμε τα πάντα για την παραγωγή γύρου σε ψητοπωλεία.
  • Το σεμινάριο υλοποιείται σε οργανωμένο εργαστήριο μαγειρικής με πλήρη σέτ εργαλείων και μηχανημάτων προετοιμασίας και ψησίματος γύρου

Στο σεμινάριο κρέατος/γύρου παρουσιάζονται τα παρακάτω αντικείμενα:

Μηχανήματα και Εξοπλισμός Ψητοπωλείου

  • Μηχανήματα Επεξεργασίας Κρέατος
  • Μηχανήματα Ψησίματος
  • Επιλογή των κατάλληλων μηχανημάτων για κάθε κατηγορία επιχείρησης

Επεξεργασία και προετοιμασία του Κρέατος για τον Γύρο

  • Σωστός τρόπος ξεκοκαλίσματος και φιλεταρίσματος
  • Ποια είναι τα ιδανικά κομμάτια  και πώς τα ετοιμάζουμε
  • Τρόποι Μαριναρίσματος
  • Τρόποι Τρυφεροποίησης
  • Παραγωγή γύρου
  • Γύρος από χοιρινό (υλικά, κομμάτια, ξεκοκάλισμα, προετοιμασία)
  • Γύρος από κοτόπουλο (υλικά, κομμάτια, ξεκοκάλισμα, προετοιμασία)
  • Φιλετάρισμα γύρου

Σούβλισμα – Ψήσιμο – Κούρεμα Γύρου

  • Σούβλισμα Γύρου: Στήσιμο και ντανιαρισμα του γύρου στη σούβλα η σε χάρτινη σούβλα
  • Ψήσιμο Γύρου: ποιος είναι ο σωστός τρόπος ψησίματος για κάθε είδος γύρου
  • Κούρεμα Γύρου: πως κουρεύουμε και δίνουμε δομή στο προϊόν ανάλογα με τα κιλά και το τι θέλει να πετύχει ο κάθε επιχειρηματίας

Κόψιμο και Τύλιγμα του Γύρου

  • Κόψιμο Γύρου: Τεχνικές για το Κόψιμο του γύρου ενώ τον ψήνουμε
  • Τύλιγμα Γύρου: υλικά και τεχνικές για το σωστό τύλιγμα, για την προστασία του προϊόντος και την προστασία και ικανοποίηση του πελάτη

Το Σεμινάριο Γύρου απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τον χώρο της εστίασης σε ψητοπωλείο

  • Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα νέο ψητοπωλείο
  • Απευθύνεται σε όσους διαθέτουν ήδη κάποιο κατάστημα εστίασης και θέλουν να επεκταθούν στην πώληση γύρου ή να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τα ψητά προϊόντα εστίασης

Χορηγός εξειδικευμένου εξοπλισμού (γυριέρες):  http://www.exoplismosonline.gr/

Τιμολογιακή Πολιτική

Το κόστος του προγράμματος είναι: 100€
Κόστος για Φοιτητές & Σπουδαστές: 80€

Η Κράτηση Θέσης προυποθέτει την εξόφληση του προγράμματος
Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομα σας

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 IBAN GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 
Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ
 IBAN GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282
Δικαιούχος ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.

Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες:

  • Θα γνωρίζουν ποιό σέτ εργαλείων και μηχανημάτων απαιτούνται για την παρασκευή γύρου
  • θα γνωρίζουν τις τεχνικές προετοιμασίας του κρέατος διαφόρων ειδών γύρου
  • θα γνωρίζουν τις τεχνικές για το σωστό σούβλισμα, κούρεμα, ψήσιμο, κόψιμο και τύλιγμα του γύρου

Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).

Οι Συνταγές και οι Τεχνικές θα Δοθούν σε Έντυπη Μορφή-Παροχή η Ποδιά ΜαγειρικήςPraxis

Gallery Σεμιναρίου

praxis logo

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US