Ψητά Κρέατα της Ευρώπης (Η Γαστρονομία της Φωτιάς)
#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Ψητά Κρέατα της Ευρώπης (Η Γαστρονομία της Φωτιάς)


  • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
  • ΠόληΑθήνα
  • Ωράριο Αθήνα12:00-16:00
  • Διάρκεια4 ώρες
  • Συχνότητα1 φορά

Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία πρωταγωνιστούν σ’ ένα σεμινάριο με συνταγές σταθμούς από τον μεσαίωνα μέχρι και σήμερα.

 

  • Paella με χοιρινό iberico (Παέλια με χοιρινό ιμπέρικο)
  • Porchetta (Πορκέτα)
  • Roast Beef (Ρόστ Μπήφ)
  • Cote de Boeuf (Κότ ντε μπέφ)
  • Pollo alla Diavola (Κοτόπουλο αλά ντιάβολα)
  • Bisteca (Μπιστέκα)
  • Foie Gras (Φουά Γκρά)
  • Chateaubriand (Σατωμπριάν)

 

σε αναπάντεχους συνδυασμούς συνοδευτικών, σάλτσες και μαριναρίσματα με αρώματα υπεροχής και φινετσάτης Ευρωπαϊκής Γαστρονομίας της Φωτιάς.

 

#gastronomiafotias

 

Η «Γαστρονομία της Φωτιάς» είναι μια Ολοκληρωμένη Σειρά Σεμιναρίων, από τον Master του είδους, τον Chef Ηλία Σκουλά, πάνω στο παγκόσμιο trend της κρεατοφαγίας και τους τρόπους ψησίματος, τις συνταγές, τις τεχνικές και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στον 21o αιώνα.

 

Ποιος είναι ο Chef Ηλίας Σκουλάς

 

  • Ο αιρετικός Chef Ηλίας Σκουλάς πάει πάντα κόντρα στο ρεύμα και δημιουργεί εδώ και δέκα χρόνια νέες τάσεις και food trends όσο κανένας άλλος, υποστηρίζοντας απόλυτα τον εξτρεμισμό του με βαθιά νοστιμιά και γνώσεις.
  • Από τις καντίνες του San Francisco και τις ψησταριές του Buenos Ayres, τα σκοτεινά μαγειριά της Σμύρνης, τα κρυμμένα μυστικά των αλλαντικών σε Μεσαιωνικά Μοναστήρια στα δάση της Γερμανίας, από τις ταβέρνες της Νάπολι και τα μονοπάτια του Ψηλορείτη, ο «Μάγειρας του Κόσμου», ο Ηλίας Σκουλάς γνωρίζει το κρέας όσο λίγοι.
  • Είναι Chef στο Εστιατόριο LOTUS στη Μύκονο, στο Εστιατόριο VENETO στο Ρέθυμνο και από το Φθινόπωρο θα τον συναντάει κανείς στο Σύνταγμα, στο «Cardinal in a Tutu», ένα Μισελενάτο – όπως του αρέσει να λέει – Street Food Spot.
  • Ο Ηλίας Σκουλάς συνεργάζεται με βιομηχανίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι ο «Μαγειρικός Νούς» πίσω από σημαντικά εστιατορικά projects στην Ελλάδα (FOOD MAFIA).

Ο Κύκλος Σεμιναρίων «Η Γαστρονομία της Φωτιάς» απευθύνεται:

  • Σε μάγειρες που ήδη εργάζονται σε εστιατόρια και θέλουν να επεκτείνουν την κουζίνα και το μενού τους με ψητά κρέατα και τεχνικές από όλο τον κόσμο.
  • Σε ανθρώπους που ασχολούνται με την πώληση κρέατος και θέλουν να μάθουν εξειδικευμένες συνταγές, κοπές και τεχνικές ψησίματος για να προτείνουν στους πελάτες τους ή στα εστιατόρια με τα οποία συνεργάζονται.
  • Σε σπουδαστές και απόφοιτους σχολών μαγειρικής που θέλουν να εξειδικευτούν στο κρέας και στα ψητά
  • Σε οποιονδήποτε αγαπά την μαγειρική, το barbeque και το καλό ψητό κρέας και θέλει να μάθει τα υλικά, τις τεχνικές και τους τρόπους ψησίματος

Τα σεμινάρια του κύκλου «Η Γαστρονομία της Φωτιάς» θα εξελίξουν τις μαγειρικές σας τεχνικές στα ψητά κρέατα και θα απογειώσουν τις γνώσεις σας για τις κουζίνες του κόσμου, κάνοντάς σας masters του ψησίματος και ειδικούς στο κρέας.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′

Στους συμμετέχοντες κάθε Σεμιναρίου του κύκλου «Η Γαστρονομία της Φωτιάς» δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 (Κε.Δι.Βι.Μ. 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832), με την υπογραφή του εξειδικευμένου Chef Ηλία Σκουλά.

Το εργαστήριο του Σεμιναρίου

praxis logo

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US