«Οι σπουδαστές του PRAXIS ήρθαν από την σχολή με πολύ καλές γνώσεις και ικανότητες. Ήταν ήδη εξοικειωμένοι με την επαγγελματική κουζίνα κι έτσι δεν χρειάστηκε να αφιερώσω χρόνο για να τους εκπαιδεύσω στην λειτουργία της κουζίνας και του εξοπλισμού. Μπήκαμε κατευθείαν στο καθαρά μαγειρικό κομμάτι της κουζίνας, ενσωματώθηκαν αμέσως και δούλεψαν αποτελεσματικά.
Και οι δύο πλέον έχουν προσληφθει ως μόνιμοι μάγειρες στο «Θαλασσάκι», μόλις ολοκλήρωσαν την πρακτική τους άσκηση.
Chef Αντωνία Ζάρπα, «Το Θαλασσάκι» (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας)

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US