Οι καλύτερες εταιρείες προτιμούν τους αποφοίτους μας!

Οι καλύτερες εταιρείες προτιμούν τους αποφοίτους μας!

Η εύρεση των κατάλληλων εργαζομένων σε όλους τους τομείς, είναι ειδικά τα τελευταία χρόνια μία δύσκολη υπόθεση. Η ανάγκη για ικανά στελέχη, που θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις των Επιχειρήσεων, είναι πια επιτακτική. Το ΙΕΚ - ΚΕΚ PRAXIS, με την πολυετή παρουσία του στο χώρο της εκπαίδευσης, διασφαλίζει το επίπεδο σπουδών που απαιτείται σε όλους τους κλάδους και προσφέρει στην αγορά εργασίας υψηλού επιπέδου στελέχη.

Ευάγγελος Παπαγεωργίου

Οικονομικός Διευθυντής Gizelis Robotics
Εξαιρετικές εγκαταστάσεις και εξαιρετικό προσωπικό, πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν σε ότι προκύπτει για την καλύτερη διεξαγωγή των εργαστηριακών μαθημάτων! Σύγχρονος και επαρκέστατος εξοπλισμός με αφθονία πρώτων υλών! Οι απόφοιτοι είναι πλήρως καταρτισμένοι ώστε να μπορούν να απορροφηθούν πολύ εύκολα από την αγορά εργασίας! Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω στην ομάδα του ΙΕΚ PRAXIS! Πραγματικά η ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!!!

 

Καντούνιας Μανώλης

Pastry Chef

C.T.C. Restaurant (1 αστέρι Michelin)
Καταπληκτικές ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, εκπαιδευτικό προσωπικό άρτια καταρτισμένο, πρόθυμο - ευγενικό και συνάμα πολύπειρο  υπαλληλικό προσωπικό, για την σωστή καθοδήγηση και συμβουλή των εκπαιδευομένων.

Ειδικότητες και επίπεδο εκπαίδευσης που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Κωνσταντίνος Ντεζές

Sales Representative at El Bisco
Αν και ήταν η πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε με το PRAXIS, αποκτήσαμε πολύ θετική εικόνα, τόσο ως προς την ετοιμότητα των σπουδαστών στο λεγόμενο “mentality” του ξενοδοχείου, αλλά και ως προς το ενδιαφέρον του PRAXIS για τους σπουδαστές του.
Θα συνέστηνα το ΙΕΚ PRAXIS ανεπιφύλακτα.
Νομίζω ότι το PRAXIS έχει κάνει εξαιρετική δουλειά ως προς την προετοιμασία της ξενοδοχειακής πραγματικότητας στους απόφοιτους του και είναι αυτό που μετράει περισσότερο.
Όταν υπάρχει έτοιμη η βάση για το τι πραγματικά είναι ένα ξενοδοχείο, το υπόλοιπο έρχεται μέσα από την εμπειρία της πρακτικής άσκησης.
Αν και συνήθως οι απόφοιτοι θέλουν αρκετό χρόνο προσαρμογής, τολμώ να πω ότι και δυο σπουδάστριες προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα.
Hotel ATLANTICA GRAND MEDITTERANEO (Κέρκυρα), Αλέξης ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ– FnB Manager

ATLANTICA GRAND MEDITTERANEO

Αν και πήραμε μόνο 3 μαθητές από τη σχολή σας, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι.
Ήταν έτοιμοι για την δουλειά και γι’ αυτό τουλάχιστον η μια σπουδάστρια θα προσληφθεί και σαν επαγγελματίας, ενώ εξετάζουμε την πρόσληψη και των άλλων δύο παιδιών.
Το ΙΕΚ PRAXIS είναι ένα πολύ καλό ΙΕΚ, θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα.
Sani - Ikos Group, Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, Χαλκιδική / Κέρκυρα / Κως, Ανδρομάχη Καραβίδα, Υπεύθυνη Προσωπικού

Sani – Ikos Group

Η συμπεριφορά των σπουδαστών του PRAXIS, η σοβαρότητα με την οποία βλέπουν το επάγγελμα που διάλεξαν, η οργάνωση τους, η τεχνική και η ευχέρεια με την οποία διαχειρίζονται τα υλικά, αποδεικνύουν την άριστη δουλειά που γίνεται στο ΙΕΚ PRAXIS, που φαίνεται αμέσως ότι είναι ανώτερη από άλλα ΙΕΚ.
Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τις γνώσεις, τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό των σπουδαστών. Δουλεύουν με σύστημα και όρεξη και συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες του ξενοδοχείου, είναι πρόθυμοι να μάθουν και να εξελιχθούν.
Με μεγάλη χαρά θα συστήναμε το ΙΕΚ PRAXIS σε όποιον θέλει να σπουδάσει τα επαγγέλματα του Ξενοδοχειακού χώρου.
AVATON LUXURY HOTEL & VILLAS- RELAIS & CHATEAUX, Ναταλία Χαντζή, Διευθύντρια

AVATON LUXURY HOTEL

Η σπουδάστρια μετά την πρακτική της προσλήφθηκε αμέσως στο ξενοδοχείο μας γιατί ήταν οργανωτική, με διάθεση για δουλειά και καλές γνώσεις και εφόδια.
Οι απόφοιτοι του PRAXIS έχουν παρακολουθήσει ένα πολύπλευρο πρόγραμμα σπουδών. Είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες του σήμερα και έχουν λάβει γνώσεις που θα τις χρησιμοποιήσουν άμεσα στην επαγγελματική τους καριέρα.
Το ΙΕΚ PRAXIS είναι εξαιρετικά οργανωμένο, με πολύ δυναμικό Γραφείο Σταδιοδρομίας υπό την διεύθυνση του κου Κοκομέτσι, που επενδύει στην επαγγελματική εξέλιξη των σπουδαστών του και μετά την αποφοίτηση.
Έχουμε μια άψογη συνεργασία και πολύ θετική εικόνα για την λειτουργία του ΙΕΚ PRAXIS.
Aquila Hotels, Εμμανουήλ Χαλκιαδάκης, Υπεύθυνος Προσωπικού

Aquila Hotels

Οι σπουδαστές του PRAXIS διαθέτουν γνωστικό επίπεδο και διευρυμένες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που κλήθηκαν να εργαστούν. Ήταν έτοιμοι για δουλειά, τόσο στο γνωστικό επίπεδό όσο και στο επαγγελματικό. Είμαστε ικανοποιημένοι με τους συνεργάτες μας που έχουν προέλθει από το ΙΕΚ σας. Θα εξετάσουμε περαιτέρω συνεργασία για την κάλυψη νέων θέσεων εργασίας που συνεχώς προκύπτουν.

Τριαντάφυλλος ΒΑΡΤΖΗΣ, Υπεύθυνος FORLABELS (Flexible Packaging) - Σχηματάρι

FORLABELS Packaging

Το PRAXIS, εδώ και χρόνια, αποτελεί για τις επιχειρήσεις μας τον πιο αξιόπιστο τροφοδότη νέου προσωπικού, το οποίο διαθέτει ήδη εξαιρετικές γνώσεις και είναι απολύτως έτοιμο για δουλειά.
Οι απόφοιτοι του PRAXIS εκτός από υψηλού επιπέδου τεχνικές δεξιότητες, διαθέτουν - στην πλειοψηφία τους – τον χαρακτήρα και το ήθος που απαιτείται για τις επιχειρήσεις τροφίμων.
Οι απόφοιτοι του PRAXIS είναι πάντοτε καλοδεχούμενοι για πρακτική άσκηση και για πρόσληψη στις επιχειρήσεις μέλη μας.
Σύνδεσμος Ζαχαροπλαστών Ν. Ευβοίας

Σύνδεσμος Ζαχαροπλαστών Ν. Ευβοίας

«Ως Ξενοδοχειακός Όμιλος είχαμε την ευκαιρία να προσφέρουμε μόνιμες θέσεις εργασίας σε πολλούς απόφοιτους του ΙΕΚ PRAXIS τα τελευταία χρόνια. Ειδικά εκείνοι που πραγματοποιήσαν και την πρακτική τους άσκηση σε ένα από τα ξενοδοχεία του ομίλου ATLANTICA είχαν τη δυνατότητα να παραμείνουν και ως επαγγελματίες μαζί μας. Το μεγαλύτερο ποσοστό των αποφοίτων του PRAXIS είναι ήδη έτοιμο για δουλειά. Θεωρούμε ότι η σχολή Praxis προετοιμάζει τους σπουδαστές όσο το δυνατόν καλύτερα για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αγοράς, καθώς τους προετοιμάζει με ειλικρίνεια για τις συνθήκες που πραγματικά επικρατούν στην αγορά εργασίας, χωρίς υπερβολές ή καλλιέργεια ψευδών προσδοκιών.
Συστήνουμε ήδη το ΙΕΚ PRAXIS σε όποιον ρωτάει την γνώμη μας για σπουδές Ξενοδοχειακών. Την θεωρούμε ως μια από τις πιο αξιόπιστες σχολές τουριστικών και επισιτιστικών σπουδών, γιατί οι καθηγητές έχουν άμεση σχέση με τον χώρο και είναι πλήρως ενημερωμένοι για την αγορά και τις εξελίξεις της. Επιπλέον, σε συνεννόηση με το γραφείο πρακτικής, μας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσουμε τους σπουδαστές μέσω παρουσιάσεων και σεμιναρίων κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς και να υπάρχει χρόνος για να χτιστεί η απαιτούμενη εμπιστοσύνη».
Μαρία Κουτρούλη, HR Executive, ATLANTICA Hotels & Resorts

ATLANTICA Hotels & Resorts

«Για την σπουδάστρια Καλλιόπη … δηλώνω πως είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις γνώσεις της στο αντικείμενο του pilates reformer. Είναι έτοιμη για δουλειά και της προτάθηκε να δουλέψει μόνιμα στην επιχείρηση, μετά την πρακτική της άσκηση. Οι σπουδαστές του PRAXIS λόγω της επιμέλειας και της σωστής εκπαίδευσης που έχουν λάβει, γίνονται άρτιοι επαγγελματίες και personal trainers. Θα συνέστηνα οπωσδήποτε το ΙΕΚ PRAXIS για σπουδές Προπονητικής».
Φερονίκη Κοτρώνη, Υπεύθυνη Γυμναστηρίου BODY MAKER GYM, Κηφισιά

BODY MAKER GYM

“Andrea Maldin Troka from IEK PRAXIS is a very hard worker, always here to help and do the extra mile, so much appreciated by everyone in the team, without any doubt: an asset for the restaurant!
Herve Deville 2* Michelin, Momo Restaurant London

Momo Restaurant

«Οι σπουδαστές του PRAXIS ήρθαν από την σχολή με πολύ καλές γνώσεις και ικανότητες. Ήταν ήδη εξοικειωμένοι με την επαγγελματική κουζίνα κι έτσι δεν χρειάστηκε να αφιερώσω χρόνο για να τους εκπαιδεύσω στην λειτουργία της κουζίνας και του εξοπλισμού. Μπήκαμε κατευθείαν στο καθαρά μαγειρικό κομμάτι της κουζίνας, ενσωματώθηκαν αμέσως και δούλεψαν αποτελεσματικά.
Και οι δύο πλέον έχουν προσληφθει ως μόνιμοι μάγειρες στο «Θαλασσάκι», μόλις ολοκλήρωσαν την πρακτική τους άσκηση.
Chef Αντωνία Ζάρπα, «Το Θαλασσάκι» (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας)

Θαλασσάκι

«Ο συνδυασμός των γνώσεων που απέκτησαν από την σχολή και της πρακτικής τους άσκησης (εξοικείωση με τον επαγγελματικό χώρο), συνέβαλε στο να εξελιχθούν τα άτομα σε αξιόλογους επαγγελματίες.
Η πρόσληψη αποφοίτων του PRAXIS θα αποτελούσε την πρώτη μας επιλογή, καθώς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το πρόγραμμα σπουδών και την προετοιμασία των σπουδαστών του».
Μαρία Ντουμάνη, Αισθητικός, Υπεύθυνη Κέντρου Αισθητικής και Ευεξίας «ELYSSIS»

ELYSSIS

«Στο Ourse έχουμε την σπουδάστρια ζαχαροπλαστικής Αθηνά, την «Αθηνούλα μας». Η «Αθηνούλα» είναι ξεχωριστό παιδί και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είναι ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί. Ήρθε στο Ourse πριν ακόμη ξεκινήσει επίσημα η λειτουργία του και έζησε από το μηδέν τη δημιουργία και όλες τις προετοιμασίες. Τα καταλάβαινε όλα από την πρώτη στιγμή και δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα.»
Pastry Chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης, «Ourse» 

Ourse

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το ήθος και τις υψηλές επιδόσεις των σπουδαστών του ΙΕΚ Praxis. Είναι εξαιρετικοί! Ήδη από την πρώτη εβδομάδα προσαρμόστηκαν στους ρυθμούς μας και μπήκαν δυναμικά στην ομάδα σαν κανονικοί μάγειρες. Την πρώτη εβδομάδα σχεδόν μόνοι τους έφτιαξαν πίτες και δυο μήνες μετά, έμαθαν να φτιάχνουν αυγοτάραχο από το πρώτο βήμα μέχρι το τελευταίο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για το ΙΕΚ PRAXIS σε όσους ενδιαφέρονται να σπουδάσουν.»
Chef Patron Μαρίνος Σουράνης, Chef Στέφανος Μαραγκός, «Μαραθιά» (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας) 

Μαραθιά

«Ο Άγγελος θα έλεγα ότι ήταν αρκετά έτοιμος για δουλειά. Είχε γνώσεις μαγειρικής και μπορούσε να κινηθεί στην επαγγελματική κουζίνα. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Μάλιστα, κάποια στιγμή του ζήτησα να επιλέξει αυτός τα υλικά για να ετοιμάσει το φαγητό προσωπικού και τα πήγε πολύ καλά. Ήδη φέτος συνεχίζεται η συνεργασία μου με το ΙΕΚ PRAXIS. Φυσικά και θα σύστηνα τη σχολή σε όποιον θέλει να σπουδάσει Μαγειρική».


Chef Γιάννης Γαβαλάς, «Αρακλειά» Authentic Aegean Cuisine 

Αρακλειά

Μετά από την διετή συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό σας ευρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας εκφράσω την πλήρη  ικανοποίησή μου για την επαγγελματική αντιμετώπιση του ευαίσθητου και κρίσιμου για την δραστηριότητά μας θέματος της εκπαίδευσης συνεργατών μας σε θέματα ιδιωτικής ασφάλειας. Η αντιμετώπιση των εκπαιδευομένων συνεργατών μας από το σύνολο του εμπλεκομένου προσωπικού του οργανισμού σας είναι επαγγελματικά υποδειγματική. 

EAB

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US