Τα Νέα μας

20 November

Brunch and All About Eggs Masterclass. Chef Βασίλης Σπόρος.

20 November

Το Brunch έχει πλέον εδραιωθεί σαν συνήθεια. 'Ενα πεντανόστιμο και υπερχορταστικό "υπερπρωινό". Το καλό και ποιοτικό brunch όμως είναι μια άλλη υπόθεση. Ο σύγχρονος Chef Θα πρέπει να κατέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές για να μπορέσει να ξεχωρίσει ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

12 September

Κύκλος Σεμιναρίων: Η Γαστρονομία Της Φωτιάς - Chef Ηλίας Σκουλάς

12 September

Η «Γαστρονομία της Φωτιάς» είναι μια Ολοκληρωμένη Σειρά Σεμιναρίων, από τον Master του είδους, τον Chef Ηλία Σκουλά, πάνω στο παγκόσμιο trend της κρεατοφαγίας και τους τρόπους ψησίματος, τις συνταγές, τις τεχνικές και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στον 21o αιώνα.

 

21 August

Success Stories Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής: Οι απόφοιτοι του ΙΕΚ PRAXIS, κατακτούν τις Κορυφαίες Κουζίνες του Κόσμου!

21 August

Με ασύγκριτες τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις και εκπαιδευμένοι σε συνθήκες πραγματικού A la Carte Εστιατορίου από τους κορυφαίους βραβευμένους Chefs και Pastry Chefs, οι απόφοιτοι ΙΕΚ Μαγειρικής και ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS

24 July

Θοδωρής Παπανικολάου: ο «ζωγράφος» της Ιταλικής Κουζίνας, σταθερή αξία στο ΙΕΚ PRAXIS

24 July

Ο Βραβευμένος Chef Θοδωρής Παπανικολάου είναι ένας από τους καλύτερους ειδικούς στην Ιταλική Κουζίνα. Τα πιάτα του αποπνέουν την βαθιά γνώση του για την ιταλική μαγειρική που την συνδυάζει με τις δικές του δημιουργικές πινελιές.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία