Τα Νέα μας

04 August

Το ΙΕΚ PRAXIS Χορηγός στον Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας (ΝΟΧ)

04 August

Ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας ΝΟΧ kayak sprint κατετάγη στη 2η θέση στην ομαδική κατάταξη στο 31ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κανόε καγιάκ ήρεμων νερών κατακτώντας συνολικά 36 μετάλλια, εκ των οποίων 15 χρυσά 11 ασημένια, 10 χάλκινα μετάλλια, αλλά και πολλές θέσεις στους τελικούς των αγωνισμάτων.

15 July

Ανάβαση Ριτσώνας 2021: Συγχαρητήρια στον σπουδαστή μας Γ. Κουρνιάτη για την εξαιρετική επίδοσή του

15 July

Συγχαρητήρια στον Χαλκιδαίο οδηγό και Σπουδαστή Μηχανοτρονικής του ΙΕΚ PRAXIS, Γεώργιο Κουρνιάτη για την καταπληκτική επίδοσή του στην Ανάβαση Ριτσώνας και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης! 

13 October

Διονύσης Γκιουλέας και Νικόλαος Δουλάμης Στην Ομάδα του ΙΕΚ PRAXIS

13 October

Με μεγάλη χαρα καλωσορίζουμε δύο καταξιωμένους και επιτυχημένους επαγγελματίες στην διδακτική ομάδα του ΙΕΚ PRAXIS, τον Προπονητή Διονύση Γκιουλέα και τον Ιατρό Νικόλαο Δουλάμη.

21 July

Προπόνηση με βάρη και όργανα, στο Fitness Lab του ΙΕΚ PRAXIS

21 July

Ο Προπονητής Αθλημάτων είναι πρώτα απ' όλα αθλητής ο ίδιος! Με προσωπική εμπειρία στις επιστημονικές διαδικασίες της σύγχρονης προπόνησης!

Το ΙΕΚ PRAXIS προσφέρει στις εγκαταστάσεις του όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται για τις πιο καινοτομικές μεθόδους προπόνησης.

Έτσι, οι αυριανοί προπονητές αθλημάτων εκπαιδεύονται στην Πράξη και με την αποφοίτησή τους είναι οι έτοιμοι επαγγελματίες που ξεχωρίζουν!

21 July

Προπονητής Αθλημάτων Στίβου στην Πράξη!

21 July
Οι σπουδαστές Προπηνητικής του ΙΕΚ PRAXIS αγωνίζονται στον στίβο σε Ακόντιο, Σφαίρα, Δίσκο.
Με όργανα προδιαγραφών εγκεκριμένων από την IAAF (International Association of Athletics Federations) και με εκπαιδευτές καταξιωμένους προπονητές ομάδων στίβου, οι αυριανοί ηγέτες των sports εκπαιδεύονται στην πράξη, στις καλύτερες εκπαιδευτικές συνθήκες!

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 4 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία