Τα Νέα μας

13 May

Συνεργασία με τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο

13 May

Στις πολύ αξιόλογες εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου προπονούνται οι σπουδαστές της ειδικότητας Προπονητής Αθλημάτων του ΙΕΚ PRAXIS.

Με μια πολύ δυνατή ομάδα εκπαιδευτών, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις θεωρητικής εκπαίδευσης, με extra Δωρεάν Σεμινάρια και πολλές άλλες Δωρεάν Παροχές,οι Προπονητέςτου ΙΕΚ PRAXIS, εξειδικεύονται αποτελεσματικά σε όλα τα διδασκόμενα αθλήματα:

Ποδόσφαιρο

Κολύμβηση

Πετοσφαίριση (βόλεϊ)

Καλαθοσφαίριση (μπάσκετ)

12 May

Εκπαίδευση στο CrossFit για τους σπουδαστές Προπονητικής: “I can't stop when I'm tired. I stop when I'm done”

12 May

Μέσα από την συνεργασία του ΙΕΚ PRAXIS με το Γυμναστήριο Body & Soul, οι σπουδαστές της ειδικότητας Προπονητής Αθλημάτων,έχουν την ευκαιρία να εκπαιδεύονται στην νέα τάση πολυπροπόνησης, το CrossFit.

Στον άψογα οργανωμένο και εξοπλισμένο χώρο του CrossFit By Body&Soul και με την καθοδήγηση έμπειρων instructors,οι καταρτιζόμενοι Προπονητικής του ΙΕΚ PRAXIS εκπαιδεύονται αποτελεσματικά σε μια περιζήτητη περιοχή προσωπικής και ομαδικής προπόνησης.

Γι αυτό λοιπόν: «Βάλτε κι άλλα βάρη στη μπάρα, παιδιά!»

Τι είναι το Cross Fit:

24 August

B. Αγγέλου, Σ. Κουφός, Θ. Γιαπλές: Συνεργασία με καταξιωμένους προπονητές Μπάσκετ

24 August

Με τους κορυφαίους προπονητές μπάσκετ, Βαγγέλη Αγγέλου, Στέργιο Κουφό και Θανάση Γιαπλέ, θα συνεργαστεί το ΙΕΚ PRAXIS στην ειδικότητα Προπονητής Αθλημάτων.

Η καταξιωμένη επαγγελματική πορεία των τριών προπονητών είναι γνωστή σε όλους (δείτε αναλυτικά τα βιογραφικά τους στην ιστοσελίδα μας).

Η μεγάλη τους εμπειρία θα αποτελέσει αναμφίβολα σημαντικό πλεονέκτημα για τους αυριανούς προπονητές, που θέλουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους με ένα ισχυρό Κρατικό Πτυχίο ΙΕΚ στην πολύ δυναμική ειδικότητα Προπονητής Αθλημάτων, παρακολουθώντας master classes και σεμινάρια από τους έμπειρους coaches.

23 August

Συνεργασία IEK PRAXIS + Body & Soul στην Προπονητική

23 August

Το πιο ποιοτικό ΙΕΚ συνεργάζεται με το πιο δυνατό Γυμναστήριο της Χαλκίδας και φέρνουν στην πόλη την νέα ειδικότητα «Προπονητής Αθλημάτων».

Η εκπαιδευτική τεχνογνωσία του ΙΕΚ PRAXIS και η προπονητική εμπειρία της ομάδας γυμναστών του Body & Soul, υπόσχονται τα καλύτερα αποτελέσματα σε μια πολύ δυναμική ειδικότητα με Κρατικό Πτυχίο και πολύ καλές επαγγελματικές προοπτικές.

Στις υπερσύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του ΙΕΚ PRAXIS και στα πλήρως εξοπλισμένα γυμναστήρια του Body & Soul, οι αυριανοί προπονητές θα γνωρίσουν όλες τις πτυχές θεωρίας και πρακτικής της γυμναστικής επιστήμης και θα εξειδικευτούν στα αθλήματα :

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία