Τα Νέα μας

30 October

Ο δημοφιλής ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου, στο ΙΕΚ PRAXIS

30 October

Τον γνωστό χαλκιδέο ηθοποιό Αργύρη Αγγέλου φιλοξένησε το ΙΕΚ PRAXIS. Ο κος Αγγέλου αναφέρθηκε στην αξία του Θεάτρου και της Τέχνης στο πλαίσιο της εκπαίδευσης καθώς και στο έργο του Τζων Φώουλς, "Ο Συλλέκτης" το οποίο οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν.

16 December

IEK PRAXIS - REDKEN FOUNDATION: Βράβευση των Αριστούχων Σπουδαστών Κομμωτικής

16 December

Η συνεργασία του Τομέα Κομμωτικής του ΙΕΚ Praxis με την REDKEN, την πιο alternative μάρκα επαγγελματικών προϊόντων κομμωτικής, η μάρκα που δημιουργεί νέες τάσεις στη μόδα της κομμωτικής τεχνης, επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο για τη χρονιά 2016-17.

15 May

Styling σε ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής από τον Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ PRAXIS

15 May

Με πολλή φροντίδα οι σπουδάστριες Αισθητικής & Κομμωτικής του ΙΕΚ PRAXIS,επιμελήθηκαν τα χτενίσματα και το μακιγιάζ των μικρών αθλητριών του Συλλόγου Ρυθμικής Γυμναστικής Μυρμιδόνες.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ρυθμικής & Ακροβατικής Γυμναστικής που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού στις 12 & 13  Μάϊου 2017.

Ευχαριστούμε την προπονήτρια του Συλλόγου κα Γιώτα Ευθυμίου για την ευκαιρία που έδωσε στις μαθήτριες μας να δημιουργήσουν το styling  της  ομάδας  και ευχόμαστε πάντα Επιτυχίες!

31 March

Οι Σπουδαστές Κομμωτικής του IEK PRAXIS αποκλειστικά στο Mega Show της REDKEN: "COLOR CELEBRATION" 2017

31 March

Οι σπουδαστές Κομμωτικής του ΙΕΚ PRAXIS, ως μέλη βεβαίως και του REDKENFOUNDATION,συμμετείχαν κατ αποκλειστικότητα στο Backstage του ετήσιου Mega Event της REDKEN που έγινε όπως κάθε χρόνο στην Αθήνα.

Συγχαρητήρια στους σπουδαστές μας Αγγελική Βλάχου, Γιώργο Μογιατζάκη, Μανιάτη Γεωργία, Elisavet Sallaj,Χριστίνα Πεππέ, Δήμητρα Αργύρη, Βαγγέλη Γκιόργο, Juliana Beqiraj, Στέλλα Σπανού, Γιούλη Γερολουκά,Armando Hazizaj, Βασιλική Ταλλάρου, που συμμετείχαν και εργάστηκαν δίπλα στους artists της πιο alternative αλλά παράλληλα super glamourous μάρκας κομμωτικής.

28 March

NYX *Spring 2017* with Christos Mazurek at Praxis!

28 March

Με πολύ ενθουσιασμό υποδεχτήκαμε μία από τις πιο fashion εταιρίες προϊόντων μακιγιάζ για επαγγελματίες.

Η NYX Professional Makeup Greece και ο official trainer – mua Christos Mazurek παρουσίασαν στους σπουδαστές Αισθητικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ του IIEK Praxis, ένα super fashion ανοιξιάτικο μακιγιάζ *Spring Masterclass 2017*.

Ο Χρήστος ξεκίνησε με ένα nude σε φυσικούς τόνους αλλά πολύ εντυπωσιακό πρωινό μακιγιάζ για να το μεταμορφώσει στη συνέχεια σε ένα super chromatics look σε unicorn χρωματισμούς που αποτελεί το latest trend στο make up, όπως αυτό αποτυπώνεται στα fashion shows της Νέας Υόρκης.

Ευχαριστούμε πολύ τη NYX Professional Make up και τον Χρήστο Μαζούρεκ για την υπέροχη παρουσίαση! We loved you! We’ll be in touch , that’s for sure!!!!

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία