Τα Νέα μας

06 September

Θάλεια Τσιχλάκη: Η έμπειρη Δημοσιογράφος Γεύσης, στο ΙΕΚ PRAXIS

06 September

Μια από τις πιο έμπειρες και γνωστές δημοσιογράφους της Γαστρονομίας και της Γεύσης, η Θάλεια Τσιχλάκη, θα είναι από φέτος στην εξαιρετική Oμάδα Eκπαιδευτών Γαστρονομίας του ΙΕΚ PRAXIS.

21 August

Η Νανά Δαρειώτη,η Καταξιωμένη Δημοσιογράφος Γαστρονομίας, Αποκλειστικά στο ΙΕΚ PRAXIS

21 August

Η Νανά Δαρειώτη, η Δημοσιογράφος που έχει συνδέσει το όνομά της με τα πιο γνωστά Έντυπα και Ηλεκτρονικά Μέσα που εξειδικεύονται στην Γαστρονομία, την Γεύση, την Οινογνωσία και τον Τουρισμό, θα είναι από φέτος δίπλα στους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS, διδάσκοντας πρωτοποριακά αντικεί

24 July

Θοδωρής Παπανικολάου: ο «ζωγράφος» της Ιταλικής Κουζίνας, σταθερή αξία στο ΙΕΚ PRAXIS

24 July

Ο Βραβευμένος Chef Θοδωρής Παπανικολάου είναι ένας από τους καλύτερους ειδικούς στην Ιταλική Κουζίνα. Τα πιάτα του αποπνέουν την βαθιά γνώση του για την ιταλική μαγειρική που την συνδυάζει με τις δικές του δημιουργικές πινελιές.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία