Είστε εδώ

11 June

To IEK PRAXIS στην Έκθεση "Κρασί - Μέλι - Λάδι - Ελιά" με τον Δήμο Περιστερίου & την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Με τα ποιοτικά προϊόντα των παραγωγών – εκθετών από την Στερεά Ελλάδα και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Περιστερίου, οι chefs και οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS, δημιουργούν μοναδικές γεύσεις για τους επισκέπτες της έκθεσης. Το μενού που έφτιαξε το ΙΕΚ PRAXIS περιλαμβάνει ποιοτικό finger food, όπως:

Μπρουσκέτα με Καπνιστή φάβα με καραμελωμένο κρεμμύδι και αγγουράκι cornichon

Σουβλάκι ψητών λαχανικών( ντοματίνια, πιπέρια, μελιτζάνα κολοκύθι, μανιτάρια) και γραβιέρας με οξυμελο

Ντοματίνια γεμιστά με μούς τυριών και αρωματικά βότανα.

02 June

Ο επικεφαλής του Τομέα Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, κριτής στο Master Chef

Ο Βραβευμένος Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας το 2016 και το 2017) φιλοξένησε τους παίκτες του Master Chef στο εστιατόριό του Kastri Bistro,στο επεισόδιο της Πέμπτης 1 Ιουνίου 2017.Δείτε το εδώ https://www.youtube.com/watch?v=tTI93O8chnE

Oι παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν κάποια από τα κορυφαία πιάτα που ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος δημιουργεί στο δικό του εστιατόριο και στην συνέχεια τα δοκίμασε και τα βαθμολόγησε.

Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπυλος είναι ο επικεφαλής μιας σπουδαίας ομάδας βραβευμένων chefs που διδάσκουν αποκλειστικά στο ΙΕΚ PRAXIS (Αθήνα-Χαλκίδα)

16 June

Μακιγιάζ σε θεατρική παράσταση από τις σπουδάστριες Αισθητικής και Κομμωτικής

Οι σπουδαστές του τομέα Αισθητικής - Κομμωτικής του ΙΕΚ Praxis, στηρίζουν στα πλαίσια των Εθελοντικών Δράσεων του Εκπαιδευτικού Οργανισμού, την Κιβωτό του Κόσμου και αναλαμβάνουν το μακιγιάζ και τις κομμώσεις της θεατρικής παράστασης " Μένουμε πάντα παιδιά "

Στην μουσική παράσταση θ’ αποδοθούν τραγούδια που άφησαν εποχή.

Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 στις 19:00 στον πολυχώρο " Άννα και Μαρία Καλουτά " Τιμοκρέοντος 6Α στον Νέο Κόσμο.

Σας περιμένουμε να απολαύσετε νοσταλγικές στιγμές του παλιού Ελληνικού Κινηματογράφου!

11 June

Συνεργασία του ΙΕΚ PRAXIS με την ΕΠΙΚΟΥΡΟ Κίνηση, εταιρεία εθελοντών & Ασθενών για τη νόσο Πάρκινσον

Την Συνεργασία του με την μη κερδοσκοπική εταιρεία ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ-κίνηση, εγκαινιάζει ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ PRAXIS.

Οι σπουδαστές των Επαγγελμάτων Υγείας (Φυσικοθεραπευτές, Νοσηλευτές) θα συμμετέχουν στις δράσεις της Επίκουρος Κίνηση, προκειμένου να παρακολουθούν από κοντά πραγματικά περιστατικά θεραπείας ασθενών, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις και ταυτόχρονα εξυψώνοντας το εθελοντικό και ανθρωπιστικό πνεύμα που πρέπει να διακρίνει όλους τους αυριανούς επαγγελματίες υγείας.

H ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ-κίνηση είναι η Ελληνική εταιρεία εθελοντών και ασθενών με νόσο Πάρκινσον, που ιδρύθηκε το 2006. Αριθμεί περισσότερα από 1500 μέλη σε όλη την Ελλάδα, τα οποία είναι Άτομα με ν. Πάρκινσον, φροντιστές, επιστήμονες υγείας και εθελοντές.

22 May

Συμμετοχή των σπουδαστών του ΙΕΚ PRAXIS στο Συνέδριο Σκελετικής Υγείας

Οι Σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS θα συμμετέχουν στο 11ο  ετήσιο Συνέδριο Σκελετικής Υγείας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017, στο Divani Caravel.

Πρόκειται για το ετήσιο Συνέδριο Σκελετικής Υγείας που διοργανώνει ο Σύλλογος Μυοσκελετικής Υγείας ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, κατά τη διάρκεια του οποίου πολύ εξειδικευμένοι επιστήμονες του χώρου της σκελετικής υγείας αναφέρονται στα νεότερα δεδομένα ενώ παράλληλα εκπονούνται πολλές δωρεάν εξετάσεις.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία