Είστε εδώ

16 February

Επίσκεψη της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου» στις εγκαταστάσεις της ΑΝΦΑΡΜ

16 February

Οι σπουδαστές της ειδικότητας «Βοηθός Φαρμακείου» του ΙΕΚ PRAXIS είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της ANFARM  το οποίο βρίσκεται στην Βιομηχανική Εγκατάσταση της εταιρείας στο Σχηματάρι.

05 February

ΝΕΟ Σεμινάριο Μοριακής Γαστρονομίας (Molecular Gastronomy) Χαλκίδα 21/2

05 February

Ένα νέο σεμινάριο μοριακής γαστρονομίας θα υλοποιηθεί στην Χαλκίδα, με τον καταξιωμένο chef Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2018, από τις 10:00 πμ έως τις 16:00 μμ, Λεωφόρος Χαϊνά 95 (δίπλα στην Περιφέρεια) ΧΑΛΚΙΔΑ, τηλ 22210-74005

01 February

Νέες Τεχνολογίες στις Θεραπείες Προσώπου και Σώματος

01 February

Oι σπουδάστριες των Σχολών Αισθητικής ΙΕΚ PRAXIS, πραγματοποίησαν Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πολυιατρείο «Psoma Wellness & Weight Loss Center», στο Χαλάνδρι, με συνοδό την καθηγήτρια Αισθητικό κα Μαίρη Παλαιολόγου, στο πλαίσιο του μαθήματος «Αποτρίχωση».

31 January

Επίσκεψη των σπουδαστών ξενοδοχειακών στο ξενοδοχείο Melia Athens

31 January

Επίσκεψη των σπουδαστών ξενοδοχειακών στο ξενοδοχείο Melia Athens

Στο ξενοδοχείο Melia Athens βρέθηκαν την περασμένη Τρίτη το πρωί οι σπουδαστές της ειδικότητας των ξενοδοχειακών του IIEK PRAXIS

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία