Είστε εδώ

11 December

Μαγειρική Τέχνη στο ΙΕΚ PRAXIS Χαλκίδας: ποιοτική εκπαίδευση, από τη Θεωρία στην Πράξη!

 

#iekpraxis

  • Aσέ (hache): Τρόπος κοπής –κατά βάση λαχανικών ή βοτάνων- σε πολύ μικρά κομμάτια  ο οποίος συνήθως γίνεται και με το συνώνυμο μαχαίρι.
  • Μαχαίρι ασέ (hache-chef’s knife): μαχαίρι με πλατιά λεπίδα –συνήθως 5 εκατοστών στην ένωση της με τη λαβή- και μήκους λεπίδας από 15-30 εκ.

 

06 December

The Art of Haircut, στο ΙΕΚ PRAXIS

 

#iekpraxis

"Το κούρεμα είναι η βάση για όλα τα σχήματα χτενίσματος και μία από τις πιο σημαντικές εργασίες στην κομμωτική τέχνη. Ένα ωραίο σχήμα μαλλιών βασιζόμενο στα χαρακτηριστικά του προσώπου του πελάτη, στον όγκο του σώματός του, στην ηλικία του, στην εργασία του και γενικά στην προσωπικότητά του είναι ο βασικός παράγοντας επιτυχίας μιας προσεγμένης εμφάνισης που οφείλεται στον επαγγελματία κομμωτή".

05 December

Οι έξι Πρώτες Πράξεις του καλού Ζαχαροπλάστη!

 

#iekpraxis

Για να εκτελέσουμε σωστά μια συνταγή ζαχαροπλαστικής πρέπει να γνωρίζουμε την ποιότητα των υλικών, τις ακριβείς ποσότητές τους, τους τρόπους χειρισμού και την συντήρηση που χρειάζεται κάθε παρασκεύασμα.

01 December

Μαθαίνουμε Γερμανικά για τον Τουρισμό, στο ΙΕΚ PRAXIS

 

#iekpraxis

Γερμανικά, Γαλλικά, Αγγλικά: Οι σπουδαστές Ξενοδοχειακών πρέπει να είναι πολύγλωσσοι! Ο Τουρισμός είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας και υποδέχεται κάθε χρόνο εκατομμύρια επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία