Τα Νέα μας

25 November

VOUCHER για Ανέργους Πτυχιούχους: Μάθε τώρα αν επιλέχτηκες, ξεκίνα εκπαίδευση & εξασφάλισε εργασία από το πιο ποιοτικό ΚΕΔΙΒΙΜ

25 November

Πρόγραμμα VOUCHER 2019 στη Χαλκίδα (Επιταγή Κατάρτισης) για Ανέργους Πτυχιούχους Θετικής, Τεχνολογικής & Οικονομικής Κατεύθυνσης, με επιδότηση 2.800 €

 

24 May

Instagram Make Up με την Κατερίνα Πεφτίτση (Cathy Jones)!

24 May

Η make up artist και insta blogger Κατερίνα Πεφτίτση (Cathy Jones) εντυπωσίασε του συμμετέχοντες στο σεμινάριο Instagram Make Up όπου παρουσιάστηκαν τεχνικές, tips και tricks πίσω απο το επιτυχημένο Make Up για εντυπωσιακές εμφανίσεις στα social media.

03 December

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: Αλμυρές και Γλυκές Πίτες

03 December

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: Αλμυρές και Γλυκές Πίτες με τον Chef Κωνσταντίνο Κωστάκη. Δεν υπάρχει πιο όμορφη ανάμνηση από το να γυρνάς σπίτι και να σε περιμένει μια ζεστή, τραγανή πίτα. Η μυρωδιές, η ζύμη, η γέμιση, οι γεύσεις.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία