Τα Νέα μας

14 May

Σεμινάριο Προπονητικής: Ο ανταγωνισμός ως μέσο εκπαίδευσης στην προπόνηση

14 May

Δωρεάν σεμινάριο προπονητικής από τον Δημήτρη Ερμήλιο (Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, Προπονητής Ποδοσφαίρου και ιδιοκτήτης του Α.Σ. ΕΡΜΗΛΙΟΣ Soccer Club) (https://www.iekpraxis.gr/ekpaideyths/dimitrios-ermilios).

12 April

Σεμινάριο Ψυχοκινητικής αγωγής για Προπονητές Αθλημάτων (#OpenPraxis)

12 April

Δωρεάν βιωματικό σεμινάριο ψυχοκινητικής αγωγής με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Αναστάσιο Κιλιμιτζίδη (https://www.iekpraxis.gr/ekpaideyths/tasos-kilimtzidis), υλοποιήθηκε για τους σπουδαστές της ειδικότητας Προπονητής Αθλημάτων

07 March

Σεμινάριο Προπονητικής: Η θεμελίωση των βασικών αρχών της προπόνησης στο Μπάσκετ (#OpenPraxis)

07 March

Στα πλαίσια των δωρεάν σεμιναρίων OPEN PRAXIS, οι καταξιωμένοι προπονητές Μπάσκετ Στέργιος Κουφός (https://www.iekpraxis.gr/ekpaideyths/stergios-koyfos)  και Θανάσης Γιαπλές (

16 February

Τα πάντα για την Οστεοπόρωση (Παθολογία / Φυσικοθεραπεία / Διατροφή)

16 February

Η οστεοπόρωση είναι χρόνια πάθηση του μεταβολισμού των οστών, κατά την οποία παρατηρείται σταδιακή μείωση της πυκνότητας και ποιότητάς τους, με αποτέλεσμα αυτά με την πάροδο του χρόνου να γίνονται πιο εύθραυστα και λεπτά. Έτσι προκαλείται αυξανόμενος κίνδυνος κατάγματος (σπασίματος) των οστών, καθώς μειώνεται η ανθεκτικότητα και η ελαστικότητά τους. Από μελέτες που έγιναν στις Η.Π.Α. έχει αποδειχθεί ότι 29% των γυναικών, δηλαδή το 1/3 περίπου, και 18% των ανδρών ηλικίας 45-79 ετών παρουσιάζουν κάποιου βαθμού οστεοπόρωση. Στην Ελλάδα έχει βρεθεί ότι σε άτομα άνω των 60 χρόνων 19% των γυναικών και 11 % των ανδρών παρουσιάζουν οστεοπόρωση.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία