Τα Νέα μας

20 November

Brunch and All About Eggs Masterclass. Chef Βασίλης Σπόρος.

20 November

Το Brunch έχει πλέον εδραιωθεί σαν συνήθεια. 'Ενα πεντανόστιμο και υπερχορταστικό "υπερπρωινό". Το καλό και ποιοτικό brunch όμως είναι μια άλλη υπόθεση. Ο σύγχρονος Chef Θα πρέπει να κατέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές για να μπορέσει να ξεχωρίσει ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

12 September

Κύκλος Σεμιναρίων: Η Γαστρονομία Της Φωτιάς - Chef Ηλίας Σκουλάς

12 September

Η «Γαστρονομία της Φωτιάς» είναι μια Ολοκληρωμένη Σειρά Σεμιναρίων, από τον Master του είδους, τον Chef Ηλία Σκουλά, πάνω στο παγκόσμιο trend της κρεατοφαγίας και τους τρόπους ψησίματος, τις συνταγές, τις τεχνικές και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στον 21o αιώνα.

 

14 June

Αρχιτεκτονική Δομή Πιάτων - Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος

14 June

Ο Βραβευμένος Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας) και καθηγητής μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS, παρουσίασε το σεμινάριο "Αρχιτεκτονική Δομή Πιάτων (a' la carte - Plating)".

17 January

Σεμινάριο Μόνο...Θάλασσα με τον Σεφ Νίκο Μιχαήλ (Άργουρα)

17 January

Σεμινάριο Μόνο...Θάλασσα με τον Σεφ Νίκο Μιχαήλ (Άργουρα). Ο Νίκος Μιχαήλ θα μοιραστεί μαζί μας μοναδικές συνταγές και θα έχει μαζί του θησαυρούς από τον πλούτο της θάλασσας. Όστρακα και πρασινάδες! Σε κάθε συνταγή θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή με τσίπουρο KANENAS TSANTALI

 

15 January

Σεμινάριο: Υψηλή Μαγειρική με Κυνήγι - Chef Άγγελος Λάντος (Σπονδή 2* Michelin)

15 January

Στο σεμινάριο: Υψηλή Μαγειρική με Κυνήγι ο βραβευμένος Chef Άγγελος Λάντος (Σπονδή 2* Michelin) έφερε την γαστρονομική μαγεία της ΣΠΟΝΔΗΣ στο ΙΕΚ PRAXIS. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο είχα τη δυνατότητα να εξειδικευτούν μεταξύ άλλων πάνω σε τρεις μοναδικές συνταγές:

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία