Τα Νέα μας

02 March

Βοηθός Φυσικοθεραπείας: Σεμινάριο Ασύρματης Ηλεκτροθεραπείας

02 March

Η ηλεκτροθεραπεία είναι ίσως από τις σπουδαιότερες μεθόδους φυσικοθεραπείας.

Η ενσωμάτωση της ηλεκτροδιέγερσης σε θεραπευτικά προγράμματα προσφέρει καλύτερα και γρηγορότερα θεραπευτικά αποτελέσματα.

24 June

Hands-On Σεμινάριο Vegan Pastry Workshop

24 June

Στο Hands-On Σεμινάριο Vegan Pastry Workshop η εξειδικευμένη pastry chef Μάχη Δημακίδου (Raw Vegan εστιατόριο "ΓΗ") παρουσίασε ένα πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής κατάλληλο για Vegan και Raw Vegan διατροφή. Οι Vegan ασπάζονται έναν τρόπο ζωής, όπου κάθε είδος ζωικής προέλευσης δεν επιτρέπεται.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία