Είστε εδώ

13 February

Σεμινάριο: "Κυκλαδίτικη Κουζίνα", με τον Παναγιώτη Μενάρδο (#PraxisGastronomyDays)

13 February

Ο Μυκονιάτης Chef Παναγιώτης Μενάρδος, Chef-Patron του Εστιατορίου "m-eating" στη Μύκονο (1 αστέρι FNL Guide -  Trip Advisor’s Top-ten Ελληνικών εστιατορίων 2016) , παντρεύει στο εστιατόριό του παραδοσιακά προϊόντα και συνταγές του νησιού -αλλά και γενικότερα των

09 February

Σεμινάριο: Οινολογία – Οινογνωσία (Full Course) σε Αθήνα & Χαλκίδα

09 February

Η οινογνωσία αφορά τόσο τον επαγγελματία από τον χώρο της εστίασης, του τουρισμού, του εμπορίου κ.α., που επιθυμεί να αναπτύξει τις γνώσεις του σχετικά με το κρασί ή θέλει να κάνει μια ξενάγηση στον οινικό κόσμο, αποκτώντας σημαντικές γνώσεις και εφόδια όσο και τον οινόφιλο και α

07 February

Σεμινάριο Κερκυραϊκής Κουζίνας, με τον Αλεξ. Κοσκινά Chef του Tudor Hall Restaurant (King George Hotel)

07 February

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, ο  Αλέξανδρος Κοσκινάς (*Χρυσός σκούφος, *Βραβείο Ελληνικής Kουζίνας, *2 αστέρια FNL Guide), Chef του Tudor Hall Restaurant (King George Hotel), παρουσίασε το σεμινάριο "Η Κερκυραϊκή Κουζίνα του Χθές & του Σήμερα"

Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν τα παρακάτω εξαιρετικά πιάτα:

06 February

Σεμινάριο: "Μαγειρεύοντας με Ελληνικά Θαλασσινά", με τον σεφ Τάσο Μπουσμούρη, στη Χαλκίδα

06 February
Ο chef Τάσος Μπουσμούρης, με μεγάλη εμπειρία σε εστιατόρια πολυτελών ξενοδοχείων (GRECOTEL κλπ), μας παρουσίασε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο για τα Ελληνικά Θαλασσινά, το οποίο παρακολούθησαν σπουδαστές μαγειρικής, αλλά και πολλοί επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης.

12 January

Σεμινάριο Canapé & Amuse Bouche #PraxisGastronomyDays

12 January

Οι μικρές μπουκιές του Amuse Bouche αποτελούν το καλωσόρισμα του πελάτη στο εστιατόριο. Είναι μια πρώτη οπτική και γευστική επαφή του πελάτη με τις υψηλές γεύσεις και τεχνικές που χρησιμοποιεί το εστιατόριο, που τον προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει, γι αυτό πολλοί τα ονομάζουν «γευστικά ραβασάκια»!!!

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία