Είστε εδώ

03 May

Σεμινάριο Προπονητικής Μπάσκετ με Βαγγέλη Αγγέλου & Θανάση Γιαπλέ

Παρακίνηση Αθλητών-Διαχείριση Ομάδας: Προχωρημένες Τεχνικές και Μελέτες Περίπτωσης

Το  σεμινάριο παρακολούθησαν Δωρεάν οι σπουδαστές της ειδικότητας Προπονητής Αθλημάτων του ΙΕΚ PRAXIS. 

Το παρουσίασαν οι κορυφαίοι προπονητές ΜΠΑΣΚΕΤ σε ομάδες της Α1 και του εξωτερικού

Βαγγέλης Αγγέλου και Θανάσης Γιαπλές

Πέμπτη 18 Μαϊου 2017  στις 12:00 το μεσημέρι

Λεωφόρος Χαϊνά 95  (κτίριο 2)

Τηλ 2221074005

31 July

PRAXIS Gastronomy Days 2017-2018: οι Βραβευμένοι Chefs θα είναι και πάλι Εδώ!

 

Μετά την τεράστια επιτυχία των High End Σεμιναρίων Μαγειρικής του περσινού Praxis Gastronomy Days, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018, θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε άλλη μια ομάδα ταλαντούχων chefs, στα Μαγειρικά & Ζαχαροπλαστικά Σεμινάρια που αφήνουν εποχή!

11 July

ΙΕΚ Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΙΕΚ Λογιστικής, ΙΕΚ Πληροφορικής PRAXIS: Σεμινάριο “PROJECT MANAGEMENT”

Τόσο τα Στελέχη Διοίκησης Επιχειρήσεων, όσο και τα Στελέχη Λογιστικής, αλλά και τα Στελέχη Πληροφορικής, απαιτείται σήμερα να έχουν ανεπτυγμένες δεξιότητες Διαχείρισης Έργων (Project Management), ώστε να διαθέτουν συγκριτικό πλεονέκτημα στην απαιτητική αγορά εργασίας των κλάδων αυτών.

Στους σπουδαστές ΙΕΚ Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΙΕΚ Λογιστικής και ΙΕΚ Υπολογιστών το Δωρεάν Σεμινάριο PROJECT MANAGEMENT του ΙΕΚ PRAXIS, στοχεύει ακριβώς σε αυτό: να δώσει στους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS, εφόδια που θα τους διαφοροποιούν σημαντικά από τον ανταγωνισμό και τους κάνουν επιθυμητούς εργαζόμενους για κάθε εταιρεία.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν:

05 July

ΙΕΚ Πληροφορικής ΙΕΚ Λογιστικής ΙΕΚ PRAXIS: Σεμινάριο Μεγάλα Δεδομένα (Big Data)

Οι Ιδιωτικές Σχολές Πληροφορικής ΙΕΚ PRAXIS και το ΙΕΚ Λογιστικής PRAXIS καινοτομούν παρέχοντας στους σπουδαστές των ειδικοτήτων ΙΕΚ Υπολογιστών, ΙΕΚ Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΙΕΚ Λογιστικής, ΙΕΚ Τεχνικός Δικτύων, ΙΕΚ Πληροφορικής,  Δωρεάν σεμινάρια για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Πληροφορικής και της Επιχειρησιακής Ανάλυσης.

Τα Μεγάλα Δεδομένα (Big Data) προέρχονται από τον τρόπο και την συχνότητα που συλλέγονται στοιχεία από τους καταναλωτές και τους χρήστες του διαδικτύου.

05 July

ΙΕΚ Υπολογιστών IEK PRAXIS: Σεμινάριο Το Ίντερνετ των Πραγμάτων (the Internet of Things)

Οι σπουδαστές ΙΕΚ Πληροφορικής του ΙΕΚ PRAXIS σε Αθήνα και Χαλκίδα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα δωρεάν σεμινάριο για το Ίντερνετ των Πραγμάτων.

Η διασύνδεση συσκευών, υλικών και μέσων, ακόμη και βιολογικών οντοτήτων μέσα από εφαρμογές του Internet, αποτελεί ήδη την επόμενη μεγάλη επανάσταση στην τεχνολογία

Στο σεμινάριο παρουσιάζονται:

  • Τεχνολογία Αισθητήρων
  • Πρωτόκολλα επικοινωνίας συσκευών
  • Απομακρυσμένη Παρακολούθηση

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία