Είστε εδώ

20 June

Σεμινάριο μαγειρικής: All about burgers

20 June

Τα burgers είναι η επιτομή του γρήγορου και νόστιμου φαγητού. Στο σεμινάριο μαγειρικής: All about burgers του ΙΕΚ Μαγειρικής PRAXIS ο σεφ Κωνσταντίνος Τζιτζικάκης μας ξενάγησε στα μυστικά πίσω από ένα ζουμερο, γευστικό μπιφτέκι σε ζεστό ψωμάκι brioche «αγκαλιά» με λαχανικά, τυρί και σως.

06 June

Summer Camp Praxis

06 June

Summer Camp Praxis σε Χαλκίδα και Αθήνα. Ένα εναλλακτικό παιδικό Summer Camp.

Μια ... διαφορετική καλοκαιρινή παιδική κατασκήνωση σε Χαλκίδα και Αθήνα.

Ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης και Εκπαίδευσης.

Τα σχολεία κλείνουν, το καλοκαίρι ξεκινάει!

12 April

Σεμινάριο Ψυχοκινητικής αγωγής για Προπονητές Αθλημάτων (#OpenPraxis)

12 April

Δωρεάν βιωματικό σεμινάριο ψυχοκινητικής αγωγής με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Αναστάσιο Κιλιμιτζίδη (https://www.iekpraxis.gr/ekpaideyths/tasos-kilimtzidis), υλοποιήθηκε για τους σπουδαστές της ειδικότητας Προπονητής Αθλημάτων

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία