Είστε εδώ

24 May

Barb the... BARBERS! Σεμινάριο για τους Σπουδαστές Κομμωτικής

O Χαρισματικός Jurgen Krasniki επαγγελματίας στην τέχνη του Barber, απογείωσε τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες Κομμωτικής του ΙΕΚ PRAXIS που παρακολούθησαν το Δωρεάν Σεμινάριο Προχωρημένων Τεχνικών Ανδρικού Κουρέματος. 

Ο Jurgen, ο οποίος είναι και ο ίδιος απόφοιτος του ΙΕΚ Praxis, εργάζεται στο Roosters Barber Shop, ένα από τα ψαγμένα Barber Shops της Αθήνας.

Παρουσίασε στους σπουδαστές μας όλες τις νέες τάσεις στα ανδρικά κουρέματα, με την τεχνική χτένα-ψαλίδι αλλά και με τη χρήση κουρευτικής μηχανής.

Με ειδικές καρέκλες BARBER σε κάθε εργαστήριο Κομμωτικής και εξειδικευμένα σεμινάρια, το ΙΕΚ PRAXIS καινοτομεί στην εκπαίδευση της Κομμωτικής Τέχνης

04 May

B.Φαρμακείου + Αισθητική: Παρασκευή Αιθέριων Ελαίων Αρωματοθεραπείας

Για τους σπουδαστές των τμημάτων Βοηθός Φαρμακείου και Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ.Στα πλαίσια των Δωρεάν Σεμιναρίων Εναλλακτικών Καλλυντικών.

Παρασκευή Αιθέριων Ελαίων Αρωματοθεραπείας.

Εισηγήτρια: Γεωργία Λεμπιδάκη, Κοσμητολόγος

Παρασκευή 12/5/2017, Λεωφόρος Χαϊνά 95 Χαλκίδα (κτίριο 2)

10:00-13:00 για τα τμήματα Τεχνικός Αισθητικής

14:00-17:00 για τα τμήματα Βοηθός Φαρμακείου

03 May

Σεμινάριο Προπονητικής Μπάσκετ με Βαγγέλη Αγγέλου & Θανάση Γιαπλέ

Παρακίνηση Αθλητών-Διαχείριση Ομάδας: Προχωρημένες Τεχνικές και Μελέτες Περίπτωσης

Το  σεμινάριο παρακολούθησαν Δωρεάν οι σπουδαστές της ειδικότητας Προπονητής Αθλημάτων του ΙΕΚ PRAXIS. 

Το παρουσίασαν οι κορυφαίοι προπονητές ΜΠΑΣΚΕΤ σε ομάδες της Α1 και του εξωτερικού

Βαγγέλης Αγγέλου και Θανάσης Γιαπλές

Πέμπτη 18 Μαϊου 2017  στις 12:00 το μεσημέρι

Λεωφόρος Χαϊνά 95  (κτίριο 2)

Τηλ 2221074005

13 June

Survivor... light! Πρωτότυπα Water Games για τους Προπονητές Αθλημάτων

Όχι στον.... Άγιο Δομίνικο, αλλά στην οργανωμένη πλάζ Καλάμια, την Τετάρτη 13/6, οι σπουδαστές Προπονητικής συμμετείχαν σε ένα καινοτομικό - βιωματικό σεμινάριο για τα παιχνίδια στο νερό και στην παραλία.

Τα παιχνίδια στο νερό μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά για τους σκοπούς της προπονητικής και της εκγύμνασης και μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικά όταν είμαστε μακριά από οργανωμένους χώρους άθλησης.

Ωστόσο, οι αρχές τους είναι καθ' όλα επιστημονικές και επαγγελματικές. Οι σπουδαστές πάντως, με την εκπαιδεύτριά τους, προπονήτρια κα Σόνια Μαραντίδου, έκαναν τη δική τους Light εκδοχή του survivor και το διασκέδασαν αφάνταστα.

07 June

Σεμινάριο για Επαγγελματίες: "Γαστρονομία και Τουρισμός" με τον Τάσο Στεφάτο, chef του All Senses

O Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου, το Επιμελητήριο Εύβοιας και το ΙΕΚ PRAXIS διοργάνωσαν Σεμινάριο για τους Επαγγελματίες του Τουρισμού με θέμα:
«Γαστρονομία και Τουρισμός: συνέργειες & κοινή Ανάπτυξη»

Το Σεμινάριο περιλάμβανε:
Πρακτικές μαγειρικές προτάσεις για βελτίωση των πιάτων των εστιατορίων: με τον Τάσο ΣΤΕΦΑΤΟ, chef του all senses στην Αθήνα και Καθηγητή Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS (Αθήνα – Χαλκίδα)

Αποτελεσματικούς τρόπους marketing και προώθησης του γαστρονομικού πολιτισμού, των προϊόντων και των υπηρεσιών.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία