Είστε εδώ

25 May

Fairy Tales: το mega Beauty Show του ΙΕΚ PRAXIS

Στην Παραλία της Χαλκίδας, στο Κόκκινο Σπίτι,την Πέμπτη 15 Ιουνίου,στις 21:00, θα υλοποιηθεί ένα  υπερθέαμα Κομμωτικής, Μακιγιάζ και Αισθητικής,στα πλαίσια του ετήσιου Μega Beauty Show του ΙΕΚ PRAXIS.
Το event θα έχει τίτλο FAIRY TALES” και θα χωρίζεται σε 4 θεματικά μέρη:

Νεραΐδες 

Οι καλές του παραμυθιού

Οι κακές  του παραμυθιού

Φανταστικά όντα

Μέχρι τότε, παίρνουμε μια μικρή γεύση από τις πρόβες και τις ετοιμασίες και αναμένουμε…

24 May

Barb the... BARBERS! Σεμινάριο για τους Σπουδαστές Κομμωτικής

O Χαρισματικός Jurgen Krasniki επαγγελματίας στην τέχνη του Barber, απογείωσε τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες Κομμωτικής του ΙΕΚ PRAXIS που παρακολούθησαν το Δωρεάν Σεμινάριο Προχωρημένων Τεχνικών Ανδρικού Κουρέματος. 

Ο Jurgen, ο οποίος είναι και ο ίδιος απόφοιτος του ΙΕΚ Praxis, εργάζεται στο Roosters Barber Shop, ένα από τα ψαγμένα Barber Shops της Αθήνας.

Παρουσίασε στους σπουδαστές μας όλες τις νέες τάσεις στα ανδρικά κουρέματα, με την τεχνική χτένα-ψαλίδι αλλά και με τη χρήση κουρευτικής μηχανής.

Με ειδικές καρέκλες BARBER σε κάθε εργαστήριο Κομμωτικής και εξειδικευμένα σεμινάρια, το ΙΕΚ PRAXIS καινοτομεί στην εκπαίδευση της Κομμωτικής Τέχνης

15 May

Styling σε ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής από τον Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ PRAXIS

Με πολλή φροντίδα οι σπουδάστριες Αισθητικής & Κομμωτικής του ΙΕΚ PRAXIS,επιμελήθηκαν τα χτενίσματα και το μακιγιάζ των μικρών αθλητριών του Συλλόγου Ρυθμικής Γυμναστικής Μυρμιδόνες.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ρυθμικής & Ακροβατικής Γυμναστικής που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού στις 12 & 13  Μάϊου 2017.

Ευχαριστούμε την προπονήτρια του Συλλόγου κα Γιώτα Ευθυμίου για την ευκαιρία που έδωσε στις μαθήτριες μας να δημιουργήσουν το styling  της  ομάδας  και ευχόμαστε πάντα Επιτυχίες!

18 April

Το χρώμα της Νέας Υόρκης στο show της Redken > Backstage Story.

Μια μοναδική Εκπαιδευτική Συνεργασία έχει ξεκινήσει ανάμεσα στο ΙΕΚ PRAXIS και στην REDKEN, στον τομέα της Κομμωτικής.

Το πιο ποιοτικό ΙΕΚ Κομμωτικής συνεργάζεται αποκλειστικά με την πιο δυναμική εταιρεία επαγγελματικών προϊόντων, σε μια εκπαιδευτική συνεργασία που έχει αλλάξει τον χάρτη της εκπαίδευσης στο hairstyling.

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS θα είναι οι μοναδικοί που θα έχουν πρόσβαση στις παρακάτω εξαιρετικές παροχές της REDKEN:

18 April

Redken Color Celebration: Το πιο φαντασμαγορικό event της Redken!

Η Redken είναι η Νο 1 αμερικανική επαγγελματική μάρκα κομμωτικής, η οποία ουσιαστικά χαράζει την μόδα για τα μαλλιά.Οι επαγγελματίες κομμωτές που ανήκουν στην «φυλή» της REDKEN, είναι άνθρωποι εναλλακτικοί,εμπνέονται από την Νέα Υόρκη και γενικά τους αρέσει να πειραματίζονται με το διαφορετικό και το καινοτόμο.

Η REDKEN είναι η μόνη μάρκα στην Ελλάδα που πραγματικά και ουσιαστικά έχει στο επίκεντρό της και στέκεται δίπλα στον σπουδαστή και στην σπουδάστρια κομμωτικής του σήμερα και στους επαγγελματίες hairstylists του αύριο,μέσα από το ΙΕΚ PRAXIS και το Redken Foundation® Program.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία