Είστε εδώ

30 June

ΙΕΚ Κομμωτικής PRAXIS - REDKEN Foundation: Mega Show Κομμωτικής - Αισθητικής 2017

 

Το ΙΕΚ Κομμωτικής PRAXIS –REDKEN Foundation παρουσίασε στην Παραλία της Χαλκίδας, ένα  υπερθέαμα Κομμωτικής, Μακιγιάζ και Αισθητικής, στα πλαίσια του ετήσιου Μega Beauty Show. Το φετεινό event είχε τίτλο “FAIRY TALES” και χωρίζεται σε 4 θεματικά μέρη:

11 September

OPEN DAY Κομμωτικής στο ΙΕΚ PRAXIS Αθήνα: Δευτέρα 25 Σεπτ στις 18:00 μμ

 

Έλα στο OPEN DAY Κομμωτικής, στο ΙΕΚ PRAXIS Αθήνας, Σαριπόλου 5, την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα. Ξεναγήσου στο υπερσύγχρονο εργαστήριο κομμωτικής και πιάσε στα χέρια σου το ψαλίδι και τις βαφές,

Η Σίσσυ Βισβάρδη, εξειδικευμένη Hair Colorist και οι Hair Stylists του ΙΕΚ PRAXIS σε περιμένουν για να σου λύσουν κάθε απορία για τις σπουδές και την επαγγελματική αποκατάσταση.

 

08 September

Barber and Grooming Academy από το REDKEN Foundation και το PRAXIS

 

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην τέχνη της Αντρικής Περιποίησης (Barber and Grooming) προσφέρουν το PRAXIS και το REDKEN Foundation.Μάθε τα πάντα για την τέχνη του αντρικού κουρέματος / ξυρίσματος / περιποίησης και γίνε master στις περιζήτητες τεχνικές του barber and grooming, στο πιο ποιοτικό εκπαιδευτήριο.

05 September

OPEN DAY Κομμωτικής στο ΙΕΚ PRAXIS: Τετάρτη 13 Σεπτ από τις 11:00 πμ

 

Το ΙΕΚ PRAXIS - REDKEN FOUNDATION, σας προσκαλεί στο Νέο OPEN DAY Κομμωτικής Τέχνης, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 16:00 (ελάτε όποια στιγμή σας εξυπηρετεί).

Γνωρίστε τα μυστικά του επαγγέλματος του Κομμωτή, από τον κορυφαίο Hair Stylist Δημήτρη Μάγγο (Global Redken Artist, Καλλιτεχνικό Διευθυντή Κομμωτικής ΙΕΚ PRAXIS).

Δείτε τεχνικές και μόδες και ξεναγηθείτε στον μαγικό κόσμο της REDKEN.

25 May

Fairy Tales: το mega Beauty Show του ΙΕΚ Κομμωτικής PRAXIS

 

Στην Παραλία της Χαλκίδας, στο Κόκκινο Σπίτι,την Πέμπτη 15 Ιουνίου,στις 21:00, θα υλοποιηθεί ένα  υπερθέαμα Κομμωτικής, Μακιγιάζ και Αισθητικής,στα πλαίσια του ετήσιου Μega Beauty Show του ΙΕΚ PRAXIS.
Το event θα έχει τίτλο “FAIRY TALES” και θα χωρίζεται σε 4 θεματικά μέρη:

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία