Είστε εδώ

18 April

Τα τμήματα αισθητικής και κομμωτικής του IEK PRAXIS στην έκθεση BEAUTY GREECE

18 April

Το ΙΕΚ PRAXIS και τα τμήματα Αισθητικής – Κομμωτικής θα συμμετάσχουν στην  Beauty Greece, τη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση Υπηρεσιών Ομορφιάς και Επαγγελματικών Προϊόντων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

09 February

Σεμινάριο Ινδικού Μασάζ Κεφαλής στο ΙΕΚ PRAXIS

09 February

Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες  Αισθητικής & Κομμωτικής του ΙΕΚ PRAXIS, αλλά και όλοι όσοι ήθελαν να γνωρίσουν την καινοτομική αυτή μέθοδο, εκπαιδεύτηκαν στις τεχνικές του Ινδικού Μασάζ Κεφαλής και γνώρισαν τα οφέλη του.

Πρόκειται για μα πανάρχαια τεχνική χαλαρωτικής μάλαξης, με μεγάλη ζήτηση και αποτελεσματικότητα, ή οποία προσφέρεται ολοένα και πιο συχνά από κομμωτήρια, barber shops και spas υψηλού επιπέδου.

8 Ενδιαφέροντα facts για το Ινδικό μασάζ κεφαλής:

20 April

Colour Fashion techniques με το ΙΕΚ PRAXIS

20 April

Οι τεχνικές στο χρώμα αποτελούν ίσως το πιο δύσκολο αλλά και εντυπωσιακό κεφάλαιο στην τέχνη του κομμωτή.

Οι colour experts του ΙΕΚ Praxis Χαρά Τσιαμούλη (https://www.iekpraxis.gr/ekpaideyths/hara-tsiamoyli) και Βικτώρια Μαγδαλιανίδη (https://www.iekpraxis.gr/ekpaideyths/viktoria-magdalianidi) παρουσιάζουν στους μαθητές μας νέα προϊόντα και τεχνικές χρώματος όπως αυτές παρουσίαζονται στα fashion shows στο εξωτερικό.

20 April

Σεμινάρια μετεκπαίδευσης κομμωτών του ΙΕΚ PRAXIS.

20 April

Στο ΙΕΚ Praxis διοργανώνται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μετεκπαιδευτικά σεμινάρια για επαγγελματίες κομμωτές που επιθυμούν να είναι πάντα ενήμεροι για τις τελευταίες τάσεις στην κομμωτική. Οι εκπαιδευτές του ΙΕΚ Praxis Σίσυ Βισβάρδη (colour master https://www.iekpraxis.gr/ekpaideyths/sissy-visvardi) και Γιάννης Νάσιος ( barber & grooming) προσφέρουν υψηλού επιπέδου μετεκπαιδευτικά προγράμματα στο χρώμα και στο κούρεμα.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία