Τα Νέα μας

13 October

Διονύσης Γκιουλέας και Νικόλαος Δουλάμης Στην Ομάδα του ΙΕΚ PRAXIS

13 October

Με μεγάλη χαρα καλωσορίζουμε δύο καταξιωμένους και επιτυχημένους επαγγελματίες στην διδακτική ομάδα του ΙΕΚ PRAXIS, τον Προπονητή Διονύση Γκιουλέα και τον Ιατρό Νικόλαο Δουλάμη.

21 July

Προπόνηση με βάρη και όργανα, στο Fitness Lab του ΙΕΚ PRAXIS

21 July

Ο Προπονητής Αθλημάτων είναι πρώτα απ' όλα αθλητής ο ίδιος! Με προσωπική εμπειρία στις επιστημονικές διαδικασίες της σύγχρονης προπόνησης!

Το ΙΕΚ PRAXIS προσφέρει στις εγκαταστάσεις του όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται για τις πιο καινοτομικές μεθόδους προπόνησης.

Έτσι, οι αυριανοί προπονητές αθλημάτων εκπαιδεύονται στην Πράξη και με την αποφοίτησή τους είναι οι έτοιμοι επαγγελματίες που ξεχωρίζουν!

21 July

Προπονητής Αθλημάτων Στίβου στην Πράξη!

21 July
Οι σπουδαστές Προπηνητικής του ΙΕΚ PRAXIS αγωνίζονται στον στίβο σε Ακόντιο, Σφαίρα, Δίσκο.
Με όργανα προδιαγραφών εγκεκριμένων από την IAAF (International Association of Athletics Federations) και με εκπαιδευτές καταξιωμένους προπονητές ομάδων στίβου, οι αυριανοί ηγέτες των sports εκπαιδεύονται στην πράξη, στις καλύτερες εκπαιδευτικές συνθήκες!
25 June

Το ΙΕΚ PRAXIS Στην Ανάβαση Ριτσώνας!

25 June

Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας, η Ανάβαση Ριτσώνας επιστρέφει! 
Το ΙΕΚ PRAXIS υποστηρίζει την αγωνιστική ομάδα αυτοκινήτων του Χαλκιδαίου οδηγού και Σπουδαστή Μηχανοτρονικής του ΙΕΚ PRAXIS, Γιώργου Κουρνιάτη

Ο Γιώργος  συμμετέχει και πρωταγωνιστεί στους ελληνικούς αγώνες αναβάσεων, ταχύτητας και πίστας με αυτοκίνητο Ford Εscort mk2 στην κατηγορία Ε11.Ο Γιώργος είναι ενεργός στην 19η ανάβαση της Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο 2021 ο οδηγός κατέκτησε την

13 October

Σεμινάριο - Open Day Προπονητικής

13 October

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σεμινάριο - Open Day Προπονητικής του ΙΕΚ PRAXIS. Οι σπουδαστές είχαν τη δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά της ειδικότητας και να συμμετέχουν σε Q & A με τους καθηγητές κο Διονύση Γκιουλέα, Νικόλαο Δουλάμη και Τάσο Κιλιμιτζίδη. 

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 4 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία