Τα Νέα μας

06 May

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ

06 May

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού "Σχεδίασε Το Μέλλον Σου Σήμερα", στην Χαλκίδα το Σάββατο 11/5/2019 στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας. Μια ημερίδα για μαθητές και απόφοιτους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ καθώς και για γονείς ...

19 February

Ημέρες Καριέρας Τουρισμού - Ξενοδοχειακών στην Χαλκίδα

19 February

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συνεχίζονται οι "Μέρες Καριέρας 2019" του ΙΕΚ PRAXIS. 
Μια μοναδική ευκαιρία για επαγγελματικές γνωριμίες απαραίτητες για την μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση και εξέλιξη.

09 March

Οι Σπουδαστές και οι chefs του IEK PRAXIS στην FOOD EXPO 2018, με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

09 March

Για τρίτη συνεχή χρονιά το ΙΕΚ PRAXIS αντιπροσώπευσε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην μεγάλη έκθεση τροφίμων FOOD EXPO 2018.

Η FOOD EXPO αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εκθεσιακούς θεσμούς, αλλά και από τα σημαντικότερα εμπορικά φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας, καθώς έχει επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.
 

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία