Είστε εδώ

07 December

Barista Training στο PRAXIS: Η τέχνη του καφέ στην πιο Special εκδοχή της!

#iekpraxis

Ο καφές είναι παγκοσμίως το δεύτερο πιο σημαντικό εμπορεύσιμο αγαθό! Η παγκόσμια σοδειά είναι περίπου 108 εκατομμύρια σάκους των 60 κιλών, ετησίως. Το 80% αυτής της ποσότητας εξάγεται.

01 December

Μαθαίνουμε Γερμανικά για τον Τουρισμό, στο ΙΕΚ PRAXIS

 

#iekpraxis

Γερμανικά, Γαλλικά, Αγγλικά: Οι σπουδαστές Ξενοδοχειακών πρέπει να είναι πολύγλωσσοι! Ο Τουρισμός είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας και υποδέχεται κάθε χρόνο εκατομμύρια επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο.

26 April

Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε πρότυπες μονάδες Αμπελουργίας – Οινοποίησης

 

Οι σπουδαστές των ειδικοτήτων Αμπελουργίας & Οινολογίας,  Βιολογικής Γεωργίας και Τουριστικών, θα επισκεφτούν το Βιοκλιματικό Οινοποιείο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ και την Μικροοινοποιία ΜΥΛΩΝΑΣ, στην Ανατολική Αττική, το Σάββατο 6 Μάϊου, με την συνοδεία του καθηγητή τους Δρ. Αμπελουργίας Ευάγγελου Μπερή όπου θα γνωρίσουν από κοντά

 

07 September

Αξιολόγηση Κρασιών στο OPEN DAY Ξενοδοχειακών, ΙΕΚ PRAXIS Αθήνα

Γευσιγνωσία κρασιού στο OPEN DAY Ξενοδοχειακών - Τουρισμού: ο έμπειρος Οινολόγος Βαγγέλης Δήμου (M.Sc.), μας ξενάγησε στον μαγικό κόσμο του κρασιού και στις μεθόδους αξιολόγησης των οίνων. Μια πρώτη... γεύση από το υψηλό επίπεδο σπουδών που προσφέρει στα Τουριστικά επαγγέλματα το ΙΕΚ PRAXIS.

29 August

Διαχείριση Περιβαλλοντολογικών Επιπτώσεων στη Ναυτιλία

Οι παγκόσμιοι κανονισμοί για την διασφάλιση της ποιότητας του περιβάλλοντος από τις επιπτώσεις της ναυτιλίας, γίνονται ολοένα και αυστηρότεροι, ενώ μεταβάλλονται πολύ συχνά.

Στο εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο αυτό θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στην ναυτική και θαλάσσια νομοθεσία που αφορά στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την Ναυτιλία, τα πρότυπα συμμόρφωσης και τα μέτρα οργάνωσης και διαχείρισης των πλοίων όσον αφορά στην τήρηση των κανονισμών και των νόμων.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία