Είστε εδώ

04 February

"Πίνουμε... Στερεά Ελλάδα", στην Expotrof 2018

04 February

Στο πάνελ της εκδήλωσης ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (στα πλαίσια της έκθεσης Expotrof 2018), oι Chefs, οι Bartenders και οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ξενοδοχειακών του ΙΕΚ PRAXIS Αθήνα – Χαλκίδα, συνεργάστηκαν αρμονικά μεταξύ τους, για να δημιουργήσουν εξαιρετικά coctail με βάση τα ηδύποτα από την Στερεά Ελλάδα, καθώς και εκλεκτούς μεζέδες για τα cocktails αυτά.

04 February

"Μαγειρεύουμε... Στερεά Ελλάδα" στην EXPOTROF 2018

04 February

Στο πάνελ επίδειξης του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα», στα πλαίσια της EXPOTROF 2018, οι Chefs του ΙΕΚ PRAXIS Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Αχιλλέας Πολίτης και Τάσος Μπουσμούρης και οι σπουδαστές Μαγειρικ

01 February

Ημέρες Καριέρας 2018 στο ΙΕΚ PRAXIS

01 February
  • Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο ΙΙΕΚ PRAXIS πραγματοποιούνται ημέρες καριέρας, που σκοπό έχουν να φέρουν σε επαφή τους σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων  με μεγάλες επιχειρήσεις του τουρισμού, επισιτισμού και φιλοξενίας  (Ξενοδοχεία, μικρές και μεγάλες αλυσίδες τουρισμού,  hotels&resort
07 December

Barista Training στο PRAXIS: Η τέχνη του καφέ στην πιο Special εκδοχή της!

07 December

 

Ο καφές είναι παγκοσμίως το δεύτερο πιο σημαντικό εμπορεύσιμο αγαθό! Η παγκόσμια σοδειά είναι περίπου 108 εκατομμύρια σάκους των 60 κιλών, ετησίως. Το 80% αυτής της ποσότητας εξάγεται.

Η ποικιλία Arabica αποτελεί τα 2/3 της παγκόσμιας παραγωγής. Οι σημαντικότερες χώρες - εξαγωγείς είναι η Βραζιλία, η Κολομβία, η Γουατεμάλα, η Ινδία και το Ελ Σαλβαδόρ.Τα πιο γνωστά ροφήματα καφέ είναι τα παρακάτω:

01 February

Το Four Seasons Astir Palace Hotel, ψάχνει για ταλέντα!

01 February

Ένα από τα επιβλητικότερα ξενοδοχεία της Αθήνας, αναζητά προσωπικό για όλα τα τμήματά του:
Σέρβις, Κουζίνα, Ζαχαροπλαστείο, Οροφοκομία, Reception κλπ.

Οι απόφοιτοι του ΙΕΚ PRAXIS διαθέτουν ταλέντο και εξαιρετικές επαγγελματικές γνώσεις.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία