Είστε εδώ

11 June

To IEK PRAXIS στην Έκθεση "Κρασί - Μέλι - Λάδι - Ελιά" με τον Δήμο Περιστερίου & την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Με τα ποιοτικά προϊόντα των παραγωγών – εκθετών από την Στερεά Ελλάδα και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Περιστερίου, οι chefs και οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS, δημιουργούν μοναδικές γεύσεις για τους επισκέπτες της έκθεσης. Το μενού που έφτιαξε το ΙΕΚ PRAXIS περιλαμβάνει ποιοτικό finger food, όπως:

Μπρουσκέτα με Καπνιστή φάβα με καραμελωμένο κρεμμύδι και αγγουράκι cornichon

Σουβλάκι ψητών λαχανικών( ντοματίνια, πιπέρια, μελιτζάνα κολοκύθι, μανιτάρια) και γραβιέρας με οξυμελο

Ντοματίνια γεμιστά με μούς τυριών και αρωματικά βότανα.

16 June

Επίσκεψη Αμερικανών Σπουδαστών Τουρισμού στο ΙΕΚ PRAXIS

Μια ομάδα Αμερικανών σπουδαστών Τουρισμού και Επισιτισμού που βρίσκεται στην Ελλάδα μέσω προγράμματος Μορφωτικών Ανταλλαγών, επισκέφθηκε το ΙΕΚ PRAXIS και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του.

Οι Αμερικανοί σπουδαστές εντυπωσιάστηκαν από το επαγγελματικό επίπεδο του εξοπλισμού για τα επαγγέλματα Επιστιτισμού και Τουρισμού που διαθέτει το ΙΕΚ PRAXIS και ενθουσιάστηκαν με τα γευστικά κεράσματα που τους είχαν ετοιμάσει οι chef και οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS.

Ευχόμαστε η επίσκεψή τους να είναι μια καλή υπηρεσία για τον Τουρισμό της χώρας μας και να βοήθησε και τους ίδιους τους Αμερικανούς σπουδαστές να εκτιμήσουν το επίπεδο της τουριστικής μας εκπαίδευσης.

07 June

Σεμινάριο για Επαγγελματίες: "Γαστρονομία και Τουρισμός" με τον Τάσο Στεφάτο, chef του All Senses

O Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου, το Επιμελητήριο Εύβοιας και το ΙΕΚ PRAXIS διοργάνωσαν Σεμινάριο για τους Επαγγελματίες του Τουρισμού με θέμα:
«Γαστρονομία και Τουρισμός: συνέργειες & κοινή Ανάπτυξη»

Το Σεμινάριο περιλάμβανε:
Πρακτικές μαγειρικές προτάσεις για βελτίωση των πιάτων των εστιατορίων: με τον Τάσο ΣΤΕΦΑΤΟ, chef του all senses στην Αθήνα και Καθηγητή Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS (Αθήνα – Χαλκίδα)

Αποτελεσματικούς τρόπους marketing και προώθησης του γαστρονομικού πολιτισμού, των προϊόντων και των υπηρεσιών.

22 May

Serve Wine Like a Pro: Πρακτική Εκπαίδευση στο επαγγελματικό άνοιγμα και σερβίρισμα κρασιών

Η επανάληψη οδηγεί στην τελειότητα.

Στο ΙΕΚ PRAXIS οι σπουδαστές Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών, μαθαίνουν ξανά και ξανά να ανοίγουν τα μπουκάλια του κρασιού και να σερβίρουν με άψογο επαγγελματικό τρόπο.

Με την διαρκή καθοδήγηση του καθηγητή τους, έμπειρου maître κου Αντώνη ΣΠΛΙΝΗ (M.Sc. Τουριστικών), οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS δεν βλέπουν το άνοιγμα μόνο στον πίνακα: το επαναλαμβάνουν τόσες πολλές φορές, ώστε να είναι έτοιμοι επαγγελματίες όταν αποφοιτήσουν.

19 May

Ποιότητα Α’ Υλών Εργαστηρίων: Ένας από τους Παράγοντες που κάνει την Διαφορά στην Εκπαίδευση στο PRAXIS

Η Μαγειρική και η Ζαχαροπλαστική είναι τέχνες που βασίζονται στα υλικά τους.Στο ΙΕΚ PRAXIS επιμένουμε στην ποιότητα των Α΄υλών που χρησιμοποιούμε στα εργαστήριά μας,γιατί ξέρουμε ότι αυτό επελευθερώνει την δημιουργικότητα των αυριανών chefs.

Με προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές και συνεργάτες παραγωγούς,στο ΙΕΚ PRAXIS μαγειρεύουμε με τους πιο ποιοτικούς φίλους μας:

Extra Παρθένο Ελαιόλαδο ΣΕΦΕΡΛΗΣ

Άλευρα από την εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ

Όλη την γκάμα από τα Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ

Βιολογικό Κρασί από το κτήμα ΤΖΙΒΑΝΗ

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία