Είστε εδώ

26 April

Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε πρότυπες μονάδες Αμπελουργίας – Οινοποίησης

Οι σπουδαστές των ειδικοτήτων Αμπελουργίας & Οινολογίας,  Βιολογικής Γεωργίας και Τουριστικών, θα επισκεφτούν το Βιοκλιματικό Οινοποιείο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ και την Μικροοινοποιία ΜΥΛΩΝΑΣ, στην Ανατολική Αττική, το Σάββατο 6 Μάϊου, με την συνοδεία του καθηγητή τους Δρ. Αμπελουργίας Ευάγγελου Μπερή όπου θα γνωρίσουν από κοντά τις ιδιαιτερότητες των καλλιεργούμενων ποικιλιών αμπελιού, τις καινοτομικές μεθόδους παραγωγής ποιοτικών οίνων, την οργάνωση πρότυπων μονάδων αμπελουργίας-οινοποιίας, και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των κρασιών.

16 June

Επίσκεψη Αμερικανών Σπουδαστών Τουρισμού στο ΙΕΚ PRAXIS

 

Μια ομάδα Αμερικανών σπουδαστών Τουρισμού και Επισιτισμού που βρίσκεται στην Ελλάδα μέσω προγράμματος Μορφωτικών Ανταλλαγών,επισκέφθηκε το ΙΕΚ PRAXIS και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του.Οι Αμερικανοί σπουδαστές εντυπωσιάστηκαν

11 June

Έκθεση Κρασί-Μέλι-Λάδι-Ελιά με τον Δήμο Περιστερίου & την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Οι chefs και οι σπουδαστές του ΙΕΚ Μαγειρικής PRAXIS, δημιούργησαν μοναδικές γεύσεις για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Όλα έγιναν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Περιστερίου.

Το μενού που έφτιαξε το ΙΕΚ Μαγειρικής PRAXIS περιλάμβανε ποιοτικό finger food, όπως:

Μπρουσκέτα με Καπνιστή φάβα με καραμελωμένο κρεμμύδι και αγγουράκι cornichon

Σουβλάκι ψητών λαχανικών και γραβιέρας με οξύμελο,

07 June

Σεμινάριο για Επαγγελματίες: "Γαστρονομία και Τουρισμός" με τον Τάσο Στεφάτο, chef του All Senses

Το ΙΕΚ Μαγειρικής PRAXIS, o Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου και το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργάνωσαν Σεμινάριο για τους Επαγγελματίες του Τουρισμού με θέμα:

«Γαστρονομία και Τουρισμός: συνέργειες & κοινή Ανάπτυξη» Το Σεμινάριο περιλάμβανε:

Πρακτικές μαγειρικές προτάσεις για βελτίωση των πιάτων των εστιατορίων: με τον Τάσο Στεφάτο, chef του All Senses στην Αθήνα και Καθηγητή  του ΙΕΚ Μαγειρικής PRAXIS (Αθήνα – Χαλκίδα)

22 May

Serve Wine Like a Pro: Πρακτική Εκπαίδευση στο επαγγελματικό άνοιγμα και σερβίρισμα κρασιών

Η επανάληψη οδηγεί στην τελειότητα.

Στο ΙΕΚ PRAXIS οι σπουδαστές Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών, μαθαίνουν ξανά και ξανά να ανοίγουν τα μπουκάλια του κρασιού και να σερβίρουν με άψογο επαγγελματικό τρόπο.

Με την διαρκή καθοδήγηση του καθηγητή τους, έμπειρου maître κου Αντώνη ΣΠΛΙΝΗ (M.Sc. Τουριστικών), οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS δεν βλέπουν το άνοιγμα μόνο στον πίνακα: το επαναλαμβάνουν τόσες πολλές φορές, ώστε να είναι έτοιμοι επαγγελματίες όταν αποφοιτήσουν.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία