Είστε εδώ

19 February

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι Μέρες Καριέρας 2019

19 February

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συνεχίζονται οι "Μέρες Καριέρας 2019" του ΙΕΚ PRAXIS. 
Μια μοναδική ευκαιρία για επαγγελματικές γνωριμίες απαραίτητες για την μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση και εξέλιξη.

18 January

Το ΙΕΚ PRAXIS στο BeFooT Festival [Τεχνόπολη 26/27-1 Γκάζι]

18 January
Το ΙΕΚ PRAXIS συμμετέχει στο 1ο Beverage Food & Tourism Festival (BeFooT Festival) που πραγματοποιείται στις 26 και 27 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι του Δήμου Αθηναίων, με περίπτερο στην Αίθουσα Δ12.
 
ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
13 December

Σεμινάρια Οινολογίας 2018-2019

13 December

Τα σεμινάρια Οινολογίας – Οινογνωσίας του ΙΙΕΚ PRAXIS έχουν ως στόχο την οριζόντια εκπαίδευση των επαγγελματιών του τουρισμού και της εστίασης, των σπουδαστών τουρισμού, αλλά και των απλών καταναλωτών και οινόφιλων για την εισαγωγή τους στον μαγικό κόσμο του κρασιού.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία