Είστε εδώ

29 March

Δωρεάν Σεμινάριο Μασάζ Shiatsu [#OPENPRAXIS Χαλκίδα 21-28/04]

29 March

Τι είναι το μασάζ σιάτσου;

Το Shiatsu είναι μια μέθοδος μάλαξης η οποία αξιοποιεί μια ποικιλία τεχνικών, οι οποίες εφαρμόζονται με τις παλάμες, τα δάκτυλα, τους αντίχειρες, τους αγκώνες, τα γόνατα και τα πέλματα. Είναι μασάζ που έχει ως στόχο τη δημιουργία ευεξίας.

Στα πλαίσια του OPEN PRAXIS, το Κε.Δι.Βι.Μ. PRAXIS διοργανώνει Δωρεάν σεμινάριο μασάζ σιάτσου.

28 March

Επίσκεψη στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης Εύβοιας

28 March

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες των τμημάτων Βρεφονηπιοκομίας, Φυσικοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Προπονητικής του ΙΕΚ Praxis πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕ.ΦΙ.ΑΠ) Ν.

09 March

Θεραπευτική Ιππασία: καινοτομική μέθοδος αποκατάστασης

09 March

Οι Σπουδαστές των Επαγγελμάτων Υγείας του ΙΕΚ PRAXIS, πραγματοποίησαν Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Σύνδεσμο Θεραπευτικής Ιππασίας (https://www.trag.gr/en/homepage/) στην περιοχή Γουδή, στην Αθήνα.

Ο Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδος είναι ένα φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο που προσφέρει εναλλακτικά προγράμματα θεραπευτικής αποκατάστασης, τα οποία χρησιμοποιούν το άλογο ως μέσο θεραπείας.

02 March

Σεμινάριο Ασύρματης Ηλεκτροθεραπείας (#OpenPRAXIS)

02 March

Η ηλεκτροθεραπεία είναι ίσως από τις σπουδαιότερες μεθόδους φυσικοθεραπείας.

Η ενσωμάτωση της ηλεκτροδιέγερσης σε θεραπευτικά προγράμματα προσφέρει καλύτερα και γρηγορότερα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Στηρίζεται στην θεραπευτική δράση που επιτυγχάνει η διέλευση χαμηλής έντασης ρεύματος στους ιστούς χωρίς τη χρήση ηλεκτροδίων επαφής.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία