Τα Νέα μας

06 February

Επίσκεψη 1ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας Στο Εργαστήριo Φυσικοθεραπείας Του ΙΕΚ PRAXIS

06 February

Μαθητές του 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας (Τμήμα Βοηθών Φυσικοθεραπείας) επισκέφτηκαν το Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ PRAXIS και συμμετείχαν στο μάθημα Αρχές Μάλαξης. 

06 July

Εκπαιδευτικά Προπλάσματα στην εκπαίδευση των Βοηθών Νοσηλευτικής

06 July

Εκπαιδευτικά Προπλάσματα στην εκπαίδευση των Βοηθών Νοσηλευτικής του ΙΕΚ Νοσηλευτικής PRAXIS Με σύγχρονα εκπαιδευτικά προπλάσματα γίνεται η εκπαίδευση των αυριανών επαγγελματιών της υγείας των σχολών νοσηλευτικής του ΙΕΚ PRAXIS.

25 May

ΙΕΚ Φυσικοθεραπείας PRAXIS: Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Ασκληπιείο Βούλας

25 May

 

#iekpraxis

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ Φυσικοθεραπείας PRAXIS, επισκέφτηκαν την εξειδικευμένη μονάδα Φυσικοθεραπείας ενός μεγάλου Νοσοκομείου, του Ασκληπιείου ΒΟΥΛΑΣ.

Με την συνοδεία του εκπαιδευτή τους, Ορθοπεδικού και Φυσικοθεραπευτή Δρ Ριφιώτη, γνώρισαν από κοντά την οργάνωση και την λειτουργία μιας μεγάλης μονάδας Φυσιοθεραπευτικής θεραπείας και αποκατάστασης.

10 May

Εκπαίδευση σε Προχωρημένες Φυσικοθεραπευτικές Τεχνικές

10 May

Οι σπουδαστές Φυσικοθεραπείας και Εργοθεραπείας του ΙΕΚ PRAXIS,επισκέφθηκαν το Εξειδικευμένο Φυσικοθεραπευτικό Κέντρο «Πολυτίμη Σκουρλή – Παναγιώτα Τσεκούρα», με την συνοδεία του καθηγητή τους κου Διονύση Παλημέρη, Φυσικοθεραπευτή M.Sc.

Είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την εφαρμογή των καινοτομικών αυτών μεθόδων, οι οποίες εφαρμόζονται σε Ορθοπεδικές, Αθλιατρικές, Ρευματολογικές, Νευρολογικές θεραπείες καθώς και σε θεραπείες για Αναπνευστικές Παθήσεις, Φυσικοθεραπεία Παιδιών και Φυσικοθεραπεία κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

 Αναλυτικά, όλες οι προχωρημένες Φυσικοθεραπευτικές Τεχνικές είναι οι εξής:

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία