Τα Νέα μας

29 March

Ποιά Camera να επιλέξω?

29 March

Το ερώτημα που με την συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας απαντάται όλο και πιο δύσκολα. Οι άπειρες επιλογές, τα smartphone, τα "κόλπα" του marketing και η αυτογνωσία του φωτογράφου.

Από την κάμερα του smartphone σου και μία "απλή" compact φωτογραφική, μέχρι την τεράστια σε μέγεθος και πληθώρα δυνατοτήτων DSLR, τι είναι τελικά αυτό που χρειάζεσαι;

16 May

Σπουδές Γραφιστικής στο ΙΕΚ PRAXIS

16 May

Συχνά βλέπεις αγγελίες στο διαδίκτυο, σε εφημερίδες και περιοδικά που λένε: ζητείται γραφίστας ή ζητείται απόφοιτος γραφιστικής για εργασία. Τι είναι η γραφιστική; Τι ακριβώς προσφέρουν οι σπουδές γραφιστικής; Που μπορεί να εργαστεί ένας γραφίστας;

 

06 December

The Art of Haircut, στο ΙΕΚ PRAXIS

06 December

 

Το κούρεμα είναι η βάση για όλα τα σχήματα χτενίσματος και μία από τις πιο σημαντικές εργασίες στην κομμωτική τέχνη.

Ένα ωραίο σχήμα μαλλιών βασιζόμενο στα χαρακτηριστικά του προσώπου του πελάτη, στον όγκο του σώματός του, στην ηλικία του, στην εργασία του και γενικά στην προσωπικότητά του είναι ο βασικός παράγοντας επιτυχίας μιας προσεγμένης εμφάνισης που οφείλεται στον επαγγελματία κομμωτή.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία