Είστε εδώ

11 July

ΙΕΚ Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΙΕΚ Λογιστικής, ΙΕΚ Πληροφορικής PRAXIS: Σεμινάριο “PROJECT MANAGEMENT”

Τόσο τα Στελέχη Διοίκησης Επιχειρήσεων, όσο και τα Στελέχη Λογιστικής, αλλά και τα Στελέχη Πληροφορικής, απαιτείται σήμερα να έχουν ανεπτυγμένες δεξιότητες Διαχείρισης Έργων (Project Management), ώστε να διαθέτουν συγκριτικό πλεονέκτημα στην απαιτητική αγορά εργασίας των κλάδων αυτών.

Στους σπουδαστές ΙΕΚ Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΙΕΚ Λογιστικής και ΙΕΚ Υπολογιστών το Δωρεάν Σεμινάριο PROJECT MANAGEMENT του ΙΕΚ PRAXIS, στοχεύει ακριβώς σε αυτό: να δώσει στους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS, εφόδια που θα τους διαφοροποιούν σημαντικά από τον ανταγωνισμό και τους κάνουν επιθυμητούς εργαζόμενους για κάθε εταιρεία.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν:

05 July

ΙΕΚ Πληροφορικής ΙΕΚ Λογιστικής ΙΕΚ PRAXIS: Σεμινάριο Μεγάλα Δεδομένα (Big Data)

Οι Ιδιωτικές Σχολές Πληροφορικής ΙΕΚ PRAXIS και το ΙΕΚ Λογιστικής PRAXIS καινοτομούν παρέχοντας στους σπουδαστές των ειδικοτήτων ΙΕΚ Υπολογιστών, ΙΕΚ Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΙΕΚ Λογιστικής, ΙΕΚ Τεχνικός Δικτύων, ΙΕΚ Πληροφορικής,  Δωρεάν σεμινάρια για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Πληροφορικής και της Επιχειρησιακής Ανάλυσης.

Τα Μεγάλα Δεδομένα (Big Data) προέρχονται από τον τρόπο και την συχνότητα που συλλέγονται στοιχεία από τους καταναλωτές και τους χρήστες του διαδικτύου.

05 July

ΙΕΚ Υπολογιστών IEK PRAXIS: Σεμινάριο Το Ίντερνετ των Πραγμάτων (the Internet of Things)

Οι σπουδαστές ΙΕΚ Πληροφορικής του ΙΕΚ PRAXIS σε Αθήνα και Χαλκίδα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα δωρεάν σεμινάριο για το Ίντερνετ των Πραγμάτων.

Η διασύνδεση συσκευών, υλικών και μέσων, ακόμη και βιολογικών οντοτήτων μέσα από εφαρμογές του Internet, αποτελεί ήδη την επόμενη μεγάλη επανάσταση στην τεχνολογία

Στο σεμινάριο παρουσιάζονται:

  • Τεχνολογία Αισθητήρων
  • Πρωτόκολλα επικοινωνίας συσκευών
  • Απομακρυσμένη Παρακολούθηση
28 June

ΙΕΚ Πληροφορικής PRAXIS: Σεμινάριο SEO-Search Engine Optimization για Ιστοσελίδες (Δωρεάν)

Ένα από τα καλύτερα ΙΕΚ Πληροφορικής, το ΙΕΚ PRAXIS, προσφέρει στους σπουδαστές του ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια Πληροφορικής σε αντικείμενα αιχμής όλων των ειδικοτήτων ΙΕΚ Πληροφορικής.

Η Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων – SEO, αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την δημιουργία ιστοσελίδων αποτελεσματικών στο online marketing. Οι γνώσεις που θα αποκτήσουν οι σπουδαστές με το σεμινάριο αυτό, θα τους επιτρέψει να είναι πλήρως ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα:

  • Μέτρηση ταχύτητας ιστοτόπου με τα εργαλεία της Google

28 June

ΙΕΚ Υπολογιστών PRAXIS: Σεμινάριο Google Adwords

Το ΙΕΚ PRAXIS, μια από τις καλύτερες Ιδιωτικές Σχολές Πληροφορικής σε Αθήνα Χαλκίδα, προσφέρει στους σπουδαστές των ειδικοτήτων ΙΕΚ Υπολογιστών, Δωρεάν σεμινάριο για την χρήση διαφήμισης μέσω του Google Adwords, της πιο δημοφιλούς πλατφόρμας δικτυακού μάρκετινγκ.

Η γνώση σύγχρονων εργαλείων που ζητούνται στην αγορά εργασίας, κάνουν τους αποφοίτους του ΙΕΚ PRAXIS της ειδικότητας ΙΕΚ Web Designer-Developer, αλλά και όλων των ειδικοτήτων ΙΕΚ Υπολογιστών, να έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον απαιτητικό κλάδο της Πληροφορικής.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

  • Δημιουργία λογαριασμού google adwords

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία