Είστε εδώ

11 July

Σεμινάριο Project Management για τον Τομέα της Πληροφορικής και της Οικονομίας

 

Τόσο τα Στελέχη Διοίκησης και Οικονομίας, όσο και τα Στελέχη Λογιστικής, αλλά και τα Στελέχη Πληροφορικής, απαιτείται σήμερα να έχουν ανεπτυγμένες δεξιότητες Διαχείρισης Έργων (Project Management), ώστε να διαθέτουν συγκριτικό πλεονέκτημα στην απαιτητική αγορά εργασίας των κλάδων αυτών.

05 July

Σεμινάριο Μεγάλα Δεδομένα (Big Data) για τον τομέα της Πληροφορικής και της Οικονομίας

 

 Δωρεάν σεμινάρια για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Πληροφορικής και της Επιχειρησιακής Ανάλυσης.

Τα Μεγάλα Δεδομένα (Big Data) προέρχονται από τον τρόπο και την συχνότητα που συλλέγονται στοιχεία από τους καταναλωτές και τους χρήστες του διαδικτύου.

05 July

Σεμινάριο: Το Ίντερνετ των Πραγμάτων (the Internet of Things)

 

Οι σπουδαστές ΙΕΚ Πληροφορικής του ΙΕΚ PRAXIS σε Αθήνα και Χαλκίδα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα δωρεάν σεμινάριο για το Ίντερνετ των Πραγμάτων.

Η διασύνδεση συσκευών, υλικών και μέσων, ακόμη και βιολογικών οντοτήτων μέσα από εφαρμογές του Internet, αποτελεί ήδη την επόμενη μεγάλη επανάσταση στην τεχνολογία

Στο σεμινάριο παρουσιάζονται:

28 June

Σεμινάριο SEO-Search Engine Optimization για Ιστοσελίδες

 

Ένα πολύ ενδιαφέρον Δωρεάν Σεμινάριο παρακολούθησαν οι Σπουδαστές  Πληροφορικής σε αντικείμενα αιχμής της Ειδικότητας.

Η Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων – SEO, αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την δημιουργία ιστοσελίδων αποτελεσματικών στο online marketing. Οι γνώσεις που θα αποκτήσουν οι σπουδαστές με το σεμινάριο αυτό, θα τους επιτρέψει να είναι πλήρως ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας.Το σεμινάριο περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα:

28 June

ΙΕΚ Υπολογιστών PRAXIS: Σεμινάριο Google Adwords

Το ΙΕΚ PRAXIS, μια από τις καλύτερες Ιδιωτικές Σχολές Πληροφορικής σε Αθήνα Χαλκίδα, προσφέρει στους σπουδαστές των ειδικοτήτων ΙΕΚ Υπολογιστών, Δωρεάν σεμινάριο για την χρήση διαφήμισης μέσω του Google Adwords, της πιο δημοφιλούς πλατφόρμας δικτυακού μάρκετινγκ.

Η γνώση σύγχρονων εργαλείων που ζητούνται στην αγορά εργασίας, κάνουν τους αποφοίτους του ΙΕΚ PRAXIS της ειδικότητας ΙΕΚ Web Designer-Developer, αλλά και όλων των ειδικοτήτων ΙΕΚ Υπολογιστών, να έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον απαιτητικό κλάδο της Πληροφορικής.Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία