Είστε εδώ

04 January

Το Σοκολατένιο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του ΙΕΚ PRAXIS

04 January

Χιλιάδες Ευχές για ένα Νέο Έτος γεμάτο γλύκα και σοκολάτα, ευχήθηκαν οι Ζαχαροπλάστες του ΙΕΚ PRAXIS στους σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων, στους εκπαιδευτές και το διοικητικό προσωπικό του ΙΕΚ PRAXIS, δημιουργώντας το πιο πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο... ever, από καθαρή σοκολάτα!

04 January

Σεμινάριο "Japanese Fusion Κουζίνα", με τον Σάκη Βενέτη

04 January

 

Ο Σάκης Βενέτης, Executive Chef στο "Electra Metropolis" Hotel, μας ξενάγησε στην Γιαπωνέζικη fusion κουζίνα

Οι Ασιατικές τεχνικές και οι εξωτικές πρώτες ύλες συνδιάστηκαν µε µοναδικό τρόπο µε γνωστά ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα και έδωσαν εξαιρετικά δηµιουργικά πιάτα, από τα χέρια του εξειδικευµένου - και πολύ ψαγμένου με την Ιαπωνική κουζίνα - chef, στο καινοτοµικό αυτό σεµινάριο. Παρουσιάστηκαν τα εξής πιάτα:

18 December

First Come First Served: Αρχιτεκτονική Πιάτων στο TAF

18 December

Η ομαδική έκθεση στο TAF (First Come-First Served) συγκέντρωσε τις διαφορετικές οπτικές και προσεγγίσεις εικαστικών, product και fashion designers, καθώς και επαγγελματιών του χώρου της εστίασης πάνω στις έννοιες του σέρβις και του σερβιρίσματος.

14 December

Σεμινάρια Μοριακής Γαστρονομίας στο ΙΕΚ PRAXIS

14 December

 

Στα Σεμινάρια Μαγειρικής Μοριακής Γαστρονομίας διδάσκει ο διακεκριμένος chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας) με θητεία σε ποιοτικά εστιατόρια (Olive Garden, Kastri Bistro κλπ).

O Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος ασχολείται εδώ και χρόνια με την δομική (μοριακή) γαστρονομία και είναι ένας από τους συγγραφείς του βιβλίου SENSES με θέμα την Μοριακή Γαστρονομία.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία