Είστε εδώ

18 April

Ο Μπάμπης Ζιντίλης, εκπαιδευτής του ΙΕΚ PRAXIS, στο Master Chef!

18 April

Ο pastry chef Μπάμπης Ζιντίλης (Zurbaran Athens, Alemagou- Μύκονος), εκπαιδευτής στα τμήματα Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS (https://www.iekpraxis.gr/ekpaideyths/zintilis-haralampos) κλήθηκε ως κριτής από το Master

20 April

Ο σεφ και εκπαιδευτής του ΙΕΚ PRAXIS Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος στο Master Chef

20 April

Ο σεφ και εκπαιδευτής του ΙΕΚ PRAXIS Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος ήταν καλεσμένος κριτής στο Master Chef αυτή την εβδομάδα. Ο σεφ παρουσίασε στους δύο διαγωνιζόμενους ένα ιδιαίτερα απαιτητικό αλλά και πρωτότυπο πιάτο.

09 March

Οι Σπουδαστές και οι chefs του IEK PRAXIS στην FOOD EXPO 2018, με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

09 March

Για τρίτη συνεχή χρονιά το ΙΕΚ PRAXIS αντιπροσώπευσε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην μεγάλη έκθεση τροφίμων FOOD EXPO 2018.

Η FOOD EXPO αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εκθεσιακούς θεσμούς, αλλά και από τα σημαντικότερα εμπορικά φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας, καθώς έχει επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.
 

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία