Είστε εδώ

07 September

Στο OPEN DAY Μαγειρικής στην Αθήνα οι βραβευμένοι Chefs υποδέχτηκαν τους αυριανούς συναδέλφους τους

 

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε το πρώτο OPEN DAY Μαγειρικής στο ΙΕΚ PRAXIS Αθήνας, την Τετάρτη 6/9. Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος και ο Αχιλέας Πολίτης, καταξιωμένοι chefs, "ξενάγησαν" τους αυριανούς συναδέλφους τους στα μυστικά του επαγγέλματος. 

Στην υπερσύγχρονη κουζίνα επίδειξης του ΙΕΚ PRAXIS, οι νέοι πρωτοετείς σπουδαστές έκαναν ένα

16 June

Επίσκεψη Αμερικανών Σπουδαστών Τουρισμού στο ΙΕΚ PRAXIS

 

Μια ομάδα Αμερικανών σπουδαστών Τουρισμού και Επισιτισμού που βρίσκεται στην Ελλάδα μέσω προγράμματος Μορφωτικών Ανταλλαγών,επισκέφθηκε το ΙΕΚ PRAXIS και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του.Οι Αμερικανοί σπουδαστές εντυπωσιάστηκαν

16 June

Διαγωνισμός Πίτας με κριτές τους chefs του ΙΕΚ Μαγειρικής PRAXIS

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στην Καλλιθέα της Εύβοιας μεγάλος Διαγωνισμός Πίτας.Το ΙΕΚ Μαγειρικής PRAXIS μαζί με τους εκπαιδευτές chefs  θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Καλλιθέας με στόχο την ανάδειξη των παραδοσιακών γεύσεων.

Το ΙΕΚ PRAXIS θα βρίσκεται το βράδυ της Παρασκευής στο χώρο της εκδήλωσης στηρίζοντας όπως πάντα εθελοντικά,όλες τις δράσεις που έχουν σαν στόχο τους την αναδειξη ξεχασμένων παραδοσιακών γεύσεων.

11 June

Έκθεση Κρασί-Μέλι-Λάδι-Ελιά με τον Δήμο Περιστερίου & την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

 

Οι chefs και οι σπουδαστές του ΙΕΚ Μαγειρικής PRAXIS, δημιούργησαν μοναδικές γεύσεις για τους επισκέπτες της έκθεσης.Όλα έγιναν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Περιστερίου.Το μενού που έφτιαξε το ΙΕΚ Μαγειρικής PRAXIS περιλάμβανε ποιοτικό finger food, όπως:

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία