Είστε εδώ

15 June

Το ΙΕΚ PRAXIS μαγειρεύει μαζί με τα δημοτικά σχολεία της Θήβας

15 June

Αποχαιρετάμε το Σχολείο - Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με το καλύτερο πάρτι!

Το ΙΕΚ PRAXIS, οι Σύλλογοι Γονέων του 2ου, 5ου, 6ου Δημοτικών Σχολείων Θήβας, οι γονείς και οι μαθητές, είμασταν όλοι εκεί!
Γονείς και παιδιά μαγειρέψαμε με το ΙΕΚ PRAXIS

 

29 May

Ανοιχτές Πόρτες στα οινοποιεία της Εύβοιας

29 May

Open doors στο κρασί στις 26 και 27 Μαϊου 2018!
Μία πολύ ωραία μέρα με περιήγηση, ξενάγηση και Σεμινάρια οινογνωσίας και γευσιγνωσίας! 

Δοκιμάσαμε εξαιρετικά κρασιά, τα οποία συνδιάστηκαν ιδανικά με τα υπέροχα εδέσματα που ετοίμασαν οι σπουδαστές των τμημάτων μαγειρικής του ΙΙΕΚ PRAXIS!

22 May

BBQ party του ΙΕΚ PRAXIS [Χαλκίδα 23/05]

22 May

Το epic BBQ Party του ΙΕΚ Praxis ξεκίνησε το καλοκαίρι με το καλύτερο δυνατό τρόπο!

Αφού δοκιμάσαμε πεντανόστιμες δημιουργίες του καθηγητή και σεφ Αναστάσιο Μπουσμούρη και των σπουδαστών μαγειρικής της σχολής με Μανιτάρια Δίρφυς προσφορά του κου Λευτέρη Λαχουβάρη, ήπιαμε παγωμένη Alfa Weiss της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας (https://www.youtube.com/watch?v=IczEvad8VqI), χορέψαμε μέχρι το πρωί και υποδεχθήκαμε το καλοκαίρι με χαμόγελο!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Παντοπωλείον 1922 και τον κο Παναγιώτη Αγγελακόπουλο για τη ζεστή φιλοξενία του καθώς και την κα Βούλα Αγιοστρατίτη, πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ευβοίας και

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία