Είστε εδώ

25 July

Το ΙΕΚ PRAXIS στην Γιορτή της Πίτας του Πολ. Συλλόγου Γυναικών "Έκφραση"

25 July

Τη «Γιορτή της πίτας» διοργάνωσε για 3η συνεχή χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών «Η Εκφραση» και ΔΗ.ΚΑ.ΔΙ.ΜΕ ΔΗΜΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ. Το Ι.ΙΕΚ PRAXIS ήταν εκεί με τον chef Δημήτριο Περίπανο ως έναν από τους κριτές του διαγωνισμού πίτας.

15 June

Το ΙΕΚ PRAXIS μαγειρεύει μαζί με τα δημοτικά σχολεία της Θήβας

15 June

Αποχαιρετάμε το Σχολείο - Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με το καλύτερο πάρτι!

Το ΙΕΚ PRAXIS, οι Σύλλογοι Γονέων του 2ου, 5ου, 6ου Δημοτικών Σχολείων Θήβας, οι γονείς και οι μαθητές, είμασταν όλοι εκεί!
Γονείς και παιδιά μαγειρέψαμε με το ΙΕΚ PRAXIS

 

29 May

Ανοιχτές Πόρτες στα οινοποιεία της Εύβοιας

29 May

Open doors στο κρασί στις 26 και 27 Μαϊου 2018!
Μία πολύ ωραία μέρα με περιήγηση, ξενάγηση και Σεμινάρια οινογνωσίας και γευσιγνωσίας! 

Δοκιμάσαμε εξαιρετικά κρασιά, τα οποία συνδιάστηκαν ιδανικά με τα υπέροχα εδέσματα που ετοίμασαν οι σπουδαστές των τμημάτων μαγειρικής του ΙΙΕΚ PRAXIS!

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία